Moje urodziny

25 listopada 2013 10:44 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dla wszystkich Kasiek,Kaś i Katarzyn wszystkiego najlepszego!

Sto Lat Kasieńki :)
25 listopada 2013 11:13
Dla Katarzyn. Odwagi i siły,by porywać się na zmiany które z pozoru wydają się trudne a póżniej wprost wymarzone,realizacji planów i nowych marzeń i kolejnych natchnień jak fal które pchają statek do przodu,
25 listopada 2013 11:14
Kasie,Katarzyny,Kasieńki wszystkiego naj naj naj
25 listopada 2013 15:27 / 2 osobom podoba się ten post
Samemu rementuje hale produkcyjne. Wakacje spędze w miejskim autobusie tresując pchły. Umie zbierać częściowo zniszczone ekierki. Kobieta tak nazwana to prawie zawsze lafirynda. Wydaje się, że sprzedaje przez internet reprodukcje znanych malarzy nie da się jednak ukryć, że kradnie notatniki. Jej pasja to picie do upadłego. Imponują jej częściowo zniszczone lutownice. Katarzyna według starych legend oznacza owdowiałą jaskułkę. Katarzyna bardzo często żebrze. Po trzydziestce prawie zawsze wstępuje do sekty.

Mam nadzieje,ze to mit.
Dla wszystkich Kasiek wszystkiego nnaj,naj,ha,ha :)
25 listopada 2013 15:42
Juliarych i reszta towarzystwa z Krefeld - piękne dzięki za przepyszne ciasto i prezent:)Buziaki:):):):)
25 listopada 2013 15:42 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkim Kasiom, Kachom, Kasieńkom:

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni i każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

25 listopada 2013 16:07 / 1 osobie podoba się ten post
Proszę fokczuniu moja kochana na zdrowko niech ciacho ci pójdzie starałam się bardzo buziaczki
25 listopada 2013 17:28 / 1 osobie podoba się ten post
Spełnienia planów, marzeń, dzisiejszym solenizantkom, Kasiu63 i wszystkie under cover Katarzyny - uściski i sto lat!!!!!!!
25 listopada 2013 17:35 / 3 osobom podoba się ten post
_____________♥♥__♥♥_____♥
___________♥♥♥_♥__♥_____♥
__________♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥♥
________♥♥♥♥♥_______♥♥________♥
________♥♥♥♥♥_______♥_______♥
________♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥
_________♥♥♥♥♥♥____♥______♥
__________♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥
___$♥♥♥$$___♥♥♥♥♥♥♥_♥♥
$♥♥♥$$♥♥♥$______♥♥♥
$♥♥$$$$$$$♥$____██___$♥♥♥$
$♥$$$$$$$$$$$♥$_█___$♥$$$♥♥$
$♥______$$$$$$♥$█$♥♥$$$$$$♥♥$
_$♥♥$________$$♥♥♥$$$$$$$$$♥♥$
__ $♥♥$____$$$$$♥♥$$_____$$$♥$
____ $$$$$$____$$♥$$$$______♥$
__________ $$$$$♥♥.█_$$__$♥♥$
________ $$$$$$$$♥♥█♥$__$$$$
________ $$$$$$♥♥♥$█$♥♥$
________ $$$$♥♥♥$__█__$♥♥$
__________ $$♥♥$___█___$♥♥$
____________ $$____█____$♥♥$
___________________█__ $♥♥$

Wszystkiego czego pragniesz,
czego szukasz oraz o czym marzysz.
Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa
co chwilę oraz szczęścia przez cały czas życze.......

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Kaś, a także dla tych co obchodzą dziś urodziny!!!
25 listopada 2013 17:46 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejko kochana - to dzis drugi ,napiękniejszy prezent jaki dostałam:):):):)Pierwszy był sms poranny od pana męża:):):)Pięknie Ci dziękuję:):):):)
25 listopada 2013 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Andrejko kochana - to dzis drugi ,napiękniejszy prezent jaki dostałam:):):):)Pierwszy był sms poranny od pana męża:):):)Pięknie Ci dziękuję:):):):)

25 listopada 2013 17:53 / 1 osobie podoba się ten post
Z okazji imienin naszej Kasi 63 i Kacha 25 oraz pozostałym Kasiom życzę dużo uśmiechu, radości, miłości, mało złości, ryby bez ości, późnej starości, udanej imprezki i wspaniałych gości
25 listopada 2013 17:55
Żeby za słodko nie było:)opowiem jak zachowała się babuszka kiedy przyniosłam z przerwy swoje imieninowe ciasto od koleżanek.Daję jej kawe i to ciasto ,zawsze pyta gdzie kupione ,więc tłumacze co i jak a ona na to_w D obchodzi się tylko urodziny!Imieniny to słowianski zwyczaj, a w ogóle to jest niedobre bo za słodkie!!!!I tylko podziobała:):):)Za duzo kremu ,za duzo cukru i kto to widział ser dodawac do ciasta:):):)Tego się troche spodziewałam ,bo ona nie lubi sera:):):)Milutka ,czyż nie?:):):)
25 listopada 2013 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
Kasiu - nie daj sobie łyżką dziegciu zepsuć beczki radości . Widocznie ,,ten typ tak ma '' . Jeszcze raz - wszystkiego naj , naj , naj ....
25 listopada 2013 18:01
mozah aM

Kasiu - nie daj sobie łyżką dziegciu zepsuć beczki radości . Widocznie ,,ten typ tak ma '' . Jeszcze raz - wszystkiego naj , naj , naj ....

Dziekuję:) Nie dałam - rozbawiło mnie to raczej:):):):)Cała moja babuszka:):):)Od czasu do czasu przypomina się jej ,ze nie może być za słodka bo mi płaci przecież:):):)