Myszko czy wąchałaś Trussardi My name?
Robiłam już 3 podejścia i nie mogę się zdecydować...:zaklopotanie:
Myszko czy wąchałaś Trussardi My name?
Robiłam już 3 podejścia i nie mogę się zdecydować...:zaklopotanie:
Ja przez neta to tylko odlewki na odlewkiperfum.pl, no i ceny normalne. Teraz zajrzałam na iperfumy, to faktycznie ceny zaskakująco niskie. Tez czekam na wypowiedż kogoś, kto zamiawiał z tej strony, bo jakby były oryginalne, to bym "łykła" :)
Ja przez neta to tylko odlewki na odlewkiperfum.pl, no i ceny normalne. Teraz zajrzałam na iperfumy, to faktycznie ceny zaskakująco niskie. Tez czekam na wypowiedż kogoś, kto zamiawiał z tej strony, bo jakby były oryginalne, to bym "łykła" :)
Ja tam kupowałam ,meskie opium 2 razy i chłopcy zadowoleni, córka moja zamawia , jest taniej sporo niz w douglas z kartą rabatową.Kupowałam tez dolce gabbana.
Ale stuprocentowo ten zapach to byl? Bo ja wlasnie nie jestem tak do konca przekonana. Na pewno idealnie tak samo pachnie a przynajmniej pachnial Armani code. Ale juz Poison jakos inaczej,,,i Jadore tez nie tak do konca byl prawdziwy? Odlewki jakos mi ostatnio szybko uciekaly ze skory...dlatego zasugerowalam,ze przeterminowane ale mozliwe ,ze jakos rozcienczone? Sama nie wiem. Ale nos mam raczej dobry jesli o zapachy chodzi a cos mi zgrzyta...
Do butelki, to cięzko cos domieszać, ale testery tez sporo taniej sprzedają.
No tu, Oud Royal Armaniego taniocha,800 zł zaledwie ;), ale zamówię Rodriquesa dla chłopa i zobaczę, czy czymś się będą perfumy z tej stronki od oryginału różnić.
Kup jakas odlewke zapachu ,ktory masz juz w domu i porownaj...i napisz co sadzisz. Moje kumpele chwala ale ja sie zrazilam odrobine. Mnie te odlewki naprawde niepokoja...szczegolnie trwalosc sie rozni od oryginalu.
A co to są te odlewki?