Nie jestem pewien ale, chyba mozna ddatkowo doinstalowac jezyk, zapytaj o to zapytaj wujka google, kiedys gdzies natknalem sie na stronke w tym temacie.
pozrdrawiam :)
Nie jestem pewien ale, chyba mozna ddatkowo doinstalowac jezyk, zapytaj o to zapytaj wujka google, kiedys gdzies natknalem sie na stronke w tym temacie.
pozrdrawiam :)
Ja tez mam doła ha ha dzis dostałem od ziecia dziadka nowiutkiego smartfona na windosie.Śliczniutki,zgrabniutki taki ze ach i och.Tylko po niemiecku caly i nie ma obcji zmiany jezyka !!!!!
Witam dzisiaj,no proszę jakie oświecone dziewczyny,tez słyszałam o tych kulkach ale nie wypróbowałam jeszcze,napisz jakie doznania,czy boli?czy ma boleć?.Pozdrawiam
Wiem, że w Polsce w dawniejszych telefonach potrafili wyczarować zmianę języka. Nie pamietam ile to kosztowało, ale wg tego co zarabiamy to grosze :)) Ja sama kupiłam kiedyś Nokie w Niemczech jak mi telefon siadł i musiałam się naumieć po niemiecku. Jak już się przyzwyczaiłam to mi szkoda było za zmiane języka i wolałam jakiś nowszy model telefonu sobie kupić.
Marsz do regulaminu! Moderator
Ja mam NOKIĘ i jak chce napisac smsa po niem ustawiam zmianę języka sama .Skoro sama to robię , tzn że nie jest trudne:)
Moja dupa byla taka miekka,ale z czasem sie zrobila bardzo twarda i dusza tez jakos tak z dystansem do wszystkiego:)Co nas nie zabije ,to nas wzmocni:)Ehhhhhhhhhhhh,teraz ,to chyba juz nic mnie nie zadziwi,moze wkurzyc,ale nie bedzie wyniszczalo,taka sie zrobilam.....:(
A ja się przychylam do wypowiedzi pana Jacka Walkiewicza, który w jednym z wykładów powiedział, że to nie prawda, że co nie zabije, to wzmocni... "Co nie zabije, to nie zabije. Wcale nie musi wzmacniać. Potrafi sponiewierać i zostać na całe życie."