Na wyjeździe #2

29 lipca 2013 16:35
Kruszynka- "żołądek ściska", bo pieniądze które ewentualnie zabierze Tobie Szanowny Pan komornik są "zarobione z ogromnym wysiłkiem i poświęceniem".....Stąd też boli bardzo.....
Ale poboli i przestanie a potem SPOKÓJ
Jestem zwolenniczką - zapłacę od razu przyjemności potem
Trzymaj się dzielnie kobietko!!!!!!
29 lipca 2013 16:36 / 1 osobie podoba się ten post
bellaluna1977

Kulka129- :-)
Ale Ja nie gryzę ;-)
To może w takim razie My umówimy się na rower;-)rower, ewentualnie helikopterem do Ciebie przylecę. ..... ;-)
Możesz sobie wyobrazić, że praktycznie nie wychodzę na wolne...:|, bo samej nie chce mi się.......
Może założyć nowy wątek, aby każda z Nas wpisywała miejscowość (region) - byłoby łatwiej ;-)

Bierz ten helikopter i dawaj do mnie nawet Ci ciacho upiekę 
a co 
29 lipca 2013 17:02
kruszynka1964

A ja teraz najchetniej to zamknelabym sie u siebie i poryczala,tak sie cieszylam,ze zarobie troche kasy,a tu prosze,komornik za dawne zadluzenie wejdzie mi na wyplate i zabierze prawie 1200zlotych,i dupa,prezentow bedzie mniej,niech to...chce do domu buuu...

Kruszynka. Siem meldujem :) Otóz nie boooj. komornik nie taki straszny. Owszem trzeba zaplacic ale idzie sie z nim dogadac. Ja dowiedzialam sie o komorniku w DE. I juz mialam do domu zjechac ale zadzwonilam, pogadalam, napisalam pismo (powiedzial jakie) i place. Na konto  nie wchodzi od razu. nawet zwrotu podatku mi nie wzieli...no, ale tu mialam szczescie bo do US komornik zapukal kiedy jeszcze nie wplynela moja deklaracja. Napisz jaka jest twoja sytuacja (mail w profilu) I jeszcze jedno...to ja zaproponowalam wysokosc raty. Jak bylam w domu to pojechalam osobiscie porozmawiac i poprosilam o obnizenie raty bo troche sie zagalopowalam ze strachu :) Obnizył. Malo tego napisalam prosbe czy moge w czerwcu i grudniu placic mniej bo wtedy nie zarabiam jak jestem w PL. Zgodzili sie. Wiec wszystko jest do ugadania. Natomiast jesli nie dotrzymam slowa to wtedy wejda mi na konto...ale nie niemieckie...wiec :))
29 lipca 2013 17:03 / 1 osobie podoba się ten post
Słuchajcie!!! Moja Anne jest boska :) Pojechałyśmy do sklepu (oczywiście ze wszystkiego zapomniałyśmy kupić napojów dla niej do picia), znikła mi z pola widzenia i za chwile wraca z pełnymi rękoma żelek Haribo, patrząc na mnie cielęcym wzrokiem pyta: "Myślisz, że mogę wziąć wszystkie, bo nie mogę się na jedno zdecydować?". Spojrzałam na nią i stanęło na dwóch opakowaniach, jak się doliczyłam z ośmiu :)
29 lipca 2013 17:09
Sylwunia

Słuchajcie!!! Moja Anne jest boska :) Pojechałyśmy do sklepu (oczywiście ze wszystkiego zapomniałyśmy kupić napojów dla niej do picia), znikła mi z pola widzenia i za chwile wraca z pełnymi rękoma żelek Haribo, patrząc na mnie cielęcym wzrokiem pyta: "Myślisz, że mogę wziąć wszystkie, bo nie mogę się na jedno zdecydować?". Spojrzałam na nią i stanęło na dwóch opakowaniach, jak się doliczyłam z ośmiu :)

To masz fajną babcię, większość staruszków lubi takie łakocie... ja osobiście tę chemię omijam z daleka.
A to nowe zdjęcie to gdzie robiłaś - w Końskich?
29 lipca 2013 17:22
Co do znajomości w realu ja sie nie wypowiadam;(Szkoda czasu i nerw pozostaje wirtualan znajomośc niestety ale równiez miła ale wole w realu;)))
29 lipca 2013 17:28 / 1 osobie podoba się ten post
Lidia13

Co do znajomości w realu ja sie nie wypowiadam;(Szkoda czasu i nerw pozostaje wirtualan znajomośc niestety ale równiez miła ale wole w realu;)))

Lidia jak sie nie ma co sie lubi! to sie lubi to co jest!!! U mnie rodzinka odwiedziny zrobiła mam chwile wolnego nie musze siedziec i słuchac ich dialektu !!!he wole posiedziec w swoim i waszym towarzystwie:)
29 lipca 2013 17:37 / 1 osobie podoba się ten post
bellaluna1977

Kulka129- :-)
Ale Ja nie gryzę ;-)
To może w takim razie My umówimy się na rower;-)rower, ewentualnie helikopterem do Ciebie przylecę. ..... ;-)
Możesz sobie wyobrazić, że praktycznie nie wychodzę na wolne...:|, bo samej nie chce mi się.......
Może założyć nowy wątek, aby każda z Nas wpisywała miejscowość (region) - byłoby łatwiej ;-)

Redbul tez moze by cuda zdziałał hehe ale fakt ciezko u mnie duza miejscowosc ale tylko jest tu nas dwie i naokragło gadamy jak nie w realu  to przez telefon kiedys stanełam na pietrze na tarasie i widziałysmy sie z daleka, mamy w roznych porach przerwe tez do dupy ale uda nam sie czasami spodkac,napewno jeszcze kogos znajdziecie:)))
29 lipca 2013 17:41
Nie to z urlopu w Jarosławcu z lipca bieżącego roku :) 
Mam problem z obsługą pralki tutaj. Normalnie nastawiłam pranie, po czym ona prała bez końca, pobierała wodę, płukała, wirowała i opduszczała wodę i tak w kółko. Może ustawiłam zły program?
29 lipca 2013 17:45 / 1 osobie podoba się ten post
Nie ma takiego programu - żeby w kółko prała! Musi być z nią coś nie tak!
29 lipca 2013 17:47
Oczywiście moja dama nie wie, co się dzieje, bo nie pamięta jak się ją obsługuje. Poczekam na córkę może ona mi wyjaśni jak ustawić, by było ok :)
29 lipca 2013 17:49 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

A ja teraz najchetniej to zamknelabym sie u siebie i poryczala,tak sie cieszylam,ze zarobie troche kasy,a tu prosze,komornik za dawne zadluzenie wejdzie mi na wyplate i zabierze prawie 1200zlotych,i dupa,prezentow bedzie mniej,niech to...chce do domu buuu...

Kruszynka posłuchaj kolezane a Asik najlepiej ci doradzi,a jak masz siłe to mozesz dłuzej popracowac i bedzie ok ,ja moze komornika nie mam ale w bankach trzeba spłacac wiec zaczełam jezdzic na dwie turybo u siebie nie moge dłuzej posiedziec tam prywatnie we dwie co 6 tygodni ,z firmy na miesiac musze wytrzymac,ty tez dasz sobie rade:) wazne zeby sie nie załamywac jak jest zdrowie to pieniazki sie zarobi!!! powodzenia:)))))
29 lipca 2013 17:55 / 1 osobie podoba się ten post
Kulka- Ty się nabijaj, nabijaj ze mnie ;-) a ja w między czasie do psychiatryka trafię :-P
Teraz jak zjadę nach hause ;-) i potem spowrotem to już taaaaka durna nie będę ;-)
Najpierw zgadam się z kobitami tu ;-) a potem oferta ;-)
Nic nie poradzę, że ja taaaaaka towarzyska jestem
Chyba sobie jakiegoś komara kupię :-P i jadę do Ciebie ;-) Jak już zapraszasz. ...
Tyle mojego, że sobie troszkę pożartuję
29 lipca 2013 18:40
Asik,jak tylko babcia zasnie,napisze na meilla,z gory dziekuje,fajne z was kobitki
29 lipca 2013 18:50
Zakręcona Mamuela

Kruszynka posłuchaj kolezane a Asik najlepiej ci doradzi,a jak masz siłe to mozesz dłuzej popracowac i bedzie ok ,ja moze komornika nie mam ale w bankach trzeba spłacac wiec zaczełam jezdzic na dwie turybo u siebie nie moge dłuzej posiedziec tam prywatnie we dwie co 6 tygodni ,z firmy na miesiac musze wytrzymac,ty tez dasz sobie rade:) wazne zeby sie nie załamywac jak jest zdrowie to pieniazki sie zarobi!!! powodzenia:)))))

dzieki manuela,zdrowie narazie mam i przyjechalam tutaj,zeby popracowac tak dlugo jak sily beda i jak psychicznie wytrzymam,ja praktycznie jeste na stelli ,gdzie moge byc jak najdluzej i mam taki zamiar.
zalatwilam tylko sobie zmienniczke na czas mojego urlopu,potem wracam.a jak trzeba bedzie urlop skroce i pojade gdzies na krotkie zastepstwo.spokojnego wieczoru.