Moje urodziny

27 stycznia 2014 16:20 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczynki kochane -Żaba urodziny miała 25ego stycznia.Ma chory komputer a może jeszcze kaca leczy:)Pisała na skypie ,żeby przeprosić opiekunkowo ,ale stara sie mało wchodzić na kompa w obawie że jej całkiem padnie!
27 stycznia 2014 16:31 / 3 osobom podoba się ten post
Asik bedzie obchodzila urodziny do konca miesiaca, a co! ... kto bogatemu zabroni ;-)
29 stycznia 2014 17:17
brydzia

Asik już drugi raz w tym miesiącu obchodzi urodziny ciekawe dlaczego?

Bo ja tak mam :) A tak poważnie to dwa razy faktycznie przychodziłam na świat :) Raz o 7,30 a drugi raz o 8,00...urodzilam sie w tzw śmierci klinicznej czy co (położne będą wiedziec) No i juz byłam uŚw. Pietra ale mi kazał wracać :) 
29 stycznia 2014 17:20 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Bo ja tak mam :) A tak poważnie to dwa razy faktycznie przychodziłam na świat :) Raz o 7,30 a drugi raz o 8,00...urodzilam sie w tzw śmierci klinicznej czy co (położne będą wiedziec) No i juz byłam uŚw. Pietra ale mi kazał wracać :) 

no i na cale szczescie ze nie mial miejsca :):):):)
29 stycznia 2014 17:20
No i wreszcie...wybaczcie...mogę wszystkim Wam podziekowac za serdeczne życzenia :) W życiu nie miaąłm tyle gości! Szkoda tylko że nie mogłam Was do siebie zaprosić. Ale byłby jubel! Mam nadzieję że kiedyś sie tak stanie...Ale najpierw odpowiednio wilką chte musze sobie wybudować :) Jeszcze raz wszystkim dziękuję :)
29 stycznia 2014 17:22
magdalena_k

no i na cale szczescie ze nie mial miejsca :):):):)

Miejsce może by sie znalazlo dla takiej chudziny ale...klucze gdzies posiał od bramy do nieba :)
30 stycznia 2014 00:36 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Miejsce może by sie znalazlo dla takiej chudziny ale...klucze gdzies posiał od bramy do nieba :)

No i bardzo dobrze, on stareńki już, to i z pamiecią może kłopoty miewać; gdzie jest napisane ze nie mógł zapomniec gdzie też je ostatnio położył???
Dobrze że nie szukał energiczniej ani zastepów do pomocy nie wołał, bo co my byśmy bez Ciebie tu zrobiły?! :)))
01 lutego 2014 07:53 / 2 osobom podoba się ten post
A kto sie w lutym urodził ma wstac ma wstac ma wstac wziasc kich do reki i wypic az do dna!!!!!! Ustawiac sie w szeregu prosze!!! lutowym solenizatkom solenizantom wszystkiego najlepszego 100lat:))))))))))))))))))))))))))))
03 lutego 2014 00:36 / 1 osobie podoba się ten post
Hogatko wszystkiego najlepsiejszego!!!
03 lutego 2014 07:28 / 2 osobom podoba się ten post
Hogatko wszystkiego o czym marzysz i zdrowia ,szczescia ,usmiechu od ucha do ucha i miotly nie do zdarcia :)))))))))))))))))))))))))))0
03 lutego 2014 07:43 / 2 osobom podoba się ten post
doris4

Hogatko wszystkiego o czym marzysz i zdrowia ,szczescia ,usmiechu od ucha do ucha i miotly nie do zdarcia :)))))))))))))))))))))))))))0

Hogata ma dzisiaj urodziny????........to wszystkiego co najlepsze,najpiekniejsze,zadnych smutkow ,tylko samych radosci Hogata:):):):):)
03 lutego 2014 08:24 / 1 osobie podoba się ten post
Juz śpiewały mi ptaszyny ze Hogaty urodziny. Więc z raniutka wczesnie wstałam i Hogacie zaśpiewałam:"Stoooo laaat, stooo laaat, Niech żyje żyje naaaaaaaam!"
Hogata wszystkiego najserdeczniejszego samych radości, żadnych zmartwien, armi Aniołów ku pomocy i ...turbodoładowania do miotły :))
03 lutego 2014 08:26 / 1 osobie podoba się ten post
Hpgata najlepszego sto lat:)
03 lutego 2014 08:32 / 1 osobie podoba się ten post
Hogatko!!!Dużo zdrówka, szczęścia i radości każdego dnia pełnego miłości. Wielkiego świata poznania, w lotto milionów wygrania. Tego z serca Ci życzymy i hucznie Twe Urodziny obchodzimy!
03 lutego 2014 08:58 / 2 osobom podoba się ten post
Wszystkiego Najlepszego Hogato, spelnienia najskrytszych marzen i nowej miotly !!!