Dzieki Ivanilia ale tobie jeszcze złorzyłam hihi:)))))))))))))))))
Dzieki Ivanilia ale tobie jeszcze złorzyłam hihi:)))))))))))))))))
Ale czuję się tak jakbyś złożyła <cmok>
Ivanillio moja kochana ;-))) Czy mogłabyś się poczuć jakbym ja też Ci złozyła życzenia ??? No bardzo jestem spóźniona ale bardzo dobrze Ci życzę ;-))) Baaardzo !!!! Gdybym tylko zmieściła sie we właściwym czasie ;-//// jakoś mi uciekło, bo zagladam tu "w kratkę" i szybko znikam.
Proszę ;-))))
Myszko-moja Muzo- :):) Od Ciebie mogłabym nawet za pół roku dostać życzenia i byłabym zadowlona :)
A czy dzis ktos swietuje to wszystkiego najjjjjjjjjjjj najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj lepszego zycze :)))))))))))))))))
Wszystkiego najlepszego dzisiajszym solenizantom :D
Pamietam moje jedne urodziny... to byly chyba pierwsze na wyjezdzie. Pol dnia plakalam, bo tradycyjnie, w domu, swietowalam z rodzina, zjezdzali sie goscie itd. A tu nie dosc ze dol - bo znowu starsza o rok, to jesczze zdala od bliskich... ale kolejne pol dnia nie bylo juz takie zle - rodzina podopiecznego zabrala mnie do restauracji na obiad - bylo bardzo sympatycznie. Bylam im bardzo wdzieczna za ten gest i iwyciagniecie mnie z dolka :)u innych podopiecznych zdarzalo sie, ze jak wiedzieli to dawali jakis upominek, slodkosci, raz dostalam bilet i dzien wolny i pojechalam sobie zwiedzac pobliskie miasto.
Koncze dzis 37 lat : ) Zrobie dzis torta, ale tak zupelnie bez okazji, nie mam potrzeby informowania PDP o moim "geburstaku", poswietuje sobie sama : ) Milego dnia
Koncze dzis 37 lat : ) Zrobie dzis torta, ale tak zupelnie bez okazji, nie mam potrzeby informowania PDP o moim "geburstaku", poswietuje sobie sama : ) Milego dnia