Moje urodziny

11 kwietnia 2014 17:15 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Dzisiaj są moje urodziny, jestem w De, więc spotkają mnie życzenia telefoniczne i internetowe.
I powiem szczerze, oby ich jak najwięcej było,bo ma mały dołek przystosowawczy.
Dzisiaj pierwszy dzień sama z PDP. Mam już jedną pochwałę na koncie, więc i nastrój mi się poprawił :)

Dokładam sie do życzen.Wszystkiego naj .....Niech ta osiemnastka ci pogodnie i wesoło upłynie.Chociaz wypadła w pracy 
11 kwietnia 2014 17:19 / 1 osobie podoba się ten post
Emi wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin.

11 kwietnia 2014 17:21 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Dzisiaj są moje urodziny, jestem w De, więc spotkają mnie życzenia telefoniczne i internetowe.
I powiem szczerze, oby ich jak najwięcej było,bo ma mały dołek przystosowawczy.
Dzisiaj pierwszy dzień sama z PDP. Mam już jedną pochwałę na koncie, więc i nastrój mi się poprawił :)

Emi wszystkiego naj.. naj... najlepszego  w Dniu Urodzin
11 kwietnia 2014 21:25
Dziękuję Wam wszystkim serdecznie :)))))))))
Po raz kolejny nie zawiodłam się na Was :))))))))))))
11 kwietnia 2014 21:29
Ale ładne:):) A jak Ci minął Twój urodzinowy dzień Emi?:)
11 kwietnia 2014 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
Emi,100 lat!
11 kwietnia 2014 21:38 / 4 osobom podoba się ten post
carrie

Ale ładne:):) A jak Ci minął Twój urodzinowy dzień Emi?:)

Wczoraj upiekłam sobie ala torta z ukazji urodzin. Więc dzisiaj max kalorie, fundnęłam sobie również mega loda na spacerze. Dzisiaj był mój pierwszy samodzielny dzień z Dziadkiem Dr. Wczoraj się zestresewałam, bo Dr powiedział mi, że obawia się jak zostaniemy sami, bo ja go nie rozumiem. Udało nam się przeżyć razem ten dzień, wg mnie było ok. O kilku szczegółach zapomniałam, ale Dr powiedział,  że to nic nie szkodzi.  Dostałam mnóstwo życzeń od Was Kochani, znajomi na Facebooku też nie zawiedli. Moje rodzeństwo poskąpiło na telefon (a byłoby miło)...,  ale przeżyję to jakoś. A mój niezwykle romantyczny mąż w prezencie urodzinowym naprawił mi radio i alarm w samochodzie. Może lepiej tak, bo dwa lata po romantycznym wieczorze zaszłam w ciążę. :))))))))))))))))  
11 kwietnia 2014 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
Spoglądając na powyższe.... to niewiele do szczęścia Ci brakuje..., więć wszystkiego czego Ci brakuje do pełni szczęścia Ci życzę...))))))
11 kwietnia 2014 23:18 / 1 osobie podoba się ten post
Emi,
Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :):):)
11 kwietnia 2014 23:28 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Wczoraj upiekłam sobie ala torta z ukazji urodzin. Więc dzisiaj max kalorie, fundnęłam sobie również mega loda na spacerze. Dzisiaj był mój pierwszy samodzielny dzień z Dziadkiem Dr. Wczoraj się zestresewałam, bo Dr powiedział mi, że obawia się jak zostaniemy sami, bo ja go nie rozumiem. Udało nam się przeżyć razem ten dzień, wg mnie było ok. O kilku szczegółach zapomniałam, ale Dr powiedział,  że to nic nie szkodzi.  Dostałam mnóstwo życzeń od Was Kochani, znajomi na Facebooku też nie zawiedli. Moje rodzeństwo poskąpiło na telefon (a byłoby miło)...,  ale przeżyję to jakoś. A mój niezwykle romantyczny mąż w prezencie urodzinowym naprawił mi radio i alarm w samochodzie. Może lepiej tak, bo dwa lata po romantycznym wieczorze zaszłam w ciążę. :))))))))))))))))  

Emi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ze 100,a nawet 200 lat Ci życzę w zdrowiu i szczęściu:)

Pieniążki przyjdą,jak zdrowie będzie:)

Słońca,Miłości i wiele,wiele Dobrego:)
12 kwietnia 2014 03:40 / 1 osobie podoba się ten post
emi-spoznione życzenia urodzinowe...samych dni w zdrowiu i miłosci.
12 kwietnia 2014 06:26 / 1 osobie podoba się ten post
Emi spoznione ale szczere-Sto lat zycze w dniu urodzi Twoich obys Ty nie zapomniala o moich,szczescia zdrowia duzo milosci i wielu chwil z mezem pelnych radosci.
12 kwietnia 2014 08:04 / 1 osobie podoba się ten post
Ja też życzę spełnienia reszty marzeń!
12 kwietnia 2014 09:53
Mirabella

Emi spoznione ale szczere-Sto lat zycze w dniu urodzi Twoich obys Ty nie zapomniala o moich,szczescia zdrowia duzo milosci i wielu chwil z mezem pelnych radosci.

jak zapomnę to przypomnij się :))))) 17 maj???
12 kwietnia 2014 14:33
Emi tak dokladnie 17.o5,to bedzie wielki dzien bo bede miala duze parti ,juz nie moge sie doczekac.