"Kość Ramu już Bsodów nie powoduje,bo zaktualizowałam BIOS" - to niby po naszemu???hę!
"Kość Ramu już Bsodów nie powoduje,bo zaktualizowałam BIOS" - to niby po naszemu???hę!
Zmienialasc kosc? Ja teraz nie testuje nowych wydan, siedze na ostatnim LTS, przynajmniej moge Unity potestowac, w domu zostawilam do uzytku staruszka, na ktorym caly czas katuja 10.04, bo wiecej ten blaszak nie pociagnie, a swojego blaszaka schowalam do szafy.
To nie jezyk Ubuntu !!! To kazdego komputra !!!
Zmieniałam na poprzednim wyjeździe,na 2 GB Corrsair DDR 2,komputer przyspieszył,ale zaczęły mi BSOD-y wyskakiwać.Nie mogłam znaleźć przyczyny,podejrzewałam wszystko co mozliwe,a minidumpy wyraźnie na problem sprzętowy wskazywały.Testowałam obydwie kości memtestem,o dziwo,na obydwu były błędy,ale stara kośc nie sprawiała problemów.Po powrocie do Polski przetstowałam obydwie na laptopie syna,no i obydwie okazały się ok.Everest wskazał jedynie potrzebę aktualizacji BIOSU.Zrobiłam to ,no i teraz wszystko smiga
Tina i Emilia - Nie kocham Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, nie!!!!!! Ratunku, wez, nie gniewaj sie, ja Ciebie kocham !!!!!
A ja to nawet nie smiem Was Emilio i Tino kochac:(
Czuje sie jak glupi cwok:(
I Ubuntu nie widzi wiekszej kosci, czy ma jakies ogolne problemy, a ktore Ubuntu? Wiesz co, przypuszczamn, ze dysk masz podzielony "jak sie nalezy", to mysle ze przeinstalowanie samego systemu (Ubuntu) powinno pomoc. Wiem, ze to Windows, ze reinstalacja, to nie jest zloty srodek, albo pomoze, albo Linuks jest bardziej "przewrazliwiony".
Się nie czuj!!!!!!!!!!!Na pewno jest coś na czym te dwie ,porozumiewające się językiem niezrozumiałym dla zwykłego śmiertelnika,się nie znają!Na pewno jest! Musi być!Ich pięta achillesowa:):):):)
No nie wiem,czytam i czytam Wszystke Ich posty i wiesz co i no glupia jestem:(
Ciebie i Wiele innych tez zaliczam do tych,co to przy Nich jestem CWOK:(
Tina i Emilia - Nie kocham Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!