Komputerowe SOS

10 czerwca 2014 14:23
takie pytanko z serii "liczę się że znowu mnie ktoś tu spyta: Zartujesz sobie z nas??"
Mam problem z gg korzystam zawsze z wersji on line ale teraz wogole ie moge tej strony otworzyc- słaby internet - Mogę pobrać z polskiej strony gg i będzie lepiej działać?? Czy w Niemczech wogóle nic lepiej nie ściągać na kompa??
10 czerwca 2014 14:39
Możesz śmiało ściągać ze strony producenta, to jest ich produkt i po to go tam umieszczają żeby go ludzie ściągali. Swoją drogą tak mało ludzi używa już gadu, że zaraz zaczną płacić za to że się od nich ściągnie.
10 czerwca 2014 18:01
Mariolan

takie pytanko z serii "liczę się że znowu mnie ktoś tu spyta: Zartujesz sobie z nas??"
Mam problem z gg korzystam zawsze z wersji on line ale teraz wogole ie moge tej strony otworzyc- słaby internet - Mogę pobrać z polskiej strony gg i będzie lepiej działać?? Czy w Niemczech wogóle nic lepiej nie ściągać na kompa??

Ja mam też słaby internet a GG pobierałam normalnie z polskiej strony i loguje się powoli ale wkońcu się otwiera. Rozmawiać on line jednak nie mogę,podobnie jak na skypie.
10 czerwca 2014 18:33
ivanilia40

Ja mam też słaby internet a GG pobierałam normalnie z polskiej strony i loguje się powoli ale wkońcu się otwiera. Rozmawiać on line jednak nie mogę,podobnie jak na skypie.

i bardzo dobrze, ze nie mozesz bo ze mną rozmawiac nie chcialas!!!!!
10 czerwca 2014 18:52
ivanilia40

Iwanilia u mnie tak samo jak u ciebie , nie mogę rozmawiać na skypie . Jedynie pisanie mi pozostało .
10 czerwca 2014 19:00 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

Iwanilia u mnie tak samo jak u ciebie , nie mogę rozmawiać na skypie . Jedynie pisanie mi pozostało .

No,wyrobimy się w pisaniu jak protokolantki w sądzie.:)
10 czerwca 2014 19:01
kaska_45

i bardzo dobrze, ze nie mozesz bo ze mną rozmawiac nie chcialas!!!!!

Chcesz porozmawiać? Podam Ci skypa, ale tylko moge pisac.
10 czerwca 2014 19:06
ivanilia40

Chcesz porozmawiać? Podam Ci skypa, ale tylko moge pisac.

teraz za pozno, 5lat staram sie o znajomośc z Tobą, zabiegam, prosze,kwiaty wysylam, teraz nawet jak na kolana padniesz nie pomoze nic!!!!
11 czerwca 2014 12:53
Wiecie co jak siedze na opiekunkach mój avast co chwila coś wykrywa albo blokuje.Co to znaczy? Nie znam sie na komputerach
11 czerwca 2014 13:09
To jest dodatek do Comodo, taki "prywatny pies" do weszenia, czy strona, ktora otwierasz jest bezpieczna. Tez to mam, nie instaluje, bo mysle, ze co za duzo, to nie zdrowo. Ale - absolutnie NIE grozne !

Gosia: zapisz co wykrywa i co blokuje.
11 czerwca 2014 13:11
emilia

To jest dodatek do Comodo, taki "prywatny pies" do weszenia, czy strona, ktora otwierasz jest bezpieczna. Tez to mam, nie instaluje, bo mysle, ze co za duzo, to nie zdrowo. Ale - absolutnie NIE grozne !

Wiecie co jak siedze na opiekunkach mój avast co chwila coś wykrywa albo blokuje.Co to znaczy? Nie znam sie na komputerach

Zawsze zjawisz się w odpowiednim momencie.:))))))))
11 czerwca 2014 13:13
emilia

ok Emilia i co dalej wtedy?
11 czerwca 2014 13:13
gosia35

ok Emilia i co dalej wtedy?

No napisz tu na forum, te komunikaty ...
11 czerwca 2014 13:14
emilia

No napisz tu na forum, te komunikaty ...

ok ,tak zrobię
14 czerwca 2014 13:27
Ja mam tez takie cyrki ale zauwazyłam ,że tak sie dzieje jeśli mam przegladarkę mozillę a na eksplolerze nie .