ImpalaMeryk-nie pożarło mi,bo świadomie zabukowałam taką taryfę,żeby dostep do internetu mieć.
Kasia63-wiem,że teraz muszę najpierw doładować telefon,żeby mieć znowu 15 euro dla taryfy XL.
Dla mnie nowością jest,że w ostatnim dniu nie ma połaczenia z internetem.Mam od kilku lat w Aldi internet i do tej pory tak nie miałam.
Probowalam przekopać się przez te wszystkie informacje,ale to się nie da.Nie mam az tyle czasu,żeby siedzieć i przeglądać 100 stron wpisów.I nerwów do tego też nie mam-już zaczęłam to czytać od pierwszej strony.
Poza tym kiedyś też dostawałam sms-a,że taryfa jest włączona-teraz tego nie dostaję-i nie piszcie mi,że dostaję.Czytać umiem i sms-ów nie mam.Jestem po długiej przerwie w DE i drugi miesiąc doładowuję,i drugi raz mam podobny problem.W ubiegłym miesiącu odczekałam ten ostatni dzień bez internetu i potem załadowałam bez problemu.Tym razem niestety tak nie wyszło.Nie uzyskuję żadnej informacji z sieci.Jak dzwonię na 1155 żeby sprawdzić jaka mam opcje,to mam tylko komunikat,że optymalizują dla mnie sieć(cokolwiek to znaczy) i mają nadzieję,że zrozumiem.I to wszystko.
Dlatego pytam.Od lat 4 mam internet w Aldi i wiem jak się postepuje.Tym razem wszystko jest zupełnie inaczej-nawet niż miesiąc temu.Jestem wściekła-a z nerwów też zamyka mi się racjonalne myslenie.Muszę sobie dać na luz i przeczekać do jutra.Co wcale mojego wk....nia nie zmniejsza.Wręcz przeciwnie.
Na mnie przyszla kolej dzisiaj i też się wściekłam :) Myślalam że znowu mi pożarło forsę? Miałaś rację! Ja bym sobie życzyła zeby w końcu ten Roaming w Uni zlikwidowali! Amen