Na wyjeździe #2

04 sierpnia 2013 10:11 / 2 osobom podoba się ten post
judora

Tali dziękuję, nie wiem czy Gryzelda ( żona) da mi odpocząć, pewnie mnie zagoni do szmatki lub sprzątania i pakowania rzeczy Gintera dla Diakonii. Zobaczymy. Dzisiaj wraca z urlopu trzecia córka i będziemy wszystko ustalać...

Jeśli chodzi o firmę to od trzech miesięcy czekam na decyzję w sprawie podwyżki a moje telefony nie odnoszą skutku. Na maila też nie zareagowali. Może mają wystarczającą ilość opiekunek...

Judora jak oni maja "wystarczającą ilośc opiekunek" to idż d innej firmy. Jest ich sporo. Masz czas, już w DE możesz szukać. Na pewno coś fajnego znajdziesz Nie bój się zmian ;-))) 
04 sierpnia 2013 10:25 / 3 osobom podoba się ten post
Rodzina pewnie firmie zapłaci. Nie wiem jak firma potraktuje Judore. To jest początek miesiąca. Niedawno zmarł pan u którego była opiekunka z tej samej firmy. Niestety firma wysłała ją już na trzeci dzień do następnego pacjenta.
Bądź odważna, na marnuj czasu, firm jest dużo. Dzwoń, wysyłaj aplikacje, podawaj numer telefonu.Możesz nawet zaznaczyć, że aktualnie przebywasz w Niemczech. Dostaniesz kontrakt za odpowiednie pieniądze. Już tam w niebie Twój Ginter tego dopilnuje. Powodzenia. :)
04 sierpnia 2013 10:25 / 1 osobie podoba się ten post
Biadkowianka odpisałam, dzięki.

Mycha i tu mnie masz ... Niby na wyjazd do DE się odważyłam ale zmian się boję łokropecnie.
Dziękuję Wam, że jesteście i mojej zmienniczce jednej, że mi o tym forum powiedziała.
Spadam, bo na 11 do Gryzeldy, mam nadzieję, że po obiedzie mnie szybko wypuszczą .
04 sierpnia 2013 10:28 / 2 osobom podoba się ten post
judora

W poniedziałek dzwonimy do firm, ja do swojej a żona Gintera do swojej. Zobaczymy co ustalą...

Odnośnie terminu Twojego zjazdu - ok. niech ustalają, a Ty wyrazisz na to zgodę, lub nie. Natomiast to Ty zdecyduj, co chcesz dalej robić: Przejśc w inne miejsce, czy zjechać do domu. Ty dacyduj i nie pozwól na to nikomu innemu! Nawet "ultimatum", że jak dołożą 300 Euro, to zgodzisz się bez zjazdu przejść na inną Stellę jest jak najbardziej w porzadku. Głowa do góry!
04 sierpnia 2013 10:34 / 1 osobie podoba się ten post
Czy pamiętacie, że dziś niedziela ??? Dzień wolny od pracy !!! Nie piorę, nie odkurzam, nie walczę z pajęczynami. Powoli, spokojnie. Ale na rower się wybieram - tyle mojej przyjemności !
04 sierpnia 2013 10:39
judora

Biadkowianka odpisałam, dzięki.

Mycha i tu mnie masz ... Niby na wyjazd do DE się odważyłam ale zmian się boję łokropecnie.
Dziękuję Wam, że jesteście i mojej zmienniczce jednej, że mi o tym forum powiedziała.
Spadam, bo na 11 do Gryzeldy, mam nadzieję, że po obiedzie mnie szybko wypuszczą .

Judora !! jak wrócisz z kościółka to wystaw tyłek do kompa. Ja Ci wirtualnie "nakopię" do tego wrażliwego miejsca.  Jaki strach !! Jak już tutaj przyjechałaś i dałaś radę to teraz robisz następny krok. I tyle !!  Nie bój się, nikt Cię nie zje, najwyżej MY na forum ;-))  Dałaś radę do dzisiaj to i dalej dasz. Wszystkie się kiedyś bałyśmy a teraz proszę jakie wycwanione jesteśmy - hahaha. 
Oj Judora, my tu razem wszystkie jesteśmy. Nie martw się. 
04 sierpnia 2013 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry:) Judora współczuje śmierci pacjenta :(
Hogata, tak ich zaczarowałaś, że aż im się dzień Twoich urodzin pomylił :) Wiedźmo jednana milion!!!
U mnie już od rana gorąco. Dziś pospałyśmy dłużej, bo w nocy padało i była burza, więc ogrodu nie trzeba podlewać. Teraz moja Dama w wannie się moczy :) Wczoraj się farbowałyśmy i obie nie jesteśmy zadowolone z efektu końcowego. Mój karmelowy blon wyszedł brązowy z rudym odcieniem, a jej jasny miedziany blond wyszedł rudy... Dość eksperymentowania!!! Czekam do poniedziałku i idę kupić te farbę, co zwykle jej używam (satynowy blond z Casting Creme Gloss) i farbuje :) miłej, spokojnej niedzieli :*
04 sierpnia 2013 10:46 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

Hogata, tak ich zaczarowałaś, że aż im się dzień Twoich urodzin pomylił :) Wiedźmo jednana milion!!!
U mnie już od rana gorąco. Dziś pospałyśmy dłużej, bo w nocy padało i była burza, więc ogrodu nie trzeba podlewać. Teraz moja Dama w wannie się moczy :) Wczoraj się farbowałyśmy i obie nie jesteśmy zadowolone z efektu końcowego. Mój karmelowy blon wyszedł brązowy z rudym odcieniem, a jej jasny miedziany blond wyszedł rudy... Dość eksperymentowania!!! Czekam do poniedziałku i idę kupić te farbę, co zwykle jej używam (satynowy blond z Casting Creme Gloss) i farbuje :) miłej, spokojnej niedzieli :*

Ja tam nikogo nie czarowalam:D:D:D:D:DTo chyba te upaly,hahahahahaha:)
04 sierpnia 2013 10:47
hogata76

Dobrze obstawiasz,ale za zyczenia na zas,dziekuje;)

Tak wiec szykuj szampana "na zas", moze zjawie sie w Szczecinku,
urocze to miasto i okolice.
04 sierpnia 2013 10:52
Sylwunia

Sylwunia, ja też ostatno byłam rozczarowana. Ale ja kupiłam w Niemczech tą farbę co zawsze - z Loreala - a efekt wyszedł mi zupełnie inny niż w Polsce. Teraz aż boję się kupić natępnej farby - bo efekt może być równie fatalny. Jak kupisz już ten satynowy bląd, to daj zdjęcie, lub opisz dokładnie, jak to wygląda, no i jaki efekt. 
04 sierpnia 2013 10:56
bieta

Tak wiec szykuj szampana "na zas", moze zjawie sie w Szczecinku,
urocze to miasto i okolice.

A znasz to miasto? Faktycznie urocze jest i okolice tez:) Jakby co to dawaj na sekcika:)
04 sierpnia 2013 11:05 / 1 osobie podoba się ten post
Benitka,Sylwunia ja nie mam problemu z farbowaniem wlosow w DE:)Mam czarne jak smola,wiec nigdy nie mam klopotu z koloryzacja,wlasnie wczoraj farbowalam:)
04 sierpnia 2013 11:32 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

Sylwunia, ja też ostatno byłam rozczarowana. Ale ja kupiłam w Niemczech tą farbę co zawsze - z Loreala - a efekt wyszedł mi zupełnie inny niż w Polsce. Teraz aż boję się kupić natępnej farby - bo efekt może być równie fatalny. Jak kupisz już ten satynowy bląd, to daj zdjęcie, lub opisz dokładnie, jak to wygląda, no i jaki efekt. 

Ja już robiłam tym blondem zaraz wstawię foto :)
04 sierpnia 2013 11:36 / 2 osobom podoba się ten post
Sylwunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale z Was ladna para,kit tam z wlosami,ale WY!
04 sierpnia 2013 11:38 / 2 osobom podoba się ten post
Hogatko, dobraliśmy się w korcu maku hehe :) Moja znajoma nawet śmie twierdzić, że twarzowo podobni do siebie jesteśmy i dlatego pasujemy do siebie tak bardzo :P