Nasze urodziny w DE

18 listopada 2013 15:45 / 2 osobom podoba się ten post
Izie i wszystkim innym dziejszym jubilatkom i solenizantkom,jak są wśród nich chłopaki to oczywiście też:) -wsiewo charoszewo:):):)
18 listopada 2013 17:46 / 1 osobie podoba się ten post
Serce78- wszystkiego najlepszego i jeszcze lepszego. Samych miłych i spokojnych dni w zyciu.
18 listopada 2013 18:18 / 2 osobom podoba się ten post
Szkoda, ze nie wiedziałam wczesniej o tym temacie bo pochwaliłabym się moimi urodzinami, miałam 11.11 :) . Powiem Wam, że juz 2x miałam okazję swietować urodziny U RODZINY ;). Pierwszym razem zbiegły sie one z urodzinami innego członka rodziny i poprostu przy tej okazji wypaliłam ze i ja mam tego dnia jubileusz. Od rana miałam telefony z zyczeniami, od babci dostalam parę groszy na prezent zebym go sobie sama sprawiła a i rodzinka wręczyła mi drobny upominek. NIe piekłam torta pocżestowałam babcie kawa i ciastkiem - zakupionym z własnych pieniędzy. W tym roku jestem w innym miejscu i powiedziałam ze mam urodziny - tylko dziadkowi, kupiłam ciasto, przyszła sąsiadka z szampanem, dostalam maly podarunek - bylo miło. Rodzina nic nie wiedziała ja nie chciałam się wiecej chwalić żeby nie zabrnac w jakąś niezręczną sytuację.
Pomimo ze uczilam swoje swięto - smutno mi było, że nie bylo przy tym osobiście moich najbliższych, ale coż next time :)
18 listopada 2013 18:27
Danio spoznione 100lat,urodzinki masz tak jak moja mama:)
18 listopada 2013 18:33
serce78

Dziękuję SERCE - powinszowania dla mamy :)
18 listopada 2013 18:46
Danio11

Szkoda, ze nie wiedziałam wczesniej o tym temacie bo pochwaliłabym się moimi urodzinami, miałam 11.11 :) . Powiem Wam, że juz 2x miałam okazję swietować urodziny U RODZINY ;). Pierwszym razem zbiegły sie one z urodzinami innego członka rodziny i poprostu przy tej okazji wypaliłam ze i ja mam tego dnia jubileusz. Od rana miałam telefony z zyczeniami, od babci dostalam parę groszy na prezent zebym go sobie sama sprawiła a i rodzinka wręczyła mi drobny upominek. NIe piekłam torta pocżestowałam babcie kawa i ciastkiem - zakupionym z własnych pieniędzy. W tym roku jestem w innym miejscu i powiedziałam ze mam urodziny - tylko dziadkowi, kupiłam ciasto, przyszła sąsiadka z szampanem, dostalam maly podarunek - bylo miło. Rodzina nic nie wiedziała ja nie chciałam się wiecej chwalić żeby nie zabrnac w jakąś niezręczną sytuację.
Pomimo ze uczilam swoje swięto - smutno mi było, że nie bylo przy tym osobiście moich najbliższych, ale coż next time :)

Danio to piekna rybka akwariowa.
18 listopada 2013 18:50 / 1 osobie podoba się ten post
Serce78 - wszystkiego naj. naj. najlepszego :)
18 listopada 2013 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
wow! jakie cudne! dziekuję :)

18 listopada 2013 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
A ja własnie cxhciałm pisac w na wyjexdzie, ze czekam na Andrejkę.
Brawo!!!!
18 listopada 2013 21:17 / 2 osobom podoba się ten post
Serduszko dla Ciebie słonik na szczęście,
życzę Ci abyś odnalazła spokój.
Pamietaj, liczą sie tylko dni , których jeszcze nie znamy.

18 listopada 2013 21:19
Danio,
spełnienia wszystkich marzeń, tych maleńkich i tych duzych.

18 listopada 2013 21:20
Danio11

Danio, ja też 11.11. urodzona:)
18 listopada 2013 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Danio, ja też 11.11. urodzona:)

o efka 66 jak milo! to my prawie jak siostry ;) - wszystkiego naj naj naj, przede wszystkim najlepszego zdrówka, a reszta już sama przyjdzie !
18 listopada 2013 22:43 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

Serdce78 dużo zdrówka Kochana i znalezienia spokoju wewnętrznego!
Spełnienia marzeń!!!
Buziaki!

18 listopada 2013 22:53 / 1 osobie podoba się ten post
Serce ja też Ci zyczę wszystkiego naj...naj... i przede wszystkim bądż szczęśliwa :)

Danio Tobie oczywiście też życzę duuuuuużo szczęścia :)