No,nareszcie się ozywiła...:hihi:

No,nareszcie się ozywiła...:hihi:
Łeee tam zaraz ożywiła . Jeszcze dwa chwyty łopatą i światła Australii ujrzę :-(.... Biedna ta Magdzie ...ile ona musi wysłuchać , pocieszać ....kopy na mnie nie działają - jeszcze w gorszy dół wpadam :-(
Łeee tam zaraz ożywiła . Jeszcze dwa chwyty łopatą i światła Australii ujrzę :-(.... Biedna ta Magdzie ...ile ona musi wysłuchać , pocieszać ....kopy na mnie nie działają - jeszcze w gorszy dół wpadam :-(
Oj sorry mistrzu! ja tak mam że i w slowo w chodzę i temat rozmowy zmieniam a co dopiero żeby myśleć gdzie co itd napisać:-)
Przestan Moni. Geronimo,nasz fotogaf nadworny i slodziak pierwszej wody,to tez spamer,taki sam jak i my:-)
Przestan Moni. Geronimo,nasz fotogaf nadworny i slodziak pierwszej wody,to tez spamer,taki sam jak i my:-)
On nas kocha mocno bardzo i wybacza psoty wszelakie ......jeszcze :lol3:
On nas kocha mocno bardzo i wybacza psoty wszelakie ......jeszcze :lol3:
Basieńko co to znaczy "jeszcze" ?? ON nie ma !!! innego wyjścia :-)