Moje urodziny

06 lutego 2014 17:13 / 3 osobom podoba się ten post
Wprawdzie tu są nasze urodziny na wyjeździe ale...Dzis obchodzi urodziny człowiek, w którym jako dziewczynka kochałam sie bez pamięci. Płakałam jak umierał w trzeciej części trylogii...a dzis mam wszystkie odcinki Winnetou :) Dziś konczy 85 lat...i nadal jest taki piękny...ach...:)
06 lutego 2014 17:43
Asik

Wprawdzie tu są nasze urodziny na wyjeździe ale...Dzis obchodzi urodziny człowiek, w którym jako dziewczynka kochałam sie bez pamięci. Płakałam jak umierał w trzeciej części trylogii...a dzis mam wszystkie odcinki Winnetou :) Dziś konczy 85 lat...i nadal jest taki piękny...ach...:)

Ach ta magia obrazu:)
Po Twoim wpisie spojrzałam na Hallo De w zdf, bo jak się okazało Pierre Briece, był tu gwiazdą i zrobili materiał wspomnieniowy na jego urodziny:)
06 lutego 2014 18:08 / 2 osobom podoba się ten post
hagia

Ach ta magia obrazu:)
Po Twoim wpisie spojrzałam na Hallo De w zdf, bo jak się okazało Pierre Briece, był tu gwiazdą i zrobili materiał wspomnieniowy na jego urodziny:)

Wiem tez oglądałam...ach...nadal piekny :)) I dziś dowiedzialam sie (i usłyszałam) że śpiewał...No i znowu sie zakochałam :) O zgrozo! W starym dziadku...ale jakim pieknym dziadku :) No i juz szukam płyt z jego piosenkami :))
07 lutego 2014 08:53
Złota Rybko - wszystkiego naj naj naj w dniu urodzin):):):)
07 lutego 2014 08:58
i ja sie przylacze do zyczen i zycze wszystkiego co najlepsze!!!!
07 lutego 2014 09:06 / 1 osobie podoba się ten post
Serdeczne życzenia dla wszystkich wczorajszych i dzisiejszych solenizantów:))Niech Wam sie spełniaja marzenia!
07 lutego 2014 09:18
Dziękuję w imieniu Dorotek,postawiłabym szampana ,hihi ale tak daleko jeszcze nie doszłam i boje się że laptopek się zmoczy.....
07 lutego 2014 09:19
Dla Złotejrybki,życzenia od serca-spełnienia marzeń...........
07 lutego 2014 09:44
Złota Rybko:

W dniu urodzin przyjmij proszę,
szczerych życzeń pełne kosze:
w dobrym banku - sum bajecznych
dzieci zdrowych, ślicznych grzecznych
A urody - wciąż w rozkwicie...
Niech w miłości płynie życie

07 lutego 2014 10:00
Rybko z okazji urodzinek duzo milosci zdrowka i kasiory:)
07 lutego 2014 12:07 / 1 osobie podoba się ten post
Dla Rybki:)

1000 latek,żebyś nie musiała ciągle spełniać życzeń innych,ale żeby Twoje życzenia spełniły się:)
07 lutego 2014 12:22 / 1 osobie podoba się ten post
Hogata spóźnione życzenia urodzinowe!
Dużo zdrówka, radości na co dzień i miłości!!!

Rybko spełnienia marzeń z okazji urodzin!!!

07 lutego 2014 12:40 / 1 osobie podoba się ten post
Hogata, spóźnione, ale szczere STO LAT w zdrowiu.
Rybko, spełnienia marzeń.
07 lutego 2014 14:28
Złotarybko - umiejętności pokonywania wszelkich przeszkód, zadowolenia i uśmiechu.
100 latek w zdrowiu i szczęściu.
07 lutego 2014 17:55
Rybko 100lat w zdrowiu szczesciu i miłosci:)))))))))) Najlepszego:)))