Hogato!
Z okazji urodzin Misiek życzy Tobie:
Dystansu do szarej rzeczywistości, czasu na marzenia, własnego miejsca na ziemi, dobrych ludzi dookoła, kochanych i kochających, zdrowia i cierpliwości.
Hogato!
Z okazji urodzin Misiek życzy Tobie:
Dystansu do szarej rzeczywistości, czasu na marzenia, własnego miejsca na ziemi, dobrych ludzi dookoła, kochanych i kochających, zdrowia i cierpliwości.
Hogatko Droga! Ja też Ci życzę Wszystkiego, czego Ty sama sobie życzysz :)
Margaretka dziękuję :)
Rodzina płaci za cały miesiąc, więc może tam zostaniesz do końca sierpnia? Masz więc czas na podjęcie decyzji. Pooglądaj oferty. Ja najpierw pasuję do siebie ofertę, a potem patrzę, co to za firma. Tak trafiłam do firmy, w której teraz jestem. To Ty porozmawiaj z firmą. Może rozważ, czy satysfakcjonuję Cię podwyżka? Daj sobie czas. Dobrych decyzji Ci życzę.
Hogata to masz Ty te urodziny dziś czy nie bo nie wiem, pisac życzenia czy nie hahahha :)
Zaraz pójde na łakę i nazbieram Ci kwiatów polnych i motylka złapię :)
( dlatego bo tortów i ciast nie umiem robić )
Mój Podopieczny odszedł wczoraj wieczorem :(. Przeprowadziłam Go na drugą stronę, odszedł spokojnie mimo że było to dla Niego męczące ( udusił się jak większość pacjentów z AL). W czwartek mu się pogorszyło ale w piątek już było trochę lepiej i nie spodziewałam się, że to tak szybko nadejdzie. Lekarz domowy był nieosiągalny, trzeba było wezwać pogotowie a później przyjechała policja ( idiotyczne niemieckie przepisy) i razem z żoną Podopiecznego musiałyśmy złożyć zeznania. Rodzina chce żebym została do pogrzebu a ja muszę się zastanowić co robić dalej ? Odejść z PM24 czy poprosić o znalezienie podopiecznego i nie zjeżdżać do Polski. Za dużo myśli naraz mam na myśli. A żona podopiecznego poprosiłą mnie żebym ugotowała obiad jak Oni będą w kościele. I chce gulasz z piersi kurczaka, oni dodają do sosu śmietanę i zasmażkę a ja za cholerę nie umiem tego zrobić. Pomocy !!!!
Właśnie dzwonił mój przyjaciel z wyrazami współczucia i uzmysłowił mi, że w Polsce mamy takie same przepisy odnośnie zgonu tylko, że nikt ich nie przestrzega ...
Jetsteś pewna, że muszą zapłacić za cały sierpień mimo że On zmarł na początku miesiąca ? Zobaczymy co Oni postanowią ?! Wczoraj mi zięć Podopiecznego podziękował tak pięknie, że aż się wzruszyłam " dzięki Tobie,Ewa, Ginter przeżył ponad rok w spokoju, Ty Go rozumiałaś , mimo że On już nikogo nie rozumiał " ... Ja tam nie wiem, bo mimo mojego kiepskiego jęyka i Jego choroby nadawaliśmy na podobnych falach. Przez ostatnie dwa tygodnie tylko mi mówił dzień dobry i uśmiechał się.
Hogata to masz Ty te urodziny dziś czy nie bo nie wiem, pisac życzenia czy nie hahahha :)
Zaraz pójde na łakę i nazbieram Ci kwiatów polnych i motylka złapię :)
( dlatego bo tortów i ciast nie umiem robić )
Ja obstawiam, ze Hogatka urodziny obchodzi 3.02 ,
ale co tam.... tez zloze zyczenia, bedzie na zas , :)))))
Jetsteś pewna, że muszą zapłacić za cały sierpień mimo że On zmarł na początku miesiąca ? Zobaczymy co Oni postanowią ?! Wczoraj mi zięć Podopiecznego podziękował tak pięknie, że aż się wzruszyłam " dzięki Tobie,Ewa, Ginter przeżył ponad rok w spokoju, Ty Go rozumiałaś , mimo że On już nikogo nie rozumiał " ... Ja tam nie wiem, bo mimo mojego kiepskiego jęyka i Jego choroby nadawaliśmy na podobnych falach. Przez ostatnie dwa tygodnie tylko mi mówił dzień dobry i uśmiechał się.