Dla tych co maja doła

09 grudnia 2013 18:11 / 2 osobom podoba się ten post
Przytulanka dla Hogaty, głaski, głaski
09 grudnia 2013 18:16 / 1 osobie podoba się ten post
anmar

Może ktoś zna jakieś strony z bajkami po niemiecku. Jestem jak dziecko, potrzebuję bajeczek, może z nich się czegoś nauczę , buuuuuuuuuuuuuuuuuu

strony to nie znam, ale na Super RTL codziennie sa bajki
mi sie jedna podoba - ''Copp gegen Kat'' 17:15 :)
09 grudnia 2013 18:16
anmar

Przytulanka dla Hogaty, głaski, głaski

Dziekuje:)
Ale ja dzisiaj jak dziecko-ja chce do domkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(:(:(
09 grudnia 2013 18:17 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ja chce do domku:(:(:(Hlip,hlip,hlip:(:(:(

Nie chlipaj,już tylko 9dni:):):):):)
09 grudnia 2013 18:20
Oj, nie chlipajcie tak strasznie !!! Mleczko, Hogatka, toz juz u Was z gorki leci !!! Mleczko - rusz sie, wyjdz, pogap sie na ludzi - mam nadzieje, ze masz takowych w zasiehu??? Idz cos obejrzec, albo na jarmark cudow - teraz one wszedzie, w kazdej wiosce chyba.
Hogatko - Tobie juz tak malo zostalo, tylko dwa dni wiecej, niz mi, ja w nastepny poniedzialek o tej porze bede gdzies tam w DE na autostradzie ... Trzy miesiace szybko zlecialo, ale nie licze, taka mam manie, nie licze ...
09 grudnia 2013 18:32 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Oj, nie chlipajcie tak strasznie !!! Mleczko, Hogatka, toz juz u Was z gorki leci !!! Mleczko - rusz sie, wyjdz, pogap sie na ludzi - mam nadzieje, ze masz takowych w zasiehu??? Idz cos obejrzec, albo na jarmark cudow - teraz one wszedzie, w kazdej wiosce chyba.
Hogatko - Tobie juz tak malo zostalo, tylko dwa dni wiecej, niz mi, ja w nastepny poniedzialek o tej porze bede gdzies tam w DE na autostradzie ... Trzy miesiace szybko zlecialo, ale nie licze, taka mam manie, nie licze ...

No,no! ja jestem w wielkim mieście nie na wsi. Chodzę,ruszam sie nawet schudlam dwa i pol kg.Na cuda to sie juz napatrzylam w swoim zyciu - tylko ze ja w cuda nie wierzę.

Jak bede miala tyle dni do wyjazdu co Ty Emilio, to też bede inne dziewczyny pocieszać.
09 grudnia 2013 18:34
emilia

Wiem Emilia,ale mam mega -kryzys:(
09 grudnia 2013 18:39 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Wiem Emilia,ale mam mega -kryzys:(

Hogatka,no prosze Cię!!!!!Nawet Ciebie za uszy z doła trzeba wyciągać?????Co Ty jakiś zajączek bożonarodzeniowy czy porządna czarownica z mietłą????:):):):):)
09 grudnia 2013 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Hogatka,no prosze Cię!!!!!Nawet Ciebie za uszy z doła trzeba wyciągać?????Co Ty jakiś zajączek bożonarodzeniowy czy porządna czarownica z mietłą????:):):):):)

Teraz mnie rozsmieszylas...Hahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D
Kroliczek bozonarodzeniowy hahahahahaha,a sa takie?
09 grudnia 2013 18:42 / 3 osobom podoba się ten post
09 grudnia 2013 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

No,no! ja jestem w wielkim mieście nie na wsi. Chodzę,ruszam sie nawet schudlam dwa i pol kg.Na cuda to sie juz napatrzylam w swoim zyciu - tylko ze ja w cuda nie wierzę.

Jak bede miala tyle dni do wyjazdu co Ty Emilio, to też bede inne dziewczyny pocieszać.

Ile jeszcze masz przed soba? W wielkim miescie zawsze sie cos dzieje, nie siedz na tylku (za przeproszeniem), tylko idz miedzy ludzi. Nie wiem, jak Tobie, mnie to pomaga. Jakis czas temu tez mialam - siedzialam tylko i patrzylam w kalendarz, az w koncu sama sobie kopa w d...e dalam i poszlam na Bahnhof, usiadlam w bistro, wypilam kawe, oblecialam sklepiki - nic nie kupilam , ale przeszlo !
09 grudnia 2013 19:42 / 1 osobie podoba się ten post
Witam boze ja mam dopiero za soba 10 dni a ile jeszcze ko konca tak dlugo.Swieta Nowy Rok bez rodziny musze jakos przetrwac pozdrawiam was wszystkie papapa
09 grudnia 2013 19:48
anna3637

Witam boze ja mam dopiero za soba 10 dni a ile jeszcze ko konca tak dlugo.Swieta Nowy Rok bez rodziny musze jakos przetrwac pozdrawiam was wszystkie papapa

Dasz radę, nie ty jedna. Jest nas tu wiele, wiele więcej. Razem damy radę.Ważne , że masz internet, więc masz kontakt zrodziną no i oczywiście z nami.
09 grudnia 2013 20:04
anna3637

to witaj - ja tez dopiero przyjechala, tydzien minal w sobote ....moze jestes gdzies nie daleko ????
powodzenia ... dasz rade :)
09 grudnia 2013 20:08
Dziekuje za wsparcie mam internet jestem w Lunen kolo Hamm, Dortmundu buziaczki papa