mydlo zadziala a jak nie to kup druga:-)
Bedzie ok nie martw sie
Bedzie ok nie martw sie
Takiej nie kupię bo to krótka seria :-) ale sie nie martwie, szybciej mozna sie do kogos przytulić Bo juz rozpieta będzie:-) :-)
Co mam zrobic , zacina mi sie zamek przy kurtce. Mam obawy ,że zacznę chodzić w rozpiętej. Czym to mozna troche poprawić , cięzko przesuwa sie po ząbkach. Macie może jakieś pomysły z praktyki ?
Ja zawsze świeczką smaruję i to działa :-)
Co mam zrobic , zacina mi sie zamek przy kurtce. Mam obawy ,że zacznę chodzić w rozpiętej. Czym to mozna troche poprawić , cięzko przesuwa sie po ząbkach. Macie może jakieś pomysły z praktyki ?
Ja kiedyś miałam podobnie. Poszłam do sklepu z pasmanterią i zakupiłam samą częśc od suwaka - tą która jeździ po ząbkach. Wymieniłam, choć z dopadowaniem był przez chwilę problem. Dałam za to 6 zł i już 3 rok działa!
Bedzie ok nie martw sie
No to też tak zrobię. Dziekuje :-) a i do długich kozaków zastosuje tak zapobiegawczo :-)
Mydło w płynie też dobre jest :-) Albo zamek zapinany na pilota :-)
A serio, to lepszy od mydła byłby olej maszynowy, do maszyn do szycia taki, tez mozna w pasmanterii dostać chyba, a skuteczniejszy no i odrobina nie będzie brudzic kurtki.
A gdzie pilota szukać? tu tylko listonosz przychodzi :-)
No i też raczej będzie skłonny bardziej zamek rozpiąć niż zapiąć, ale jak chce, zeby lekko chodził, to niech swoje mydło przyniesie :-)
Dzisiaj zamek przy kurtce "lata" . Uzyłam świeczki przeznaczonej na wróżby andrzejkowe. A dzisiaj wybieram sie do kina :-)
Z dobrych rad: zrób coś ze swoim skype bo muszę Ci publicznie dziekować za paczuszkę. Doszło wczoraj, dziękuję , masz u mnie:dwa piwa:
Dzisiaj zamek przy kurtce "lata" . Uzyłam świeczki przeznaczonej na wróżby andrzejkowe. A dzisiaj wybieram sie do kina :-)