I Ty Brutusie już w narzeczu gadasz?:(:(:(
I Ty Brutusie już w narzeczu gadasz?:(:(:(
Witajcie dziewczyny:) mam stica z aldiego -monats flat za 14,99 do 2 i pol tygodnia zaiwanial jak szalony (karta z e-plusa)teraz niestety szoku idzie dostac !!!!taryfy jak wiadomo zmienic nie moge dopiero 1 marca -ale tak dlugo to zajoba dostane:):)oto moje pytanie !!!!czy moge kupic jakis inny starter np vodafone albo cos innego i wybrac jakas inna taryfe!!!!czy na tym sticu bedzie dzialal internet z innej sieci a nie tylko z e -plusa!!!!
Będzie działał pod warunkiem, że Stick bez simloocka (są różne).
Odradzam Vodafone - drogi, mniejsza ilość GB.
A dlaczego nie rozważysz 2giej karty SIM Aldika ? .....jak Ci nie starcza limitu - będziesz stosowała wymiennie.
-sprawdzony zasięg....pizesz, ze hula świetnie!
-najtańszy w użytkowaniu (największa ilość GB za najniższą cenę)
a- wiesz- przez mysl przeszlo mi musze przyznac!:) dzieki za rade tak zrobie ! a wiesz moze ile kosztuje starter i czy cos juz przy zakupie jest do wykorzystania:)aha i czy tylko w aldim starter dostane! bo doladowania wszedzie robie !!!nic niewiem na temat starterow bo dostalam ta karte!!!!!juz zarejestrowana:)
Witajcie dziewczyny:) mam stica z aldiego -monats flat za 14,99 do 2 i pol tygodnia zaiwanial jak szalony (karta z e-plusa)teraz niestety szoku idzie dostac !!!!taryfy jak wiadomo zmienic nie moge dopiero 1 marca -ale tak dlugo to zajoba dostane:):)oto moje pytanie !!!!czy moge kupic jakis inny starter np vodafone albo cos innego i wybrac jakas inna taryfe!!!!czy na tym sticu bedzie dzialal internet z innej sieci a nie tylko z e -plusa!!!!
Starter - 12,99e
w tym jest 10e do wykorzystania (czyli musisz doładować)
Wszystko do kupienia w Aldi (przy kasie)
czyli kupie starter za 12,99 i do tego kupic doladowanie za 15e bo tanszych chyba niema czyli suma sumarum 28eu:(
jak na pudelku od sticka masz napis SIMLOCK FREE to jest bez simlocka i na iną kartę powinien działać ,ja kupowałam ponad 3 lata temu i taki kupiłam ,zdaje mi się ,ze te Aldikowe wszystkie sa bez.
Kasiu - nie wszystkie. Zalezy od modelu