ania37hej Ewa,no właśnie na Windows7 funkcjonuje bez zarzutów,bo jechałam specjalnie do chrześnicy sprawdzić....ja mam laptop na gwarancji i sama nie wiem,co dalej robić? może przejdę się do sklepu Aldi z moim laptopem i tym stickiem USB i tam mi pomogą,choć watpię....
No właśnie, mnie też nie chcieli w Niemczech pomóc, jakoś dotrwałam do końca pobytu, a w domu cos sie zaczęło dziać ze skypem, też nie działał, w serwisie był i też nie mogli sobie poradzić, a dla mnie skype to łączność z córkami i taka byłam już zdesperowana, że zgodziłam się wywalić W8 wgrać W7 choć laptop miał niewiele ponad 3 misiące i też był na gwarancji. Nie było juz czasu na kombinowanie, bo wyjazd miałam za dwa dni, a dla mnie było wazne, zeby wszystko działo bez zarzutu w Niemczech, żebym się nie musiała denerwować znowu. Wiadomo, że gwarancja to gwarancja, ale nie żałuję, ja się zupełnie na komputerch nie znam, wiem tylko co mi powiedziało dwóch informatyków, że Windows8 to porażka Microsoftu i u mnie by sie to sprawdziło.