Nie chcę Ci życzyć "100 lat" bo to może być przekleństwo. Życzę Ci abyś żył zdrowo i szczęśliwie i tak długo, jak tylko będziesz chciał :adorator:

Nie chcę Ci życzyć "100 lat" bo to może być przekleństwo. Życzę Ci abyś żył zdrowo i szczęśliwie i tak długo, jak tylko będziesz chciał :adorator:
Radzik to dziewczyna :lol1:
Wszystkiego najlepszego życzę z okazji 50-tych urodzin mojej siostrze. Jutro będzie ogromna impreza a ja jestem tu. Po raz pierwszy w urodziny nie jesteśmy razem. Chodź bliźniakami nie jesteśmy też mam dzisiaj urodziny. Zawsze w tym dniu zastanawiamy się jak to się naszym RODZICOM udało: :aniolki:
Wszystkiego najlepszego życzę z okazji 50-tych urodzin mojej siostrze. Jutro będzie ogromna impreza a ja jestem tu. Po raz pierwszy w urodziny nie jesteśmy razem. Chodź bliźniakami nie jesteśmy też mam dzisiaj urodziny. Zawsze w tym dniu zastanawiamy się jak to się naszym RODZICOM udało: :aniolki:
Radzik to dziewczyna :lol1:
Radzik , wszystkiego naj ,naj , naj :adorator
...... Władkowi Jagielle też wszystkiego co najpiekniejsz z okazji 606 -tej rocznicy zwycięstwa na polach Grundwaldu .....okrągłej 606 rocznicy !:lol3:
Sama siebie cytuję : bitwa była pod Grunwaldem a nie " Grundwaldem " jak napisałam :lol3:
Ojjj,jest Breclaw to i Grundwald moze byc;):-)
Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za życzenia, za piękne bzy, za genitalia: :lol3:
Drugiej pary genitalii nie będę Tobie "przyprawiać" hihihi, ale życzę wiele naj, naj, naj. I żeby było widzialne i dotykalne... Mogłabuś napisać jak to jest mieć siostrę blizniaczkę... ? To było kiedyś moje marzenie... Popatrz jak to można marzyc o czymś co wiadomo, że jest niemożliwe... ))))
Nowadanusiu :-) biedna ta Radzik :lol2: z jednej strony zrobili z niej chłopca, a z drugiej bliźniaczkę dodali :lol2:
Hihihihihihi, az wróciłam do posta... no faktycznie.... nie umiem czytać, ze zrozumieniem... Kurde..., ale faktycznie chyba łatwiej o bliźniaki, czy nawet pięcioraczki niż mieć urodziny ze swoją siostrą nie bliźniaczką... hihihi )))))