Moje urodziny

03 stycznia 2014 21:06
Zakręcona Mamuela

Dzieki Ivanilia ale tobie jeszcze złorzyłam hihi:)))))))))))))))))

Ale czuję się tak jakbyś złożyła <cmok>
04 stycznia 2014 13:56 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ale czuję się tak jakbyś złożyła <cmok>

Ivanillio moja kochana ;-)))  Czy mogłabyś się poczuć jakbym ja też Ci złozyła życzenia ???  No bardzo jestem spóźniona ale bardzo dobrze Ci życzę ;-)))  Baaardzo !!!!  Gdybym tylko zmieściła sie we właściwym czasie ;-//// jakoś mi uciekło, bo zagladam tu "w kratkę" i szybko znikam. 
Proszę  ;-))))

04 stycznia 2014 14:06 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ivanillio moja kochana ;-)))  Czy mogłabyś się poczuć jakbym ja też Ci złozyła życzenia ???  No bardzo jestem spóźniona ale bardzo dobrze Ci życzę ;-)))  Baaardzo !!!!  Gdybym tylko zmieściła sie we właściwym czasie ;-//// jakoś mi uciekło, bo zagladam tu "w kratkę" i szybko znikam. 
Proszę  ;-))))

Myszko-moja Muzo- :):) Od Ciebie mogłabym nawet za pół roku dostać życzenia i byłabym zadowlona :)
04 stycznia 2014 14:08 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Myszko-moja Muzo- :):) Od Ciebie mogłabym nawet za pół roku dostać życzenia i byłabym zadowlona :)

Dzięki, cieszę się ;-)))
06 stycznia 2014 13:20
A czy dzis ktos swietuje to wszystkiego najjjjjjjjjjjj najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj lepszego zycze :)))))))))))))))))
06 stycznia 2014 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

A czy dzis ktos swietuje to wszystkiego najjjjjjjjjjjj najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj lepszego zycze :)))))))))))))))))

Dziękuje.
08 stycznia 2014 11:45 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego najlepszego dzisiajszym solenizantom :D

Pamietam moje jedne urodziny... to byly chyba pierwsze na wyjezdzie. Pol dnia plakalam, bo tradycyjnie, w domu, swietowalam z rodzina, zjezdzali sie goscie itd. A tu nie dosc ze dol - bo znowu starsza o rok, to jesczze zdala od bliskich... ale kolejne pol dnia nie bylo juz takie zle - rodzina podopiecznego zabrala mnie do restauracji na obiad - bylo bardzo sympatycznie. Bylam im bardzo wdzieczna za ten gest i iwyciagniecie mnie z dolka :)u innych podopiecznych zdarzalo sie, ze jak wiedzieli to dawali jakis upominek, slodkosci, raz dostalam bilet i dzien wolny i pojechalam sobie zwiedzac pobliskie miasto.
08 stycznia 2014 11:58 / 1 osobie podoba się ten post
Asikaa

Wszystkiego najlepszego dzisiajszym solenizantom :D

Pamietam moje jedne urodziny... to byly chyba pierwsze na wyjezdzie. Pol dnia plakalam, bo tradycyjnie, w domu, swietowalam z rodzina, zjezdzali sie goscie itd. A tu nie dosc ze dol - bo znowu starsza o rok, to jesczze zdala od bliskich... ale kolejne pol dnia nie bylo juz takie zle - rodzina podopiecznego zabrala mnie do restauracji na obiad - bylo bardzo sympatycznie. Bylam im bardzo wdzieczna za ten gest i iwyciagniecie mnie z dolka :)u innych podopiecznych zdarzalo sie, ze jak wiedzieli to dawali jakis upominek, slodkosci, raz dostalam bilet i dzien wolny i pojechalam sobie zwiedzac pobliskie miasto.

Miło ze strony rodzin Pdp ze uczcili Twoje urodziny. Na pewno łatwiej było przeżyc yen dzień, mimo, ze z dala od najbliższych.

Witaj na forum, pisz, pisz, czytaj , dyskutuj.

Uzupełnij też swój profil.
Pozdrowienia

08 stycznia 2014 15:56
No tak roznoie bywa z podopiecznymi ale my wiemy ze do zdrowych to raczej nas nie biora zdrzyc sie moze W Asikaa głowa do gory:)))))))))))))))) Dołacze do zyczen najjjjjjjjjjjjjjjjjj lepszego dla solenizantow  :))))))))))))))
12 stycznia 2014 09:01 / 2 osobom podoba się ten post
Koncze dzis 37 lat : ) Zrobie dzis torta, ale tak zupelnie bez okazji, nie mam potrzeby informowania PDP o moim "geburstaku", poswietuje sobie sama : ) Milego dnia
12 stycznia 2014 09:03 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Koncze dzis 37 lat : ) Zrobie dzis torta, ale tak zupelnie bez okazji, nie mam potrzeby informowania PDP o moim "geburstaku", poswietuje sobie sama : ) Milego dnia

Sowa wszystkiego najlepszego,zdrówka życzę i wytrwałości.
12 stycznia 2014 09:05 / 1 osobie podoba się ten post
Sowa - wszystkiego co dobre, miłe piękne :)
12 stycznia 2014 09:10 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Nie będziesz sama świętować , tylko z nami. Rób tego torta, a my go pomożemy ci zjeść, nie patrząc na to , ze nam przybędzie parę kilo. :))  
  Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz sie spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!.

12 stycznia 2014 09:11 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

100 lat Sówko naj naj naj :) 
Spełnienia marzeń ;) 
12 stycznia 2014 09:30 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

najlepszego STO LAT