Chcę zmienić agencję. Gdzie najlepiej zamieścić ogłoszenie?
Chcę zmienić agencję. Gdzie najlepiej zamieścić ogłoszenie?
Ja sama jestem zdziwiona,że opinia o Inter.... tak się nagle niekorzystnie zmieniła.
Na opiekunkaradzi.pl można wysłać ofertę do wielu firm naraz.
Ja współpracowalam z Inter (Kraków) no fajnie , organizacja, nagły zjazd, bez zarzutu. Teraz zmieniali umowy i dostałam i nową umowę i wypowiedzenie dzień po dniu,moge teraz tylko na miesiąc, ale po co mnie zatrudniali na miesiąc w Pl? Sami sięzgłosili c zy nie chcę współpracować.
To jak oni sami dali Pani wypowiedzenie? Agencje same rezygnują z opiekunek? Wracałam teraz z dwiema opiekunkami z tej agencji i obydwie niezadowolone,jedna napisała juz wypowiedzenie i ogolnie obszerne pismo wysmarowała i dostała kase po staremu. A ja po nowemu to nie wiem kiedy dostane całość.
To jak oni sami dali Pani wypowiedzenie? Agencje same rezygnują z opiekunek? Wracałam teraz z dwiema opiekunkami z tej agencji i obydwie niezadowolone,jedna napisała juz wypowiedzenie i ogolnie obszerne pismo wysmarowała i dostała kase po staremu. A ja po nowemu to nie wiem kiedy dostane całość.
tak, takie dyiwne, w poniedyialek dostalam wzpowiedyenie, a we wtorek now umowe do podpisania, odeslalam wzpowiedyenie. No odryucilam jedna oferte, nibz nie mogli si ye mna skontaktowa, balagan maj, ja tryz tzgodnie cyekalam na aneks do umowz, a ye mialam juy nowa oferte to nie pztalam dlacyego, klawiatura syaleje.
Wciśnij CTRL + Shift. Musi pomóc :niebo pieklo: