No nie wiem,czytam i czytam Wszystke Ich posty i wiesz co i no glupia jestem:(
Ciebie i Wiele innych tez zaliczam do tych,co to przy Nich jestem CWOK:(
A w dziób chcesz??????Twoja mietłą własną Cię chyba prasnę za to durnowate myślenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Się nie czuj!!!!!!!!!!!Na pewno jest coś na czym te dwie ,porozumiewające się językiem niezrozumiałym dla zwykłego śmiertelnika,się nie znają!Na pewno jest! Musi być!Ich pięta achillesowa:):):):)
No pewnie ze ja kocham Was,ale Emili i Tiny az sie przerazilam:(
Powaznie,ja piernicze,ja w ogole nie wiem o czym One rozmawiaja:(I dlatego czuje sie jak CWOK:(
A szukaj, szukaj, mam pewnikiem, ale gdzie !!! Nie, to zart, znam swoje slabosci, oj znam, ale one gleboko schowane....
Hogacik,Ty sie nie przejmuj,bo mnie to już od tej roboty się w głowie pomieszało i dlatego tak mi się robi.Siedze przy tym swoim komputrze i grzebię w nim,to i potem wyłazi ze mnie,to co sobie przyswoiłam.A tak mnie ciekawi co tam w srodku w systemach i programach siedzi,to i se oczy psuję:).
Hogacik,Ty sie nie przejmuj,bo mnie to już od tej roboty się w głowie pomieszało i dlatego tak mi się robi.Siedze przy tym swoim komputrze i grzebię w nim,to i potem wyłazi ze mnie,to co sobie przyswoiłam.A tak mnie ciekawi co tam w srodku w systemach i programach siedzi,to i se oczy psuję:).
Emilio,dwie karafeczki mojej malinowej naleweczki wyciagną z Ciebie najskrytsze tajemnice:):):)Czuj sie zaproszona:)I Ty Tinka też,naleweczki jest multum:):):)
Ps.przetestowane na znajomych:):):)
Tez tak mialam, powoli wyszlam z fazy testow, ale Ubuntu to moj "pierwszy" do uzytkowania system, Windows tylko to, co nie da rady - bywa - zrobic.
Tak jest, poddam sie probie ognia i wody !