Na wyjeździe #3

16 listopada 2013 19:06
wikil

zainstaluj sobie gg na smartfona, nie wiesza się, a tez mozna pogadać przez kamerke

i już lepiej laptop niż tablet, serio :)

ja mam na telefonie skypea i jest oki, tyle ze tu nie moge sie przez wifii polaczyc bo nie ma routera tylko stick z telekomu .... i tu jest pies pogrzebany. 
ja tez chcialam malego lapka , ale moj Orzelek mowi ze sie nie oplaca.... ech... 
16 listopada 2013 19:07
Wiesiula

ja mam na telefonie skypea i jest oki, tyle ze tu nie moge sie przez wifii polaczyc bo nie ma routera tylko stick z telekomu .... i tu jest pies pogrzebany. 
ja tez chcialam malego lapka , ale moj Orzelek mowi ze sie nie oplaca.... ech... 

A czemu sie nie oplaca,ja tam o niebo wole lapka
16 listopada 2013 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

bo po co posluchac opiekunki....
szkoda kochanie Twoich nerwow 
jedziemy obie?

Jedziemy kochana:)
16 listopada 2013 19:10
hogata76

Hogatko a zebym ja to wiedziala .... 
ja tez lubie normalne urzadzenia .... 

16 listopada 2013 19:11 / 4 osobom podoba się ten post
nie opłaca się lapka? no prosze cie
to tablet się nie opłaca i mówie to serio!

kupuj normalnego laptopa z 15 cali, nie dość ze sobie możesz łatwo porozmawiac z rodziną, to i film zobaczysz i strony internetowe poprzeglądasz, wygodna klawiatura itp
tablet to zabawka, dobra w podróży albo na wakacje, ale nie na codzień :)
16 listopada 2013 19:18
Bo tych małych lapków się nie opłaca, mąż Wiesiuli ma rację. Z tego co wiem ( a wiem niewiele) to te malutkie laptopy mają słabe procesory i są bardzo wolne.
16 listopada 2013 19:22
judora

Bo tych małych lapków się nie opłaca, mąż Wiesiuli ma rację. Z tego co wiem ( a wiem niewiele) to te malutkie laptopy mają słabe procesory i są bardzo wolne.

No ale Tablet jest gorszy,lepiej dolozyc i kupic laptopa.Nie musi byc nie wiadomo jak wypasiony,no chyba ze smigasz po nim jak na wariacie.
Kasia63 ma malego laptopa ,sama widzialam i calkiem ,calkiem.
Ja jestem antytechniczna,ale na Tableta  w zyciu bym sie nie zdecydowala,opinie sa rozne i dobre i zle,ale tak jak napisala Wiki,wlasnie dlatego bym sie nigdy nie zdecydowala na Tablety.Wiesiula ma smartfona i to juz wystarczy,po co jeszcze tablet????????????Bez sensu.
16 listopada 2013 19:26
A ja ostatnio zachwyciłam się ipodem mojej cioci. Szybciutki, skype działa, forum mi się fajnie przeglądało ale sknera ze mnie wyszła i nie kupiłam choć w walizce byłoby dużo lżej. Ale jak już odłożę na hollywoodzki uśmiech to później kupię ipoda :)
16 listopada 2013 19:32
judora

pewnie o to mu chodzilo, to po pierwsze 
no i na lapka 15 musze jeszcze dluuugo poczekac , to drugie 
a tableta chyba szybciej by sie dalo to po trzecie ...

16 listopada 2013 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

No ale Tablet jest gorszy,lepiej dolozyc i kupic laptopa.Nie musi byc nie wiadomo jak wypasiony,no chyba ze smigasz po nim jak na wariacie.
Kasia63 ma malego laptopa ,sama widzialam i calkiem ,calkiem.
Ja jestem antytechniczna,ale na Tableta  w zyciu bym sie nie zdecydowala,opinie sa rozne i dobre i zle,ale tak jak napisala Wiki,wlasnie dlatego bym sie nigdy nie zdecydowala na Tablety.Wiesiula ma smartfona i to juz wystarczy,po co jeszcze tablet????????????Bez sensu.

A ja kupilam tableta, i sa to moje najlepiej wydane 250 euro. Jest to moje przenosne kino domowe, odtwarzacz muzyki, automat do gier itd. Najlepsze jest to ze swobodnie miesci sie w torebce i umila mi czas w busie : )
16 listopada 2013 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Pewnie chodzi o netbooka.Jak najbardziej wystarczy do przeglądania internetu,oglądania filmów itp.Jeżeli tylko w ten sposób  się korzysta z komputera,to jak najbardziej wystarczy.Jest wolniejszy od klasycznych laptopów ,ale spokojnie daje radę.
16 listopada 2013 19:38
tina 100%

Pewnie chodzi o netbooka.Jak najbardziej wystarczy do przeglądania internetu,oglądania filmów itp.Jeżeli tylko w ten sposób  się korzysta z komputera,to jak najbardziej wystarczy.Jest wolniejszy od klasycznych laptopów ,ale spokojnie daje radę.

bo mi tylko do tego na wyjezdzie potrzebny ... :))))
16 listopada 2013 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

bo mi tylko do tego na wyjezdzie potrzebny ... :))))

To lepiej zainwestować w netbooka niż w tablet.Ale muszę powiedzieć,że widywałam na allegro wyprzedaże nowych laptopów,albo używane o porządnych parametrach i korzystnej cenie.
16 listopada 2013 19:51 / 2 osobom podoba się ten post
Wiesiula

Wiesiulka ,nie bądź"Ty posłuszna żona Araba"!!!Idź po powrocie do sklepu z komputerami i SAMA wypytaj o różnice między netbookiem/mały lapek:)/ a tabletem.No chyba że Orzeł jest informatyk ,to zwracam honor:)
Ja mam małego lapka czyli netbooka -nie narzekam ,na tyle ile ja korzystam/skyp,poczta,bankowe sprawy,fb,zwykłe przegladanie stron/na wyjazdy w zupelności wystarczy.Tablet to troszke inna bajka bo ma dotykowy ekran,bez normalnej klawiatury,nie każdemu to odpowiada,choc oczywiście jest lzejszy i jeszcze mniej miejsca zajmuje:)
16 listopada 2013 19:57 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Wiesiulka ,nie bądź"Ty posłuszna żona Araba"!!!Idź po powrocie do sklepu z komputerami i SAMA wypytaj o różnice między netbookiem/mały lapek:)/ a tabletem.No chyba że Orzeł jest informatyk ,to zwracam honor:)
Ja mam małego lapka czyli netbooka -nie narzekam ,na tyle ile ja korzystam/skyp,poczta,bankowe sprawy,fb,zwykłe przegladanie stron/na wyjazdy w zupelności wystarczy.Tablet to troszke inna bajka bo ma dotykowy ekran,bez normalnej klawiatury,nie każdemu to odpowiada,choc oczywiście jest lzejszy i jeszcze mniej miejsca zajmuje:)

Moze nie informatyk, ale temat mu bardzo bliski i duza wiedza tez. 
jednakze mnie bardziej odpowiada cosik z normalana klawiatura wiec pewnie bedzie burzliwa dyskusja :)))