Na wyjeździe #3

15 października 2013 08:40
Kasiu dolaczam do zyczen dla Ciebie : duzo usmiechu na codzien, spelnienia marzen i ogromny bukiet jesiennch wirtualnych kwiatow :)
15 października 2013 08:42
ivanilia40

OOO kasia kończy dziś 18-latek.Kasiu wszystkiego najlepszego!!

Kasiu 63 samych radosci,zdrowka.
15 października 2013 08:56 / 1 osobie podoba się ten post
Kasiu63 wszystkiego najlepszego,
Życzę Ci uśmiechu, nawet gdy Cię spotyka smutek lub boleść,
tęczy na niebie, która Ci przypomni, że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności, że o Tobie ktoś myśli, kiedy ogarnia Cię samotność, przyjaciół, którzy Ci wskażą piękno potrzebne dla Twoich oczu,
pewności w wątpliwościach, cierpliwości przy akceptacji rzeczywistości
oraz siły w przekazywaniu miłości!
15 października 2013 09:04
Witam :) Mój urlop własnie dobiegl końca. Jestem już w De :) Pogoda tutaj nawet ładna. Tyle że mnie się nie chce dupki ruszyc na spacer ( jak narazie) Babcia stęskniona , ale to tez pewnie do czasu :) Urlop miałam wspaniały dzięki moim przyjaciołom ;)
15 października 2013 09:09
Kasia 63 -w zwiazku ze konczysz "18" zycze zdrowia i dalszej wspanialej pomocy na forum jak do tej pory ,reszta przyjedzie sama ,bo tak musi byc :):).
15 października 2013 09:18
aniananowo

Kasiu63 wszystkiego najlepszego,
Życzę Ci uśmiechu, nawet gdy Cię spotyka smutek lub boleść,
tęczy na niebie, która Ci przypomni, że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności, że o Tobie ktoś myśli, kiedy ogarnia Cię samotność, przyjaciół, którzy Ci wskażą piękno potrzebne dla Twoich oczu,
pewności w wątpliwościach, cierpliwości przy akceptacji rzeczywistości
oraz siły w przekazywaniu miłości!

Aniu dałam Ci plusika,bo tak ślicznie napisanych życzeń jeszcze nie widziałam.:)
15 października 2013 09:23
ivanilia40

Aniu dałam Ci plusika,bo tak ślicznie napisanych życzeń jeszcze nie widziałam.:)

no widzisz mamy różne talenta, kiedy TY masz urodziny? Też dla CIEBIE coś ułożę.:)
15 października 2013 09:45
Kasiu63 wszystkiego najlepszego:)
15 października 2013 09:47
Kasiu63!Każdego kiedyś to czeka,
życie płynie szybko jak rzeka.
Dziś jest twój dzień wspaniały,
więc ci życzę dziś kochana –
dużo zdrowia przede wszystkim
miłości od bliskich
Życzę tobie dużo ciepła i spełnienia wszystkich marzeń,
wiary w siebie i wielu miłych wrażeń.
15 października 2013 09:52
Kasia00744

Witam na placu boju :D Kasia63 Dziś sa twoje urodzinki a więc
Dzisiaj rano wstałam,
Przez okno wyjrzałam,
Usłyszałam głos ptaszynu,
Ze Dziś KASI urodziny.
Kasiula jeszcze raz wszystkiego naj....

Wszystkiego najlepszego Kasiu duszo szczescia,zadowolenia w pracy!!!i wszystkiego czego sobie tylko zyczysz
15 października 2013 10:03
aniananowo

no widzisz mamy różne talenta, kiedy TY masz urodziny? Też dla CIEBIE coś ułożę.:)

Ja mam urodziny dopiero pod koniec roku i już dziś zamawiam sobie takie jak dla Kasi :)
15 października 2013 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja mam urodziny dopiero pod koniec roku i już dziś zamawiam sobie takie jak dla Kasi :)

Postaram się , wiesz , że dla Ciebie prawie wszystko.....hahahha
15 października 2013 11:24 / 1 osobie podoba się ten post
Kasiu Wszystkiego Najlepszego, spełnienia marzeń ! Pozdrawiam wszystkich z pięknego, jesiennego Kazimierza nad Wisłą. Jest cudownie, piękna polska złota jesień. Od 15 lat każdą wolną chwilę spędzamy z mężem w Kazimierzu, kochamy to miasteczko, tutejszych ludzi, krajobrazy, smaki i zapachy. Bywaliśmy tutaj i w upalne lato i wiosną, kiedy wszystko kwitło,chodziliśmy po śnieżnych zaspach, najczęściej przyjeżdżaliśmy we wrześniu, kończyło się lato,poranne mgły nad Wisłą, chłodne wieczory spędzane przy grzanym winie. Zawsze chciałam zobaczyć Kazimierz w jesiennej oprawie, no i marzenie się spełniło.Jest tak pięknie, że zapiera dech w piersiach. Za chwilę wyruszamy na spacer do Mięćmierza, na górę z widokiem na zamek w Janowcu. Piękne miejsce, gdzie ładuję swoje baterie.Mój awatar to właśnie zdjęcie zrobione na tej górce. Idę pomarzyć i odpocząć, zbierać siły, bo za 2 tygodnie będę już w pracy.
15 października 2013 12:48
A ja w tej Francji nie moge kupić papierosów... Nigdzie ich nie ma... Przynajmniej nie sprzedają ich dużych marketach, jak się w Lidlu zapytałam to dostałam odpowiedz, że w środku miasta, ale bałam się iść do środka miasta... bo nie wiem czy wrócę na obrzeże... i w ten sposób od niedzieli jestem tylko na e-papierosie... Pięknie jest tu gdzie jestem..., ale jednak wolę być tam gdzie cokolwiek kumam.....))))
15 października 2013 12:52 / 1 osobie podoba się ten post
To odwrotnie niż u mnie, jestem w Monachium. Codziennie spotykam niejednych Polaków, zwykle w markecie. Zauważam tylko całe rodziny bądź grupki, bo słyszę jak rozmawiają ze sobą po polsku, a ilu jest takich samotników jak ja? Na początku zagadywałam,teraz już nie, bo musiałabym rozmawiać prawie ze wszystkimi których spotkam hihi:) Zwykle się kłócą:P Kiedyś para w wieku ok. 60 lat, on wkładał mięso do koszyka, ona wyjmowała i chowała do zamrażarki, mówiąc żeby się nie wygłupiał, a on znów do koszyka i tak kilkanaście minut... Nie wiem jak to się skończyło. Raz w Lidlu, za mną Polacy z małym dzieckiem, ekspedientka Polka i ja w środku. Polacy uciekają całymi rodzinami, z kochanej ojczyzny, i ci młodzi i ci starsi... Nie wiem jak w innych rejonach kraju ale tutaj jesteśmy lubiani i szanowani, w przeciwieństwie do wielu innych nacji, bo przyjeżdżamy do pracy a nie po zasiłki i pracujemy dobrze.