zaraz spadne z krzesla, kogo ja widze?????????????????????????????????:)pisalam w opiniach juz co mi odpisalas, pisz jak tam?żyjesz jeszcze to chwala wszystkim:):)
zaraz spadne z krzesla, kogo ja widze?????????????????????????????????:)pisalam w opiniach juz co mi odpisalas, pisz jak tam?żyjesz jeszcze to chwala wszystkim:):)
Żyję i dopiero ma mi się na życie :)))))....Oj różniście bywało !...Popiszę jak wypocznę po 17- godzinnej podróży . Ważne , że te kilogramy , które mi przybyły na " przymusowym " urlopie straciłam z nawiązką :))))))))
A moim małym sukcesem jest to , że dziś przeszłam " casting " w rozmowie z Synem PDP-ej i pod koniec maja jadę na dwa m-ce --tak jak chciałam .......wyszło po mojemu :)))))))
zaryzykuje i sie zapytam, a co!!!pamieta moze ktoraś jak nazywaly sie te tabletki cud co pisala haneczka,ze razem z nimi mozna perzejśc reszte zycia bez papierosa?:):)nie pamietam nazwy a chyba sie chce leczyc:)
desmoxan?
no,no, tez tak cos mi switalo, dzia
Nie wiem jak to zrobiłaś, ale wysłałaś jedną wiadomość bodaj 6 razy. Moderator
Sukces! Palec ( środkowy , bo najdłuższy ) mi nie odpadł !..... ależ się rozpisałaś :)))))))