Ja ostatnio i to całkiem przypadkowo wpisałem sobie w Google Pracaniemcy24.de i znalazłem całkiem nie głupią ofertę pracy więc proponuję zacząć tam ;)
Ja ostatnio i to całkiem przypadkowo wpisałem sobie w Google Pracaniemcy24.de i znalazłem całkiem nie głupią ofertę pracy więc proponuję zacząć tam ;)
Dla tych co szukają roboty.Tym razem postanowiłam szukając pracy zrobić inaczej niż zawsze.Czyli nie ogłaszałam się na pracowych stronach tylko czytałam ogłoszenia agencji,głównie na forum i dzwoniłam.Zaczęłam 5 maja i dopiero ok.16-ego znalazłam to co mi odpowiadało.Jako ,że zwykle robię właśnie na odwrót-ogłaszam się i dzwonią do mnie to uważam ,że ten mój stały sposób poszukiwania jest zdecydowanie szybszy i kasy na telefony nie tracę:)No i znalezienie roboty zajmuje mi góra, tydzień.Więc jak ktoś potrzebuje szybko coś znaleźć to polecam ogłaszać się samemu:)
A gdzie się ogłaszalaś? Na Poloniuszu?
Też.I na Pajęczynie.
A jak się poda nr telefonu to pewnie wszelkiej maści oszuści też dzwonią? :telefon1:
Tak, to mój pierwszy wyjazd. Coraz bardziej skłaniam się ku agencji, przejrzałam już chyba cały rynek w tymm temacie i serio skłaniam siea coraz bardziej ku Procare24. Najszybciej odpowiadaja na pytania, mają dość dobre wrunki i mogę zaczynać już od lipca. @
74Sandra, masz jakies doświadczenia? Mogłabyś pomoc? Na wlasną rekę mimo wszytsko się boje.
A miałeś wykupić całego Pizdeusza:):):)albo przynajmniej pakiet akcji kontrolnych:)a nie tylko ogłoszenia ,w dodatku tylko z działu "Erotyka dla Piernika":):):):):) ha ha ha