Na wyjeździe #3

13 września 2013 05:36
Cześć Rannym Ptaszkom oraz tym mniej Rannym też ;)))))))))))))))))))) po dzisiejszym poranku złoże wniosek żeby dzionek tak samo mijał szybko jak ten wczesny poranek - dopiero była 4 zakręciłam się po domu i już 5.3 i tak zaraz bedzie 8........
13 września 2013 06:33
Hallo, Hallo miłego dnia!!!!
jeszcze sama tutaj nidgy nie bylam:))))
13 września 2013 07:22 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien doberek  z rana ,nocka dobrze przespana?wszystkie odprerzone ,wypoczete az sie rwa do pracy i do pakowania walizek hehe,dzis nas niekorzy opuszcza ,ale napewno beda nas odwiedzac hehe,ja kawka wypita bo niema jak mala czarna z rana,szybki prysznic lekki makijasz a co nam szkodzi ze to dziadki, trzeba ładnie wygladac hehe,no i jeszcze przed cala operacja oczywiscie gimnastyka poranna,i juz jestesmy we w najlepszych humorkach na swiecie!!to zycze wszystkim milego spokojnego dni wyjezdzajacym szerokosi wspanialego urlopu,urlopowicza milego grzybobrani och jak ja lubie zbierac grzybki ,a nam na wyjezdze wytrwałosci spokoju,usmiechu , szybko mijajacych dni ,miłego spkojnego dnia kobietki i mezczyzni:)))))))))))))))))))
13 września 2013 07:40
Witam miłego dzionka życzę,wreszcie nie pada i już jest dobrze.
13 września 2013 08:13
Leje, a wlaśnie nadszedł ten dzień szczęśliwy, gdy do wsi mej zajeżdza samochód z pieczywem. Stoi minut 10, więc deszcz, nie deszcz - iść muszę. Fajny spacer. Z cukru nie jestem.
13 września 2013 08:18
Asik

Nie Czarna! Terrorystka i Haus gestapo to Asik...Tak wlasnie nazywala mnie Sp teściowa :)) Haus gestapo...koniec swiata a ja taka łagodna jak baranek :)))

A może by zapytać czy w SS nie robiła? hahahahah  babunia oczywiście:)
13 września 2013 08:24
Witam, jak mi ktoś powie że 13 w piątek jest ok , to chyba nie dla mnie.Dosyć że babka szwędała się po domu do 2 w nocy to jeszcze mnie wszystko boli. Cały mój dolny kręgosłup a tu nawet nie ma przyzwoitego masażysty. No i jak tu się cieszyć.Chociaz nie powiem słonko świeci za oknem.
13 września 2013 08:30
Ania, to podeślij trochę słonka. U mnie leje !!
13 września 2013 08:39
Zapraszam do mnie Benitko może będę miała lepszy humor ,jak zobaczę polską twarz:)
13 września 2013 08:46
Dzień dobry Opiekunkowo :)
Za oknem w tej chwili nie pada i dobrze, bo zimno i mokro niesamowicie.
Niestety noc marnie przespana, bo podświadomie i świadomie stres mnie zjada, bowiem dziś ma dama wyrusza do heimu wbrew swej woli.
Niby w tej chwili tego nie pamięta, ale kiedy pojawią się syn z córką to zacznie się cyrk. Chętnie bym dała.nogę na ten czas.
Ufff ale przecież będzie dobrze, prawda?
Miłego 13 :)
13 września 2013 08:56
MeryKy

Benitko, ja dopiero teraz spojrzałam do swojego profilu i sama sie zdziwiłam? Czary jakieś czy cuś? Dlaczego mam tyle gwiazdek w angielskim i włoskim???? hahahah Kto mi mógł dołożyć? Na zadnym egzaminie nie byłam :) To pewnie Moduś mi taką niespodziankę zrobił? No chyba, że ktoś mi się włamał na konto i mnie zagwiadkował? Ale się uśmiałam :)))))))))))

Witam Opiekunkowo :))
No i stało się gwiazdki zniknęły. Przysięgam, że nic nie kombinowałam w profilu. Zagladam dzisiaj z rana a tam wszystkie gwiazdy na swoim miejscu. A nadmiar niestety zniknął, pewnie dlatego że to dzisiaj 13 i w dodatku piątek.
13 września 2013 09:20
Witam Wszystkich serdecznie.Pogoda byle jak,ale na sama mysl,ze jeszcze tylko kilka dni i bede w domu:):):):):):):)
Kurcze mac,ja tak czytam ,a tu co niektore Panie juz 5.30:)Wy to macie zdrowie:):):)
Zycze fajnego piatku 13-ego.Wcale nie musi byc pechowy:):):)Moze byc calkiem zabawny ,czego Wszystkim zycze:)
13 września 2013 09:30 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

Dzień dobry Opiekunkowo :)
Za oknem w tej chwili nie pada i dobrze, bo zimno i mokro niesamowicie.
Niestety noc marnie przespana, bo podświadomie i świadomie stres mnie zjada, bowiem dziś ma dama wyrusza do heimu wbrew swej woli.
Niby w tej chwili tego nie pamięta, ale kiedy pojawią się syn z córką to zacznie się cyrk. Chętnie bym dała.nogę na ten czas.
Ufff ale przecież będzie dobrze, prawda?
Miłego 13 :)

Wiesiula będzie dobrze!
Najgorsze już za Tobą i dałaś radę!!! 
To tylko jeden krótki dzień, choc ciężki! A potem to już tylko zasłużony odpoczynek z Orzełkiem i Skrzatami! :DDD
Twarda babka z Ciebie!!
Trzymaj się!!!
13 września 2013 09:31 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Witam Wszystkich serdecznie.Pogoda byle jak,ale na sama mysl,ze jeszcze tylko kilka dni i bede w domu:):):):):):):)
Kurcze mac,ja tak czytam ,a tu co niektore Panie juz 5.30:)Wy to macie zdrowie:):):)
Zycze fajnego piatku 13-ego.Wcale nie musi byc pechowy:):):)Moze byc calkiem zabawny ,czego Wszystkim zycze:)

No właśnie ja też się dziwię, że niektórzy w środku nocy wstają...
toż ja mam 2 fazę REM w tym czasie...
:DDDDDDDDDDDDDDD
13 września 2013 09:41
Tali

No właśnie ja też się dziwię, że niektórzy w środku nocy wstają...
toż ja mam 2 fazę REM w tym czasie...
:DDDDDDDDDDDDDDD

Pare lat temu pracowalam w Szczecinie.Zeby w pracy byc juz w pelnym rynsztunku o 6.45,wychodzilam z domu o 4.20.Takie mialam polaczenie.Dojezdzalam z jednego konca miasta na drugi.Latem ,to pol biedy,ale zima..brrrrrrrrrr...:(Tak sobie bylam w pracy 12 godz.i wracalam do domu kolo22.00.Jak sobie przypomne ,to o Jessssuuuuuuuuu:(