Nasze urodziny w DE

19 listopada 2013 22:38 / 3 osobom podoba się ten post
Dziękuję Wam wszystkim za pamięć i za tyle pięknych życzeń !To również dzięki Wam ,ten dzień urodzin ,,na wyjeździe '' nie był smutny .I Waszą pamięć o mnie bardzo wysoko sobie cenię .
19 listopada 2013 22:48
A na koniec małe fajerwerki i życzenia wszystkiego naj.., naj..., naj... od Miśka. 
19 listopada 2013 22:49 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

Dziękuję Wam wszystkim za pamięć i za tyle pięknych życzeń !To również dzięki Wam ,ten dzień urodzin ,,na wyjeździe '' nie był smutny .I Waszą pamięć o mnie bardzo wysoko sobie cenię .

Kochanie ja też Tobie życzę wszystkiego co najlepsze.Przepraszam,że tak póżno,ale dopiero weszłam do neciku.:)
19 listopada 2013 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
Mozah am,urodziny byly chuczne,szampana popilam,torta pojadlam,posmialam sie ,oj fajnie bylo na urodzinach:D:D:D:D:D
20 listopada 2013 07:21 / 1 osobie podoba się ten post
Sorki jak nie trafie ale coz nie zapomne w ten sposob wszystkim  ktorzy swietuja w dniu dzisiejszym urodziny imieniny 100lat zycze w zdrowiu :))))))))))))))))
20 listopada 2013 07:34
To ja się przyłączam do życzeń Mamuelki :)
20 listopada 2013 07:45 / 4 osobom podoba się ten post
Szykuj torty, zastaw stoły,
Bo dziś nastał czas wesoły.
Odkręć muzę na full gaz,
Taki dzień jest tylko raz!!!!!!!!Solenizantom i jubilatom!!!!!Najlepszego !!!!
20 listopada 2013 10:58
No już ,prędziutko się przyznawac kto tam dzis swięto ma swoje?!
20 listopada 2013 14:20 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

Mozah aM - przyjmij moje spoźnione życzenia urodzinowe ;-))) Wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia Ci zyczę  ;-)))
Wczoraj byłam jakas "połamana". 
21 listopada 2013 16:13
Janusz -czy Ty aby dzis nie masz imienin????W kalendarzu jest Janusza:)Jak masz to wszystkiego najlepszego życzę:):):)
21 listopada 2013 17:26 / 2 osobom podoba się ten post
mozah aM

mozah Am ,przyjmij serdeczne zyczenia -spozniona ale, od serca ,(nie zagladalam  tutaj :( ) .Cenie Twoje wywazone slowo. :)
22 listopada 2013 09:45
Wszystkim świętującym jakiekolwiek okazje-najlepszego:))
22 listopada 2013 09:49
Ja też dołączam się do życzeń wszystkim dziś świętującym najlepsze życzenia :)
22 listopada 2013 10:04 / 2 osobom podoba się ten post
No to masz ode mnie też życzenia- pogody ducha i pogody jak zawsze w sercu w ten listopadowy poranek!
22 listopada 2013 11:03 / 1 osobie podoba się ten post
A co tam Andrejka-proszę bardzo ode mnie tez,buziaki jak masz taka potrzebe:) /to za orzeszki/