Co dzisiaj gotujesz na obiad? 13

15 maja 2018 10:54 / 2 osobom podoba się ten post
Ja dzisiaj robie marynowane filety z indyka,kartofle cale z koprem,mizeria
15 maja 2018 11:50 / 3 osobom podoba się ten post
Smażona ryba, sałata i pure ziemniaczane.
16 maja 2018 09:18 / 4 osobom podoba się ten post
Ally

Moge spytac ile PDP placi za catering dziennie ? :)  I czy jest zadowolona z obiadkow ? :fastfood:

Pdp płaci od 6,99 do 8,99 , w zależności czy bardziej wykwintne jedzenie. Z mięsem czy np jajecznica ze szpinakiem i ziemniakami. Mięso jest smaczne, warzywa raczej też , ziemniaki wlasciwiee niejadalne, makarony dziwnie smakują . Ale można zjeść . Ja dla siebie gotuję. 
18 maja 2018 13:27 / 2 osobom podoba się ten post
Gulasz z ziemniakami i sałatką z ogórków.
18 maja 2018 22:41
dorotee

Pdp płaci od 6,99 do 8,99 , w zależności czy bardziej wykwintne jedzenie. Z mięsem czy np jajecznica ze szpinakiem i ziemniakami. Mięso jest smaczne, warzywa raczej też , ziemniaki wlasciwiee niejadalne, makarony dziwnie smakują . Ale można zjeść . Ja dla siebie gotuję. 

Dziekuje za odpowiedz :) W cateringu ktory tutaj obsluguje okolice ceny sa wyzsze do 11euro . Moze dlatego ze to Bawaria.  Ale tez tradycyjne potrawy, np dzis do wyboru albo fisch albo damfknödeln mit vanillen soße.
20 maja 2018 11:52 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiaj obiad "ogrodowy" . Rozstawiamy grylla i : pieczone ziemniaki , wątróbka z cebulką z grylla , sałata z rzodkiewką z naszego ogrodu  . Winko czerwone wytrawne, mam jeszcze zapasy z Niemiec przywiezione .
20 maja 2018 12:19 / 2 osobom podoba się ten post
Brokuły z sosem czosnkowym, udko, salata pdp catering , niech zaluje
20 maja 2018 15:52 / 2 osobom podoba się ten post
Dzisiaj jedliśmy z dziadziem krupnik z żeberkami.
Po cieście nie ma śladu, może jutro zrobię murzynka.
Poszukam szybkiego przepisu na ciasto.
20 maja 2018 21:40 / 2 osobom podoba się ten post
U nas lekka pomidorowa z makaronem,pozniej gril u przyjaciela pdp. Corka pdp nas zgarnela,jutro poprawiamy na nowo oby ino pogoda dopisala
20 maja 2018 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Dzisiaj obiad "ogrodowy" . Rozstawiamy grylla i : pieczone ziemniaki , wątróbka z cebulką z grylla , sałata z rzodkiewką z naszego ogrodu  . Winko czerwone wytrawne, mam jeszcze zapasy z Niemiec przywiezione .

Nooo i to sie nazywa obiad na lonie natury a i trawienie lepszejsze
20 maja 2018 21:47 / 3 osobom podoba się ten post
Upiekłam dzisiaj schab ( w całości) ,nadziałam czosnkiem i przyprawiłam naszą przyprawą.Do tego ziemniaki i surówka z młodej kapustki- też na polską modłę.Tylko uszy wachlowały nad talerzami.Czekałam, czy będą wylizywać :) Niech wiedzą, co dobre :) Na jutro też zostało, więc garkuchnia jutro odpada :)
20 maja 2018 22:03
martynadln

Upiekłam dzisiaj schab ( w całości) ,nadziałam czosnkiem i przyprawiłam naszą przyprawą.Do tego ziemniaki i surówka z młodej kapustki- też na polską modłę.Tylko uszy wachlowały nad talerzami.Czekałam, czy będą wylizywać :) Niech wiedzą, co dobre :) Na jutro też zostało, więc garkuchnia jutro odpada :)

Tos zaszalala,tyz lubie!!!
21 maja 2018 06:57 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiaj zupa szczawiowa z żeberkiem, ( 1 szt, nie dla mnie ) jajkiem i parę placków ziemniaczanych z twarożkiem ze śmietaną i szczpiorkiem . 
21 maja 2018 08:31 / 1 osobie podoba się ten post
Wczorajszy obiad , pdp nowy catering
21 maja 2018 08:40 / 2 osobom podoba się ten post
Poledwiczka duszona z pieczarkami, ziemniaki i surowka. Na deser ciasto lub lody do wyboru.