Ja jestem niedaleko Bochum - Gelsenkirchen, jakby co tutaj od połowy listopada będzie miejsce wolne, Wisienka jeśli masz ochotę możemy coś zadziałać ;)
Ja jestem niedaleko Bochum - Gelsenkirchen, jakby co tutaj od połowy listopada będzie miejsce wolne, Wisienka jeśli masz ochotę możemy coś zadziałać ;)
Anetta czy twoja propozycja jest nadal aktualna? Jeśli tak , napisz mi na meila czy jest to legalna praca i parę szczegółów.
A jakie jest to typowe niemieckie jedzenie? Bo się potem aż oblałam;)
To zalezy w jakim regionie,u mnie np co piątek placki ziemniaczane z musem jabłkowym,lub śledz w śmietanie z ziemniakami.Przeróżne sosy,pieczarkowy z mięsa wieprzowego,gulasz z wołowego do tego sałata lodowa.Często marchewka gotowana do drugiego,zupy u mnie kremy,z dyni ,z marchwi,z pora.Kotlet mielony,spagetti,pulpety w sosie,schabowy,ja swojej babci zawsze pytam co by zjadła,raz ugotowałam pomidorową z ryżem smakuje jej,a np,kapuśniak nie specjalnie więc polskimi zupami jej nie uszczęśliwiam.Raczej wszystko na szybko aby nie stać przy garach.
Witam was wszystkich , mam zamiar pierwszy raz wyjechac do opieki , jestem z Pomorza do woj. kuj - pom mam bardzo blisko 15 km
Placki z musem? Kurcze co za zestaw
Włocławek się kłania!!!
Ważka witamy ;)