Na wyjeździe #2

29 lipca 2013 06:17 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry w poniedziałkowy poradek,zaczynamy nowy tydzien i oby był lepszy od poprzedniego,powietrze zmieniło sie jest super a wraz znim jakie zmiany nas czekaja?oby lepsze! wyjezdzajacym zycze szerokosci i wolno mijajacego urlopu, a nam na wyjezdzie wytrwalosci,cierpliwosci!! spokojnego dnia wszystkim obysmy nie popadli w depreche pozdrawiam:)))))))))))))))))))))))
29 lipca 2013 08:10
wisienka

Zebym umiala wstawiac zdjecia, to pokazalabym jaki wielki grad padał. u nas małe straty , na szczęście. niektórym poniszczyło samochody, dachy domów, pozalewało.
zaraz przyjechały babci dzieci i wszystko dokumentują.

Witam u mnie dzisiaj pada, ale własnie wczoraj było gradobicie. I to z mojej strony poszło na Waszą. Samochody, dachy no i dzisiaj rano zamiatalam przed domem tyle gałązek i liści było. Troche chyba wielkie to zdjecie.
29 lipca 2013 08:14
Kasia00744

Witam u mnie dzisiaj pada, ale własnie wczoraj było gradobicie. I to z mojej strony poszło na Waszą. Samochody, dachy no i dzisiaj rano zamiatalam przed domem tyle gałązek i liści było. Troche chyba wielkie to zdjecie.

Zjęcie ok tylko ten grad!! W jakiej czesci Niemiec to było? Mam nadzieje ze na zachód nie dojdzie i wygradobije sie po drodze :)
29 lipca 2013 08:18
Asik

Zjęcie ok tylko ten grad!! W jakiej czesci Niemiec to było? Mam nadzieje ze na zachód nie dojdzie i wygradobije sie po drodze :)

Reutkingen-Sickenhausen, poszło do dziewczyn dalej. Dodam że to właśnie wczoraj było.
29 lipca 2013 08:23
Kasia00744

u nas był podobnej wielkosci.
Tez mam troche do sprzatania, ale całą noc jeszcze padało. Teraz dopiero przestało. Temperatura teraz 20 stopni. 
29 lipca 2013 09:52
Witam w poniedziałkowy poranek u mnie burza i pada deszcz ale dobrze powietrze się trochę oczyści i będzie wreszcie czym oddychać,miłego dzionka.
29 lipca 2013 10:42
A ja chcialabym wiedziec,dlaczego musialam siedziec w swoim pokoju i nie pokazywac sie,jak u babco byla inspekcja w sprawie stopnia jej niepelnospraw osci,to normalne? Zadna z was tez wtedy jest u siebie? Czulam sie glupio..
29 lipca 2013 10:53
Hej Kruszynko też tak miałam. Podopieczny wraz z synem poprosili, abym była u siebie. Pani tłumaczyli,że ta Polka to tylko tak sobie, ona niczego robić własciwie nie musi. wszystko robi dziadek sam. ja tylko gdyby cos się działo. Nie wiem czym sie kierowali, że tacy oboje sprawni? Powiedzieli tez że nie może ze mna rozmawiać bo ja zupełnie nie kumam. Pomyslałam sobie, jakie będzie wasze zdziwienie, kiedy otrzymacie decyzję o przyznaniu tej ich grupy. I nie czekałam długo, kiedy dziadek został uznany za prawie sprawnego. Alez wtedy wyzywał na tę kobietę. :)
29 lipca 2013 10:56 / 2 osobom podoba się ten post
U kolezanki co jest na czarno tak własnie jak u Ciebie ,Kruszynka-ona schowana w pokoiku i ani mru mru.A to dlatego ,że opiekunami babci są syn i synowa i dostaja za to jakies pieniądze z kasy chorych !Nawet tam Pfleged. nie przychodzą!Bo niby nie trzeba!Niemcy tez kombinują jak potrafia i wcale nie sa tacy uczciwi jak się nam powszechnie wydaje!!!
29 lipca 2013 11:02
Kasia00744

Jejku gdzie to było?
29 lipca 2013 11:08 / 1 osobie podoba się ten post
Witam :) U mnie ciemno się zrobiło może popada w końcu :) Syn przyjechał zabrał damę na spacer... miłego dnia :*
29 lipca 2013 11:16
Mycha- czyżby ta miejscowość była niedaleko mojej ;-) ???
29 lipca 2013 13:22
kasia63

U kolezanki co jest na czarno tak własnie jak u Ciebie ,Kruszynka-ona schowana w pokoiku i ani mru mru.A to dlatego ,że opiekunami babci są syn i synowa i dostaja za to jakies pieniądze z kasy chorych !Nawet tam Pfleged. nie przychodzą!Bo niby nie trzeba!Niemcy tez kombinują jak potrafia i wcale nie sa tacy uczciwi jak się nam powszechnie wydaje!!!

no,to ja juz nic nie kumam,wyjechalam ptzez firme,a chowaja mnie po katach,pfleged tutaj rzeczywiscie nie ptzychodzi...
29 lipca 2013 13:22
kasia63

no,to ja juz nic nie kumam,wyjechalam ptzez firme,a chowaja mnie po katach,pfleged tutaj rzeczywiscie nie ptzychodzi...
29 lipca 2013 13:38
andrea,a moglabys napisac mi na meila z jaka firma wyjechalas, patrz moj profil.