Na wyjeździe #3

12 września 2013 23:15
Alez tu dzis wesolutko, az miło poczytac ja to tak z doskoku,nie dołaczam sie sorki jak musztarda po obiedzie ,watek stracony echhhhhhhhhhhhh w domku troszke nadrobie, a terazm tyle ile poprostu moge w miedzy czasie ,ale az nerw czasami bierze ze nie mozna wskoczyc w zobaczyc co u was,ale podopiczni na pierwszym miejscu! a teraz głowka do podusi i mozna spac spokojnej nocki kochani :))))))))))))Dobranoc
12 września 2013 23:18 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Alez tu dzis wesolutko, az miło poczytac ja to tak z doskoku,nie dołaczam sie sorki jak musztarda po obiedzie ,watek stracony echhhhhhhhhhhhh w domku troszke nadrobie, a terazm tyle ile poprostu moge w miedzy czasie ,ale az nerw czasami bierze ze nie mozna wskoczyc w zobaczyc co u was,ale podopiczni na pierwszym miejscu! a teraz głowka do podusi i mozna spac spokojnej nocki kochani :))))))))))))Dobranoc

Żadna musztarda i jestesmy przed obiadem 13go wrzesnia (piatek) jestes na bieżąco :)) Spij kochana i do jutra :))
12 września 2013 23:18
Zakręcona Mamuela

Żadna musztarda i jestesmy przed obiadem 13go wrzesnia (piatek) jestes na bieżąco :)) Spij kochana i do jutra :))
12 września 2013 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

mam nadzieje jutro zpytam dziś...Padaaaam...dwie bezsenne noce, dwie żałoby po kocie...ja tak nie moge funkcjonowac :))

Kochanie,
dopiero teraz doczytałam o Twoim Kotku.

Wspólczuję.

Pomyśl tylko jakie miał godne życie u Was.
Z jednego raju przeszedł do drugiego.

Teraz na niebieskich łąkach łapie niebieskie myszki i ptaszki,
zanosi Panu i śpiewa ALLELUJA.
12 września 2013 23:19
Wzięło mi sie i dwa razy klinęło i teraz ide spać :)) Dobranoc moje drogie i drodzy ...:))
12 września 2013 23:21
scarlet

Kochanie,
dopiero teraz doczytałam o Twoim Kotku.

Wspólczuję.

Pomyśl tylko jakie miał godne życie u Was.
Z jednego raju przeszedł do drugiego.

Teraz na niebieskich łąkach łapie niebieskie myszki i ptaszki,
zanosi Panu i śpiewa ALLELUJA.

I bawi sie z Puma pani Skarb co sobie odeszla wczoraj :( 
12 września 2013 23:22 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Mamuelka,
jak ja Cię kocham za ten przymus czytania Twoich postów na jednym wdechu.

:):):):):):):):):)
12 września 2013 23:24
Asik

I bawi sie z Puma pani Skarb co sobie odeszla wczoraj :( 

Asiki,
Pani Skarb odeszła??????

Czy ja cos źle czytam?????
12 września 2013 23:26
scarlet

Asiki,
Pani Skarb odeszła??????

Ukochany kot pani Skarb - Puma wczoraj pod krzakiem bzu zakonczyła życie. :(( Jak zwykle mam problemy ze stylem :)) Moja polonistka zawsze mi na czerwono kreśliła...STYL< STYL! I nie pomógl ten czerwony :))
12 września 2013 23:27 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Asiki,
Pani Skarb odeszła??????

Odeszła Puma, Skarb została przy życiu, pod troskliwym okiem Asika :)
12 września 2013 23:28
scarlet

Mamuelka,
jak ja Cię kocham za ten przymus czytania Twoich postów na jednym wdechu.

:):):):):):):):):)

Dzieki Skarlet , starm sie!!! hehehe:))))))))))))))) do jutra Dobranoc:)))))))))
12 września 2013 23:28
AAA, wtrąciłam się bo Asik się pożegnał, ale jest!
12 września 2013 23:30
Asik

Ukochany kot pani Skarb - Puma wczoraj pod krzakiem bzu zakonczyła życie. :(( Jak zwykle mam problemy ze stylem :)) Moja polonistka zawsze mi na czerwono kreśliła...STYL< STYL! I nie pomógl ten czerwony :))

Będzie Jej pachnialo co wiosnę przypominając ziemski radosny żywot....
12 września 2013 23:30
hagia

AAA, wtrąciłam się bo Asik się pożegnał, ale jest!

Juz spadam :))) DOBRANOC wszystkim do milego mam nadzieje mniej deszczowego dnia ;)
12 września 2013 23:35
Również przespanej nocy wszystkim. Dobranoc.