Jajcara jesteś :-)....I tak byśmy " te wolne " Ci go nie oddały ...nasz ci on ...nasz . Mężatkom i żyjącym w związkach wara od N I E G O . :pomponiara:

Jajcara jesteś :-)....I tak byśmy " te wolne " Ci go nie oddały ...nasz ci on ...nasz . Mężatkom i żyjącym w związkach wara od N I E G O . :pomponiara:
Będę ....kto mi zabroni ? ...:lol3:
Tak....u szparki sekretarki.....tak słyszałam......:smiech3:
A Ty słyszałaś o skoku w bok? To taki wentyl dla mężatek i jak zechcemy, to se skorzystamy z niego:-). Znaczy się z wentyla.
A to nie wiem kto ona ? Ta sekretarka...
To jakieś już były ???? ....A to wredne małpiszony jedne :pisanie na forum::walka plci:
A Ty słyszałaś o skoku w bok? To taki wentyl dla mężatek i jak zechcemy, to se skorzystamy z niego:-). Znaczy się z wentyla.
O to to , popieram Ciebie. BASIA to myśli że mężatkom to się już żaden wentyl bezpieczeństwa nie należy :do bani:
O to to , popieram Ciebie. BASIA to myśli że mężatkom to się już żaden wentyl bezpieczeństwa nie należy :do bani:
Se róbta co chceta . Mi to normalnie kolo pióropusza zwisa :smiech2: ....Na poważnie i to bardzo poważnie : jesli ktoś może po zdradzie patrzeć prosto w oczy swojej partnerce / partnerowi , żonie / mężowi , czy dodatkowym kochankom / kochance , bo i tak bywa ....? ...Prącie bardzo ...nie moja sprawa . Wiem tylko jedno , że ktos , kto walczy na kilku frontach ....zginąć może i nie zginie , ale ranny będzie ....a rany bolą jak jasny gwint , ciężko się goją ...
Łee, Basiu? Co Ty tak poważnie?
Przecież żartujemy:aniolki:
Łee, Basiu? Co Ty tak poważnie?
Przecież żartujemy:aniolki: