Dla tych co maja doła

14 grudnia 2013 09:43 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Nie wiem czy to jest dol,bo raczej nie miewam.Jednak dzis jakos nie moge zaskoczyc.To chyba po wczorajszej wizycie najmlodszej corki dziadka.Ksiadz samica jak o niej mowie - jest pastorem.Buzia jej sie nie zamyka.Ciagle gada i to o wszystkim o czym sobie przypomni w danej chwili.Jeszcze od wczoraj w glowie mi chuczy to jej paplanie.Jest mila ale meczaca.Zawsze pamieta o mnie.Wczoraj przywiozla mi cala torbe polskich slodyczy.Dzieki jej za to ale lepiej by bylo jak by usiadla i zaczela jesc te slodycze - byla by wtedy cisza.

Haha ....Do meza mojej PDP raz w tygodniu przyjezdza brat , ale smiac mi sie chce z tych wizyt . Siedza w kuchni pija kawe i.......rozwiazuja krzyzowki . Kazdy z Panow po gazetce i jazda , zbyt wiele sie nie nagadaja , jedynie jak maja pauze na papierosa to kilka slow zamienia....
14 grudnia 2013 10:16
ORIM

Nie wiem czy to jest dol,bo raczej nie miewam.Jednak dzis jakos nie moge zaskoczyc.To chyba po wczorajszej wizycie najmlodszej corki dziadka.Ksiadz samica jak o niej mowie - jest pastorem.Buzia jej sie nie zamyka.Ciagle gada i to o wszystkim o czym sobie przypomni w danej chwili.Jeszcze od wczoraj w glowie mi chuczy to jej paplanie.Jest mila ale meczaca.Zawsze pamieta o mnie.Wczoraj przywiozla mi cala torbe polskich slodyczy.Dzieki jej za to ale lepiej by bylo jak by usiadla i zaczela jesc te slodycze - byla by wtedy cisza.

Orim ,spokojnie:)Reagujesz jak prawdziwy facet:):):)Od zarania dziejów wiadomo,że mężczyźni najbardziej nie lubią kobiet gadatliwych -nawet jak to ksiądz-samica:):):):):)
14 grudnia 2013 10:19 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Orim ,spokojnie:)Reagujesz jak prawdziwy facet:):):)Od zarania dziejów wiadomo,że mężczyźni najbardziej nie lubią kobiet gadatliwych -nawet jak to ksiądz-samica:):):):):)

Fakt,dobrze,że się nie zdenerwował,bo inaczej oddałby jej swoje czekoladki,coby umilkła;).
14 grudnia 2013 10:48
alinka1339

Haha ....Do meza mojej PDP raz w tygodniu przyjezdza brat , ale smiac mi sie chce z tych wizyt . Siedza w kuchni pija kawe i.......rozwiazuja krzyzowki . Kazdy z Panow po gazetce i jazda , zbyt wiele sie nie nagadaja , jedynie jak maja pauze na papierosa to kilka slow zamienia....

Boze jacy mili goscie nie to co moj "ksiadz"
14 grudnia 2013 10:49
hogata76

No dol nie,ale jestes zmeczony:)
Dobrze ,ze mnie na zywo nie spotkales,.zagadalabym Cie na smierc hahahahahahaha ,a slodyczy nie jadam,wiec nadawalabym jak katarynka:D:D:D:D
Tym bardziej teraz ,kiedy nie mam do kogo buzi otworzyc:D:D:D:D

Ja tez jestem gadula ale nie paplam o wszystkim co mi sie przypomni i o tym co sie dzieje obecnie na raz
14 grudnia 2013 10:51 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie do konca moze tak jest w moim przypadku.Niech gada ale z sensem.Poza tym niech wezmie cos na gardlo,bo ma taki piskliwy swidrujacy mozg glosik.Mowie wam jak echosonda tylko ukierunkowana na mozg
14 grudnia 2013 10:55 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Nie do konca moze tak jest w moim przypadku.Niech gada ale z sensem.Poza tym niech wezmie cos na gardlo,bo ma taki piskliwy swidrujacy mozg glosik.Mowie wam jak echosonda tylko ukierunkowana na mozg

Orim a moze ona sama potrzebuje  <opiekuna>?
14 grudnia 2013 10:59
Kasia00744

Orim a moze ona sama potrzebuje  <opiekuna>?

Nie strasz mnie ha ha Oby nie ja !!!! Ma meza.Złoty chlop i ze Stefanem Mulerem (aktor) gral razem w tenisa.Gdyby ona tylko gadala to pol biedy Wylaczyl bym sie i tylko kiwal glowa,ale ona ciagle o cos pyta i oczekuje odpowiedzi.Nie da sie jej splawic standardowo ha ha
14 grudnia 2013 11:02 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Nie strasz mnie ha ha Oby nie ja !!!! Ma meza.Złoty chlop i ze Stefanem Mulerem (aktor) gral razem w tenisa.Gdyby ona tylko gadala to pol biedy Wylaczyl bym sie i tylko kiwal glowa,ale ona ciagle o cos pyta i oczekuje odpowiedzi.Nie da sie jej splawic standardowo ha ha

No wiesz taki CIACHOWATY jesteś to może Ksiądz-samica leci na ciebie heheheeee
14 grudnia 2013 11:16 / 2 osobom podoba się ten post
Kasia00744

No wiesz taki CIACHOWATY jesteś to może Ksiądz-samica leci na ciebie heheheeee

Boze uchron !!! I oby mnie chodz raz wysluchal ha ha
14 grudnia 2013 11:22
ORIM

Chyba Kasia ma racje,wpadles Jej w oko,skoro maz lata grac w tenisa,to Ona potrzebuje chlopa hahahahahah:D:D:D:D:D:D
14 grudnia 2013 11:38 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Chyba Kasia ma racje,wpadles Jej w oko,skoro maz lata grac w tenisa,to Ona potrzebuje chlopa hahahahahah:D:D:D:D:D:D

To ja lepiej pojde zobaczyc kto w Polsce gra w tenisa ha ha
14 grudnia 2013 13:54 / 3 osobom podoba się ten post
Kasia00744

Dla tych co mają doła ?!!! Kurna ja mam okop wielkości krateru buuuuuu!

Pożyczam Ci łopatkę od Asik co jej zabrałam.

Zasypuj  dół i to szybko, bo następni czekają.
14 grudnia 2013 15:16
Kasia00744

Dla tych co mają doła ?!!! Kurna ja mam okop wielkości krateru buuuuuu!

O prosze a mnie w rece "ksiedza" chcialas wepchnac ha ha Ten Twoj krater tez ma taki piskliwy glos i ciagle nadaje ???? hihi
14 grudnia 2013 16:02
ORIM

O prosze a mnie w rece "ksiedza" chcialas wepchnac ha ha Ten Twoj krater tez ma taki piskliwy glos i ciagle nadaje ???? hihi

Nie nie piszczy ale mnie wq..-denerwuje.