Dla tych co maja doła

20 października 2013 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

aaa, taki masz plan, od browarka zacząć, z M sie nie udalo to...................biedny, opieraj sie jej:):)

Dobre, dobre :))
20 października 2013 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
przecież Cie znam, facetow rozkochujesz w Sobie a pozniej do czarnego kosza, Gieronimo umow sie ze mną!
20 października 2013 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

przecież Cie znam, facetow rozkochujesz w Sobie a pozniej do czarnego kosza, Gieronimo umow sie ze mną!

A, dlaczego do czarnego? A, moze do.... zoltego, z plastikiem, a co :)))
20 października 2013 21:22
Kaska,Angel jesteście rozkoszne,bez Was to forum chyba by umarło z nudów he,he,he,he
20 października 2013 21:24
no i widzisz jaka Ty jestes, w zolty jak kapsel po mleku,no i mam dola,:(
20 października 2013 21:25
A co miałeś coś wspólnego z prezydentem miasta GORZOWA WLKP?:))
20 października 2013 21:33
kaska_45

no i widzisz jaka Ty jestes, w zolty jak kapsel po mleku,no i mam dola,:(

Kurcze, Ciebie tez na browarka zapraszam, przepijemy wszystkie pieniadze co zarobilam ;)
20 października 2013 21:35
oooo kochana, ze mną Ci tak latwo nie pojdzie!!!!!!przynajmniej z 5 razy powiem Nie:):)ale napewno bedziemy pić za Twoje?
20 października 2013 21:42
wiewiorka

Moze to niedziela.Ten dzien zawsze dzialal na mnie przygnebiajaco.Dopiero w DE polubilam i docenilam poniedzialki.Nowy tydzien,nowa nadzieja.Glowa do gory.Zawsze moze byc gorzej-))

mam tak samo. zawsze czekam do poniedziałku, żeby w swoim kalendarzyku skreślić kolejny tydzień :) taki mój poniedziałkowy rytuał :)
20 października 2013 21:44 / 1 osobie podoba się ten post
nie wiem o co chodzi ale mam nadzieję, że sobie poradzisz. ja też mam ten sam problem z miekkim sercem i nie twardą pupą ;)
20 października 2013 21:57 / 2 osobom podoba się ten post
ulencja

nie wiem o co chodzi ale mam nadzieję, że sobie poradzisz. ja też mam ten sam problem z miekkim sercem i nie twardą pupą ;)

Dajcie juz spokój.Serce zawsze jest miękie Tak było jest i bedzie.Nikt tu nie bedzie pierwszy ani ostatni.Co do twarde pupy ulencja to chyba trzeba zacząć chodzić na siłownię ha ha
20 października 2013 22:02
:)
20 października 2013 22:03
kaska_45

oooo kochana, ze mną Ci tak latwo nie pojdzie!!!!!!przynajmniej z 5 razy powiem Nie:):)ale napewno bedziemy pić za Twoje?

Ba, a nawet i za Twoje  blahahahaha
20 października 2013 22:10
ORIM

Dajcie juz spokój.Serce zawsze jest miękie Tak było jest i bedzie.Nikt tu nie bedzie pierwszy ani ostatni.Co do twarde pupy ulencja to chyba trzeba zacząć chodzić na siłownię ha ha

no wiesz?? foch!!
żartuje, ale się uśmiałam :) dzięki :)

ale tak na poważnie to znam ludzi, którzy nie mają miękkiego serca i wątpię, żeby w Twoim otoczeniu nie było takich ludzi. zawsze się znajdzie taki ktoś :/

co do siłowni to wątpię abym coś zdziałała przez miesiąc pobytu w polsce zwłaszcza, że potem bym miała 3-miesięczną przerwę ;)
20 października 2013 22:11
Pamiętaj, nigdy nie płacz przez kogoś kto nawet nie zasługuje na twój śmiech