Moje urodziny

11 listopada 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
Efciu,przepraszam że dopiero teraz składam Ci życzenia,oczywiście wszystkiego naj,naj i zawsze trafionych wyników meczy Ci życzę :))
11 listopada 2014 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
Efciu spoznione ale z cale seruszka zycze wszystkiego najlepsze-sto,a nawet 200lat rzec by sie chcialo;-;-;-;-;-;-;-
11 listopada 2014 20:12 / 7 osobom podoba się ten post
Wszystkim, ktorzy zlozyli mi mile zyczenia szczerze dziekuje.
Chce, zebyscie wiedzialy, ze czytajac je, usmiechalam sie szeroko i radosnie )
Jestescie Niesamowite, Niezastapione i Niezmiennie Was darze moja Sympatia i Szacunkiem .-))
11 listopada 2014 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
Amelka, to jeszcze nie koniec. Przyjmij też ode mnie najserdeczniejsze życzenia , zdrowia, radości na co dzień i czego tam sobie zamarzysz.
11 listopada 2014 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Amelka ,wszystkiego naj,naj,najlepszego.
11 listopada 2014 20:54 / 6 osobom podoba się ten post
amelka

Wszystkim, ktorzy zlozyli mi mile zyczenia szczerze dziekuje.
Chce, zebyscie wiedzialy, ze czytajac je, usmiechalam sie szeroko i radosnie :-))
Jestescie Niesamowite, Niezastapione i Niezmiennie Was darze moja Sympatia i Szacunkiem .-))

Bo baby już takie są jak na udrę to tylko pyskówką ,ale jak co do czego to SOLIDARNIE jedna za drugą murem stoją , nie to co chłopy tylko po ,, mordach,, się walą :)) Ja w swoim imieniu dziękuję za miłe słowo :)) I wiesz co? osobiście też Ciebie lubie bo ty taka z ,, jajem ,, jesteś :)) Jako nieliczna na tym blogu masz swoje zdanie :) :))..............                                      ......  A o to tu chyba chodzi żeby być szczerym w tym co się pisze , a nie grać roli jak w jakiejś telenoweli brazylijskiej: ,, jaka ja to jestem piękna , czysta i powabna a na dodatek w domku to błysk a i jedzonko to najlepsze i wogóle to takiej jak ja nie ma na tej wsi ,, ..... Hi hi !!! choć ja lubię czytać takie posty bo chociaż mój koń się pośmieje :))) ...... 
11 listopada 2014 21:44 / 3 osobom podoba się ten post
Ciotka, ja nie Twoj kon, ale z tego co opisalas, tez sie posmialam )
Za mile slowo dziekuje.
Pozdrawiam )
11 listopada 2014 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
Amelce i Effce życze sto lat w dobrobycie .
11 listopada 2014 21:57 / 1 osobie podoba się ten post
Effka66,wszystkiego,naj.
11 listopada 2014 21:58 / 2 osobom podoba się ten post
Amelko i Effko, wszystkiego najlepszego, życzę tylko pieknych i radosnych dni :)
11 listopada 2014 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
Efka i Amelka ja też przepraszam, że dopiero teraz weszłam na temacik i zobaczyłam Was w tym szczególnym dla Was dniu. Jesteście więc Marcinkowe dziewczyny (notabene mój pierorodny to Marcin). Życzę Wam wszystkiego co dla Was jest najlepsze i najważniejsze. Niech Wam się dobrze wiedzie i domciu i w pracy. Przyjmijcie uściski również ode mnie, chociaż czasami srożymy się na siebie. 
11 listopada 2014 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
Effka wszystkiego najlepszego,długiego życia w zdrowiu i radości,dużow życiu miłości,spełnienia marzeń i samych słonecznych dni
11 listopada 2014 22:12 / 2 osobom podoba się ten post
Jo to Ci Amelka po nasemu napisem :
Zbacuj se Amelko , te psezyte roki ,co se odleciały kansi w świot seroki ....... cekaj se Dziewcyno ,bo dobre nastanie , Pon Bocek ma dla Cie , dudki na dowanie . Wsyckiego dobrego .
11 listopada 2014 22:14 / 3 osobom podoba się ten post
Ja też dziękuję za życzenia wszystkim bardzo bardzo:)
11 listopada 2014 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
Amelko: