Jak znaleźć pracę opiekuna za granica?

19 grudnia 2016 16:17
Elo

Chcę zmienić agencję. Gdzie najlepiej zamieścić ogłoszenie?

Na opiekunkaradzi.pl można wysłać ofertę do wielu firm naraz.
 Ja współpracowalam z Inter (Kraków) no fajnie , organizacja, nagły zjazd, bez zarzutu. Teraz zmieniali umowy i dostałam i nową umowę i wypowiedzenie dzień po dniu,moge teraz tylko na miesiąc, ale po co mnie zatrudniali na miesiąc w Pl? Sami sięzgłosili c zy nie chcę współpracować.
19 grudnia 2016 18:26
Ja sama jestem zdziwiona,że opinia o Inter.... tak się nagle niekorzystnie zmieniła.
19 grudnia 2016 19:30
MartaP

Ja sama jestem zdziwiona,że opinia o Inter.... tak się nagle niekorzystnie zmieniła.

Nie czytałam aneksu do umowy już, bo i po co , ale zmienili warunki płatności, na telefon to brzmiało skomplikowanie, coś teraz, coś pożniej, jeszcze póżniej. Szkoda , bo rzetelna agencja, wszystkie sprawy organizacyjne na plus, kontakt też. 
20 grudnia 2016 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Na opiekunkaradzi.pl można wysłać ofertę do wielu firm naraz.
 Ja współpracowalam z Inter (Kraków) no fajnie , organizacja, nagły zjazd, bez zarzutu. Teraz zmieniali umowy i dostałam i nową umowę i wypowiedzenie dzień po dniu,moge teraz tylko na miesiąc, ale po co mnie zatrudniali na miesiąc w Pl? Sami sięzgłosili c zy nie chcę współpracować.

To jak oni sami dali Pani wypowiedzenie? Agencje same rezygnują z opiekunek? Wracałam teraz z dwiema opiekunkami z tej agencji i obydwie niezadowolone,jedna napisała juz wypowiedzenie i ogolnie obszerne pismo wysmarowała i dostała kase po staremu. A ja po nowemu to nie wiem kiedy dostane całość.
20 grudnia 2016 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
Elo

To jak oni sami dali Pani wypowiedzenie? Agencje same rezygnują z opiekunek? Wracałam teraz z dwiema opiekunkami z tej agencji i obydwie niezadowolone,jedna napisała juz wypowiedzenie i ogolnie obszerne pismo wysmarowała i dostała kase po staremu. A ja po nowemu to nie wiem kiedy dostane całość.

Przeczytaj dokładnie umowę, na końcu podpisz.
20 grudnia 2016 20:38 / 2 osobom podoba się ten post
Elo

tak, takie dyiwne, w poniedyialek dostalam wzpowiedyenie, a we wtorek now umowe do podpisania, odeslalam wzpowiedyenie. No odryucilam jedna oferte, nibz nie mogli si ye mna skontaktowa, balagan maj, ja tryz tzgodnie cyekalam na aneks do umowz, a ye mialam juy nowa oferte to nie pztalam dlacyego, klawiatura syaleje.
20 grudnia 2016 20:50 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

tak, takie dyiwne, w poniedyialek dostalam wzpowiedyenie, a we wtorek now umowe do podpisania, odeslalam wzpowiedyenie. No odryucilam jedna oferte, nibz nie mogli si ye mna skontaktowa, balagan maj, ja tryz tzgodnie cyekalam na aneks do umowz, a ye mialam juy nowa oferte to nie pztalam dlacyego, klawiatura syaleje.

Wciśnij CTRL + Shift. Musi pomóc 
20 grudnia 2016 21:00 / 6 osobom podoba się ten post
Często  irytują  mnieTwoje posty ale teraz to się usmialam do łez
20 grudnia 2016 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Wciśnij CTRL + Shift. Musi pomóc :niebo pieklo:

Za radą Tiny 100% przestawiłam klawiaturę, dzięki
20 grudnia 2016 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
Tylko nie Dora, proszę Nie nie rozumie tylko irytuje,
27 grudnia 2016 15:47
Szukam pracy ale nie na stałe moze ktos by chciał moglabym zastapi kto chce przyjechać do domu,ja pracowałaqm 2,5 roku we Frankfurcie nad Menem przyjechałam koniec listopada na poczatku lutego mogłabym kogoś zastapic ,mam prawo jazdy jezdze samochodem z jezykiem nie jest najlepiejrozumiem duzo gorzej jest zbudowac zdanie poprawnie ale to nie problem pozdrawiam wszystkich ktorzy sa na dorobku:)))
06 stycznia 2017 21:26
Witam serdecznie.
Szukam pracy z językiem angielskim jako OPIEKUN za granicą
w państwach takich jak Holandia, Niemcy, Belgia, Dania czy Norwegia.
Czy ma ktoś namiary na taką ofertę przy osobie , najlepiej mężczyzna, który jest mobilny, sam się porusza tzn, sam chodzi do toalety i sam się umyje i potrzebuje pomocy we wszystkim innym takim jak : podawanie leków, gotowanie, sprzątanie, pranie, spacery, wizyty lekarskie i inne podobne pomoce?

Pozdrawiam
06 stycznia 2017 21:30
Witam serdecznie.
Szukam pracy z językiem angielskim jako OPIEKUN za granicą
w państwach takich jak Holandia, Niemcy, Belgia, Dania czy Norwegia.
Czy ma ktoś namiary na taką ofertę przy osobie , najlepiej mężczyzna, który jest mobilny, sam się porusza tzn, sam chodzi do toalety i sam się umyje i potrzebuje pomocy we wszystkim innym takim jak : podawanie leków, gotowanie, sprzątanie, pranie, spacery, wizyty lekarskie i inne podobne pomoce?

Pozdrawiam
07 stycznia 2017 09:53 / 1 osobie podoba się ten post
promedica24 zatrudnia z j. angielskim . maja ciekawe oferty pracy.
07 stycznia 2017 12:58
Veritas szuka anglojęzycznych opiekunów.