kika1Co sadzisz Fioleciku o Miss Dior - Bouquet! Wiem, wiem oklepane ale mi sie podoba.
Choc jestem obecnie na etapie zmian. Ponoc facetow bierze szczegolnie Wanila, kojarzy sie im z karmieniem piersia... przez matke!!!
Chcialabym zeby ktos-konkretny za mna wariowal, jak na ten przyklad...kot co nawachal sie waleriany.
Jakas fajna mgielka, balsam do ciala z cynamonem i wanilia tez by sie przydal, masz cos takiego w zanadrzu?
Pieknie, ze wrocilas i rad mozesz nam udzielac, prezentowy szal juz nastal.
Balsam do ciala z cynamonem to nie znam. Balea miala cos limitowanego z cynamonem,pare lat temu,pamietam...Ale nie polecam bo nie jestem zwolenniczka body lotionow tej firmy. Zle sie wchlaniaja i nie nawizaja. Z ciekawych owocowych balsamikow lubie marke Fruttini. W Edece tylko znajduje,na specjalnej,wyeksponowanej polce. Kokosowo - bananowe (slodkie do wypeku ale kocham to!) albo wisniowo czekoladowe;) Maslo do ciala lepsiejsze ale nie zawsze jest. Kneipp czasami ma taki fajny,tez limitowany zel pod prysznic z drzewem sandalowym. Cynamonu w nim niet ale pachnie tak,ze...Wyprobowane zostalo przez meski nos! Podobno cudnosci na skorze;) Z zapachow perfumeryjnych co cynamon maja to nie przychodzi mi nic ladnego do glowy...Chyba tylko Kenzo Jungle le Tigre. Chcialam sobie kupic niedawno ale poyslalam,ze poczekam na Mikolaja. Moze mi podaruje?

Szczegolnie,ze sie pojawil znowu w sprzedazy wiec spoko..W razie co urodziny w styczniu mam;)))))
Miss Dior Bouquet? No tu Ci dobrze nie podpowiem...Nie bardzo sie przylozylam do obwachania dokladnego. By to jeden psik na blotterku i tyle. Kwiatowo owocowy...Ja nie wiem ale chyba wanilii tam nie czulam. Pozniej (wieczorem) skrobne co moglabym polecic z wanilia w tle...Bo teraz musze popracowac. I sie upiekszyc! Na zakupy jade;))))
A moze inne dziewczyny cos poleca? Bo kazdy ma swoje ukochane zapachy i fajnie byloby wymienic sie opiniami??
Bardzo o to prosze! Bardzo!
A teraz uciekam...Buuuzi!