Moje urodziny i imieniny #3

15 lipca 2016 10:19 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Nie chcę Ci życzyć "100 lat" bo to może być przekleństwo. Życzę Ci abyś żył zdrowo i szczęśliwie i tak długo, jak tylko będziesz chciał :adorator:

Radzik to dziewczyna 
15 lipca 2016 10:21 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Radzik to dziewczyna :lol1:

15 lipca 2016 10:23 / 1 osobie podoba się ten post
Radzik, wszystkiego najlepszego, aby spełniło się to, co sobie wymarzysz!
15 lipca 2016 10:30 / 3 osobom podoba się ten post
Radzik

Wszystkiego najlepszego życzę z okazji 50-tych urodzin mojej siostrze. Jutro będzie ogromna impreza a ja jestem tu. Po raz pierwszy w urodziny nie jesteśmy razem. Chodź bliźniakami nie jesteśmy też mam dzisiaj urodziny. Zawsze w tym dniu zastanawiamy się jak to się naszym RODZICOM udało: :aniolki:

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Ciebie i Twojej Siostry.
15 lipca 2016 13:56 / 1 osobie podoba się ten post
Radzik

Wszystkiego najlepszego życzę z okazji 50-tych urodzin mojej siostrze. Jutro będzie ogromna impreza a ja jestem tu. Po raz pierwszy w urodziny nie jesteśmy razem. Chodź bliźniakami nie jesteśmy też mam dzisiaj urodziny. Zawsze w tym dniu zastanawiamy się jak to się naszym RODZICOM udało: :aniolki:

Jak to jak?Siedli, policzyli,obliczyli i zrobili:):):):)Hi hi hi
Najlepszego dla Was obu:)
15 lipca 2016 14:38 / 3 osobom podoba się ten post
Radzik , wszystkiego naj ,naj , naj :adorator  
...... Władkowi Jagielle też wszystkiego co najpiekniejsz z okazji 606 -tej rocznicy zwycięstwa na polach Grundwaldu .....okrągłej 606 rocznicy ! 

15 lipca 2016 14:41 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Radzik to dziewczyna :lol1:

No trudno, w prezencie dostała gratisowo męskie genitalia. Może zrobić z nimi co chce
15 lipca 2016 15:16 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Radzik , wszystkiego naj ,naj , naj :adorator  
...... Władkowi Jagielle też wszystkiego co najpiekniejsz z okazji 606 -tej rocznicy zwycięstwa na polach Grundwaldu .....okrągłej 606 rocznicy !:lol3: 

Sama siebie cytuję : bitwa była pod Grunwaldem a nie " Grundwaldem " jak napisałam 
15 lipca 2016 17:18 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Sama siebie cytuję : bitwa była pod Grunwaldem a nie " Grundwaldem " jak napisałam :lol3:

Ojjj,jest Breclaw to i Grundwald moze byc;)
15 lipca 2016 18:05 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ojjj,jest Breclaw to i Grundwald moze byc;):-)

Nawet mósi 
15 lipca 2016 18:29 / 4 osobom podoba się ten post
Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za życzenia, za piękne bzy, za genitalia:  
15 lipca 2016 18:49 / 3 osobom podoba się ten post
Radzik

Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za życzenia, za piękne bzy, za genitalia:   :lol3:

Drugiej pary genitalii nie będę Tobie "przyprawiać" hihihi, ale życzę wiele naj, naj, naj. I żeby było widzialne i dotykalne... Mogłabuś napisać jak to jest mieć siostrę blizniaczkę... ? To było kiedyś moje marzenie... Popatrz jak to można marzyc o czymś co wiadomo, że jest niemożliwe... ))))
15 lipca 2016 18:53 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Drugiej pary genitalii nie będę Tobie "przyprawiać" hihihi, ale życzę wiele naj, naj, naj. I żeby było widzialne i dotykalne... Mogłabuś napisać jak to jest mieć siostrę blizniaczkę... ? To było kiedyś moje marzenie... Popatrz jak to można marzyc o czymś co wiadomo, że jest niemożliwe... ))))

Nowadanusiu  biedna ta Radzik  z jednej strony zrobili z niej chłopca, a z drugiej bliźniaczkę dodali 
15 lipca 2016 19:05 / 3 osobom podoba się ten post
Nugatka

Nowadanusiu :-) biedna ta Radzik :lol2: z jednej strony zrobili z niej chłopca, a z drugiej bliźniaczkę dodali :lol2:

Hihihihihihi, az wróciłam do posta... no faktycznie.... nie umiem czytać, ze zrozumieniem... Kurde..., ale faktycznie chyba łatwiej o bliźniaki, czy nawet pięcioraczki niż mieć urodziny ze swoją siostrą  nie bliźniaczką... hihihi )))))
15 lipca 2016 21:53 / 4 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Hihihihihihi, az wróciłam do posta... no faktycznie.... nie umiem czytać, ze zrozumieniem... Kurde..., ale faktycznie chyba łatwiej o bliźniaki, czy nawet pięcioraczki niż mieć urodziny ze swoją siostrą  nie bliźniaczką... hihihi )))))

E tam nie umiesz, dziś Radzik ma urodziny, to dajemy jej wsszystko o czym tylko marzy