kiedys tez do mnie babka z tej firmy dzwonila,ale bardzo nie mila byla i wogole nie miala pojecia co mi przedstawia za oferte jak cos wyczuwam od razu odmawiam i sie rozlanczam telefnicznie.
kiedys tez do mnie babka z tej firmy dzwonila,ale bardzo nie mila byla i wogole nie miala pojecia co mi przedstawia za oferte jak cos wyczuwam od razu odmawiam i sie rozlanczam telefnicznie.
Kiedyś współpracowałam z tą firmą (dosyć długo, poczytajcie wyżej ile :-) współpraca z firmą była : cudowna, kontakt równie cudowny , każda moja interwencja bo to i tamto szybciutko !!
Nestety, rozstałam się z nimi, bo uwierzyli ukraińskiej Plegedienstien , która odwalała tzw. manianę (myła babcię byle jak - 3 min, itp.
Naskarżyłam wówczas na Plegediens do rodziny PDP , a ta w odecie naskarżyżla na mnie ... no i tak to poszło.....
Opisałam wyżej swoje doswiadczenia z firmą-generalnie pozytywne,byłam 2x w tym samym miejscu.Nie podoba mi się jednak,że nie dają ani A1, ani EKUZ,bo "taka polityka firmy"........Ja nie doczekałam,nie wiem jak inni...Składki też od jakieś ,śmiesznej sumy. .Ale wypłacalni co do grosza/choc kasa cieniutka/ i na czas a to dla mnie wazne.Z tym ,że ja jechałam zmieniac Benitę,która z nimi długo pracuje i moze dlatego nie miałam problemów.Generalnie gdym miała komus polecac to jednak tak,są gorsze agencje.No i przewóz organizują autokarem, co dla niektóryxh może być istotne,ja wolę busem mimo wszystko.
Małe sprostowanie: od pewego czasu mamy nowe warunki umowy, dla każdej z Opiekunek występujemy o A1 i kartę EKUZ.
Znaczy się, że od pewnego czasu :-) opiekunki otrzymują od Was druk A1 i kartę EKUZ ?????
Witam,prosze o wpisy czy jezdził ktoś z curaform? czy to solidna firma?
Witam się i ja. I od razu do rzeczy: Szukam kontaktu z kimś, kto w 2016 roku pracował z firmą Curaform na niemiecką umowę. Ktoś, coś....?