zainstaluj sobie gg na smartfona, nie wiesza się, a tez mozna pogadać przez kamerke
i już lepiej laptop niż tablet, serio :)
zainstaluj sobie gg na smartfona, nie wiesza się, a tez mozna pogadać przez kamerke
i już lepiej laptop niż tablet, serio :)
ja mam na telefonie skypea i jest oki, tyle ze tu nie moge sie przez wifii polaczyc bo nie ma routera tylko stick z telekomu .... i tu jest pies pogrzebany.
ja tez chcialam malego lapka , ale moj Orzelek mowi ze sie nie oplaca.... ech...
bo po co posluchac opiekunki....
szkoda kochanie Twoich nerwow
jedziemy obie?
A czemu sie nie oplaca,ja tam o niebo wole lapka
Bo tych małych lapków się nie opłaca, mąż Wiesiuli ma rację. Z tego co wiem ( a wiem niewiele) to te malutkie laptopy mają słabe procesory i są bardzo wolne.
Bo tych małych lapków się nie opłaca, mąż Wiesiuli ma rację. Z tego co wiem ( a wiem niewiele) to te malutkie laptopy mają słabe procesory i są bardzo wolne.
No ale Tablet jest gorszy,lepiej dolozyc i kupic laptopa.Nie musi byc nie wiadomo jak wypasiony,no chyba ze smigasz po nim jak na wariacie.
Kasia63 ma malego laptopa ,sama widzialam i calkiem ,calkiem.
Ja jestem antytechniczna,ale na Tableta w zyciu bym sie nie zdecydowala,opinie sa rozne i dobre i zle,ale tak jak napisala Wiki,wlasnie dlatego bym sie nigdy nie zdecydowala na Tablety.Wiesiula ma smartfona i to juz wystarczy,po co jeszcze tablet????????????Bez sensu.
A czemu sie nie oplaca,ja tam o niebo wole lapka
Pewnie chodzi o netbooka.Jak najbardziej wystarczy do przeglądania internetu,oglądania filmów itp.Jeżeli tylko w ten sposób się korzysta z komputera,to jak najbardziej wystarczy.Jest wolniejszy od klasycznych laptopów ,ale spokojnie daje radę.
bo mi tylko do tego na wyjezdzie potrzebny ... :))))
ja mam na telefonie skypea i jest oki, tyle ze tu nie moge sie przez wifii polaczyc bo nie ma routera tylko stick z telekomu .... i tu jest pies pogrzebany.
ja tez chcialam malego lapka , ale moj Orzelek mowi ze sie nie oplaca.... ech...
Wiesiulka ,nie bądź"Ty posłuszna żona Araba"!!!Idź po powrocie do sklepu z komputerami i SAMA wypytaj o różnice między netbookiem/mały lapek:)/ a tabletem.No chyba że Orzeł jest informatyk ,to zwracam honor:)
Ja mam małego lapka czyli netbooka -nie narzekam ,na tyle ile ja korzystam/skyp,poczta,bankowe sprawy,fb,zwykłe przegladanie stron/na wyjazdy w zupelności wystarczy.Tablet to troszke inna bajka bo ma dotykowy ekran,bez normalnej klawiatury,nie każdemu to odpowiada,choc oczywiście jest lzejszy i jeszcze mniej miejsca zajmuje:)