Uzależnienia opiekunek

01 października 2013 10:15 / 4 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Robercie, Kasia też była zadowolona :)))

Robercie-nawet bardzo zadowolona:0

Andrea -czytasz wybiórczo-wyraźnie napisałam "miły wieczór"........w ciągu dnia miktofor nie wchodzi w rachubę a chłopaki jak kochaja to poczekają.Ty taka pyskata ale jak zaprosili to nogi za pas i chodu:):):):):)A mężczyzna też człowiek i czasem potzrebuje zwyczajnie pogadać....bez Twoich zboczuchowatych podtekstów ,moja droga świntuszko:):):):)
01 października 2013 10:22 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Ponad 20 cm jesteś wyższ.... to straszne .... ja przy Tobie to jak jakaś inna rasa.....)))))

A tam inna rasa :) Bolek i Lolek :) ja z moim Manem to jak Flip i Flap :) a tego samego wzrostu.
01 października 2013 10:23
No można :)) Jak w Avatarze...:))
01 października 2013 12:59 / 3 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Robercie, Kasia też była zadowolona :)))

Chwalipięta....hihihi))))
01 października 2013 13:04 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Robercie-nawet bardzo zadowolona:0

Andrea -czytasz wybiórczo-wyraźnie napisałam "miły wieczór"........w ciągu dnia miktofor nie wchodzi w rachubę a chłopaki jak kochaja to poczekają.Ty taka pyskata ale jak zaprosili to nogi za pas i chodu:):):):):)A mężczyzna też człowiek i czasem potzrebuje zwyczajnie pogadać....bez Twoich zboczuchowatych podtekstów ,moja droga świntuszko:):):):)

Kasia  "miły wieczór"   a  "nawet bardzo zadowolana" to nie do końca jest to samo.... hihihi))))
01 października 2013 15:31 / 3 osobom podoba się ten post
Mam takie ogolo-opiekunkowe pytanie.Czy mozna sie uzależnić od wyjazdów do opieki.Jestem niewiele ponad m-c w domu a juz mnie korci.Jeszcze jeden ostatni raz.Obiecywałam sobie,że to koniec,kropka,Schluss.Spokojności potrzebuję,plaudern .................i pewnie ten Geld tak wciaga.
01 października 2013 15:37
wciaga,wciaga ja tez jakos nie moge sobie wyobrazic pracy w Polscea przede wszystkim tych zarobkow zawsze sobie robie plany za te pieniazki to za tamte tamto a poniewaz sie urzadzamy i remontujemy z Polskiej pensji d...a by byla..... no coz:) za kazdym razem mam tylko nadzieje ze bedzie dobre miejsce:)
01 października 2013 15:46 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Kasia  "miły wieczór"   a  "nawet bardzo zadowolana" to nie do końca jest to samo.... hihihi))))

Kochana Danusiu-uzgodnilismy z Prowincjuszem ,ze szczegóły miłego wieczoru jednak zachowamy dla siebie:):):):)Jakieś tabu musi być, a nie tak od razu kawa na ławę!!!!!!Trzeba było samej z kolega pogadać a nie teraz ciekawska taka............Nic nie powiem,o!!!!
01 października 2013 15:49
mleczko47

Mam takie ogolo-opiekunkowe pytanie.Czy mozna sie uzależnić od wyjazdów do opieki.Jestem niewiele ponad m-c w domu a juz mnie korci.Jeszcze jeden ostatni raz.Obiecywałam sobie,że to koniec,kropka,Schluss.Spokojności potrzebuję,plaudern .................i pewnie ten Geld tak wciaga.

No przecież ,że wciąga!!!!!W PL żeby nie wiem co ,nie zarobisz tyle- kasa wciąga i uzależnia ,nic innego.Tak prawda i nie ma co zwalać na inne przyczyny:):):)
01 października 2013 16:07
kasia63

Kochana Danusiu-uzgodnilismy z Prowincjuszem ,ze szczegóły miłego wieczoru jednak zachowamy dla siebie:):):):)Jakieś tabu musi być, a nie tak od razu kawa na ławę!!!!!!Trzeba było samej z kolega pogadać a nie teraz ciekawska taka............Nic nie powiem,o!!!!

Tak mnie to  "bardzo zadowolona"  nakręciło, że już kombinuję co zrobić żeby skeypa mieć....hihihi, a tu nie mam się nawet kogo zapytać....)))))
01 października 2013 16:10
nowadanuta

Tak mnie to  "bardzo zadowolona"  nakręciło, że już kombinuję co zrobić żeby skeypa mieć....hihihi, a tu nie mam się nawet kogo zapytać....)))))

Zainstaluj po prostu.No prosze Cię!!!Przy Twoich fraktalach skype to bułka z masłem:)
01 października 2013 16:18 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Zainstaluj po prostu.No prosze Cię!!!Przy Twoich fraktalach skype to bułka z masłem:)

Tylko ja do tej bułki jak ta moja  "mała dziewczynka" ...  bułeczka w małych kawałeczkach wie do czego służy, ale cała to juz nie....))))
01 października 2013 16:32 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Tylko ja do tej bułki jak ta moja  "mała dziewczynka" ...  bułeczka w małych kawałeczkach wie do czego służy, ale cała to juz nie....))))

Danusiu, to prostsze, niz smarowanie bułki masłem- nie zatniesz się:)

http://www.skype.com/pl/download-skype/skype-for-computer/

Krok po kroku i masz skypa :)
01 października 2013 16:50 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

Mleczko, już kiedyś dyskutowaliśmy. I to chyba Janusz ubrał to w słowa, że będąc w de tęsknimy, liczymy, planujemy. W Polsce przez tydzień zachłyśnięcie wolnością i ... czujesz się jak truteń - wszyscy dookoła są "u siebie". ganiają dookoła wlasnych spraw a Ty ... jakby z innej bajki. To jest właśnie Cudzoziemka .  Też tak mam. Gdybym mogła w Polsce od razu iść do pracy - to na nowo stworzyłabym sobie środowisko mi przyjazne, a tak - nie ma czasu się w cokolwiek angażować, wchodzić w bliższe związki koleżeńskie. Nie ma jak.
01 października 2013 17:05 / 3 osobom podoba się ten post
Tak, Andrejka, a jak już wrócisz od tego lekarza, to podziel się tym, co Ci powie, więcej nas z tego skorzysta.