Moje urodziny

03 kwietnia 2014 10:08 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

A ja idę za chwilę kupić sobie prezent za moje zarobione pieniążki a z okazji dzisiejszych urodzin, życzę sobie przebiegnięcia niedzielnego półmaratonu :D

Serdeczności, miłości, optymizmu, oraz pojemnych płuc (to odnośnie polmaratonu), spełnienia marzeń i wszystkiego tego czego sama sobie życzysz♡♡♡♡
03 kwietnia 2014 10:14 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

A ja idę za chwilę kupić sobie prezent za moje zarobione pieniążki a z okazji dzisiejszych urodzin, życzę sobie przebiegnięcia niedzielnego półmaratonu :D

Jakbyś biegała gdzies w dolnośląskim  na pewno na trasie spotkałabyś mojego brata... Stary chłop (1956 r.), który biega 3-4 lata, a już zaliczył trzy pełne maratony... Tak tym bieganiem zabił mi ćwieka, że do dziś nie mogę się nadziwić,że tak naprawdę ruchem można odwrócić procesy związane z upływem czasu właściwie w każdym wieku...  Tobie żeby Cie te nóżki zawsze wiodły do celu ... )))))
03 kwietnia 2014 10:32 / 1 osobie podoba się ten post
Giunta - wszystkiego najlepszego ,no i oczywiście ukończenia maratonu:):):)
03 kwietnia 2014 10:34 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Giunta wszystkiego najlepszego :):) 
03 kwietnia 2014 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

najlepszego :)
03 kwietnia 2014 10:46 / 2 osobom podoba się ten post
Giunta wszystkiego najlepszego. Życzę Ci też aby Twój maraton miał takie tempo.

03 kwietnia 2014 13:19 / 2 osobom podoba się ten post
Dla naszego Strusia Pędziwiatra:

Życzę Ci prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, niskich podatków, pomyślnych wiatrów, błyskotliwych ripost, pozycji lidera, samych pozytywnych wibracji, niezmiennie zielonego światła, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, niewieszającego się komputera, zasięgu w każdym miejscu, miejsca w historii, pakietu kontrolnego, zdobycia Mount Everestu, ostatniego słowa, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń i wszystkiego o czym tylko marzysz...

03 kwietnia 2014 16:35 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczyny,jestem w szoku,dziękuję bardzo każdej z osobna i wszystkim razem za życzenia....
03 kwietnia 2014 16:39 / 1 osobie podoba się ten post
giunta=wszystkiego najlepszego w dniu urodzin !
03 kwietnia 2014 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
Ginuta wszystkiego najlepszego  100lat wzdrowiu szczesciu i miłosci!!:)))))))))))))))))))))))
03 kwietnia 2014 19:24 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Dziewczyny,jestem w szoku,dziękuję bardzo każdej z osobna i wszystkim razem za życzenia....

Aniu37 spoznione ale szczere zyczenia wszystkiego naj naj najlepszego:))))))))))))))
03 kwietnia 2014 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
Guinta wszystkiego naj.. naj.. najlepszego
03 kwietnia 2014 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
Giunta !
Dziś obchodzisz ważny dzień,
Więc niech ziści Ci się sen,
W którym spełniasz swe marzenia,
A los- piasek w złoto zmienia:))
03 kwietnia 2014 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
Guinta wszystkiego dobrego, aby wszystkie szczęśliwe "mety" były w Twoim zasięgu
03 kwietnia 2014 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
Giunta du zo zdrowka szczescia i spelnienia marzen