Moje urodziny

09 grudnia 2013 10:28 / 2 osobom podoba się ten post
Esserga

Nowa, masz rację z tymi szurniętymi marzycielami ;-)
Marzę więc o długiej kąpieli w wannie, wojnie na poduszki, wielkiej choince pachnącej lasem, kluskach z makiem mojej kochanej Babci (tej mojej, polskiej, oczywiście!), wieczorze przy winku, ogniu w kominku, marzę....I wiecie co, myślę, że za 12 dni TE marzenia mi się spełnią. 
Raz jeszcze dziękuję za życzenia Kochani!!!!

Eeeee , to ułatwiłaś rybce zadanie na maksa ! A jak się cholera z czymś nie spisze , to w wigilię na patelnie z nią !
Pozdrawiam !:):):)
09 grudnia 2013 10:41 / 1 osobie podoba się ten post
Esserga - z okazji urodzin życzę Ci, tego co najlepsze, tego co sobie wymarzysz, zdrówka i cierpliwości :)))
09 grudnia 2013 10:42
Esserga

Dziękuję pięknie za życzenia ;-)
Nie wiem, czy też tak macie, ale z każdym rokiem, gdy obchodzę urodziny zastanawiam się jak to jest, że czas tak pędzi. Kiedyś trzy lata wydawały mi się niewyobrażalną ilością czasu, a teraz nawet nie wiem kiedy zleciały. Nie zmarnowałam ich jednak mam nadzieję, nauczyłam się czegoś nowego, zobaczyłam coś nowego, poznałam nowych ludzi, zarobiłam, wydałam, idę dalej ;-)

a tak na marginesie to czemu cie nie mam na liscie chetnych na spotkanie opiekunow w styczniu ?
09 grudnia 2013 11:07 / 1 osobie podoba się ten post
Esserga : spelnienia pieknych marzeń i długiego pobytu w domu.
09 grudnia 2013 11:10 / 1 osobie podoba się ten post
Esserga najlepszego:)
09 grudnia 2013 12:09 / 1 osobie podoba się ten post
Esserga też dołączam się do życzeń!
Spełnienia marzeń i dużo zdrówka!!!
09 grudnia 2013 12:15 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

Esserga też dołączam się do życzeń!
Spełnienia marzeń i dużo zdrówka!!!

Raz jeszcze DZIĘKI WIELKIE! To niezwykle miłe, gdy wiemy, że ktoś pamięta i chce aby nam było cieplej na sercu. To dla mnie najlepszy dzień od przyjazdu, zawdzięczam go Wam ))
09 grudnia 2013 13:28 / 1 osobie podoba się ten post
nowa70

Eeeee , to ułatwiłaś rybce zadanie na maksa ! A jak się cholera z czymś nie spisze , to w wigilię na patelnie z nią !
Pozdrawiam !:):):)

Ha, ha.......i to się nazywa realne podejście do problemu:))
Już od dawna  nikt mnie tak nie rozbawił
09 grudnia 2013 13:30 / 1 osobie podoba się ten post
Esserga, Zdrowia i spełnienia Marzeń przez Złotą Rybkę :))

09 grudnia 2013 13:32 / 1 osobie podoba się ten post
Esserga ja także Ci życzę tylko Wszystkiego Dobrego!!! :)
09 grudnia 2013 13:33 / 1 osobie podoba się ten post
Esserga= Wszystkiego najlepszego !
09 grudnia 2013 13:35 / 2 osobom podoba się ten post
Esserga:

Łap życie garściami, bo tak krótkie bywa,
chcę byś była szczęśliwa,
aby twoje oczy iskry w sobie miały
i smutek nie wchodził, żeby ci się śmiały....
W sercu ciepło będzie, niech cię miłość grzeje,
by tobie dawała wiarę i nadzieję....
A troski zmartwienia niech wchodzą do cienia,
dla nich miejsca w sercu twoim nie ma....
Wszystko co najlepsze niech ci się wydarzy,
byś miała zawsze uśmiech na swej twarzy.

09 grudnia 2013 14:25
Esserga -wszystkiego najlepszego.
09 grudnia 2013 14:33 / 1 osobie podoba się ten post
Esserga

Kochani, zapraszam na imprezę, nietypową imprezę ;-) Dziś kończę 39 lat! Stroje domowe (może być piżama), PDP nie dowidzi, więc się nie pozna, koniecznie z własną muzą i słuchawkami (PDP za to dobrze słyszy i każdy dźwięk jej przeszkadza), napoje wyskokowe mile widziane w ramach prezentu, gdyż u mnie tylko spirytus do nacierania starych kości, do jedzenia coś się znajdzie, najwyżej gdy opróżnimy lodówkę będę miała okazję wyrwać się na zakupy;-)
Kto się pisze? ;-)))

Kochana 100lat zycze w zdrowiu szczesciu pomyslnosci wszystkiego najlepszego:))))))))))))))))))))))
09 grudnia 2013 14:54 / 1 osobie podoba się ten post
Esserga

Kochani, zapraszam na imprezę, nietypową imprezę ;-) Dziś kończę 39 lat! Stroje domowe (może być piżama), PDP nie dowidzi, więc się nie pozna, koniecznie z własną muzą i słuchawkami (PDP za to dobrze słyszy i każdy dźwięk jej przeszkadza), napoje wyskokowe mile widziane w ramach prezentu, gdyż u mnie tylko spirytus do nacierania starych kości, do jedzenia coś się znajdzie, najwyżej gdy opróżnimy lodówkę będę miała okazję wyrwać się na zakupy;-)
Kto się pisze? ;-)))

ja tez sie pisze... wszystkiego najlepszego :)