Na wyjeździe #3

20 listopada 2013 22:42
Aż dwa razy sprawdziłam :) Dzień powrotów dzisiaj. Witaj Romana :)
Margolcię też dojrzałam :)
20 listopada 2013 22:49 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesz ,ja nie wiem czy z Tobą jest wszystko ok ,jak Ty sie już na powrót Romany zestroiłaś???:):):):)Troche to niepokojące......

Romanka  -Ty kochana po takim odwyku to chyba na jaki kursik komputerowy???Cos mało obrotnie sie sprawiłas ,jak Ci sie kolejno w dwóch miejscach netu nie udało załatwić!Bo to TCHIBO to chyba o kant d....,co?
20 listopada 2013 22:51 / 3 osobom podoba się ten post
Oj, jak miło mnie witacie, drogie janiołki!!! Dzięki, dzięki stokrotne! Odsapnęliście od krytycznych uwag ortograficznych Romanki, a ja przeżyłam na ostatnich 2 sztelach niemiecki chrzest bojowy - jadłam Kartoffelsalat, ohydną strasznie i trafiłam wreszcie na niedobrą Niemrę, którą po 3 dniach przerobiłam na dość miłą panią. Szczegóły przy okazji, kochane słoneczka! Niech Wam się przyśnią worki euro!
Giunta, co z Twoim udziałem w maratonie?
20 listopada 2013 22:53
kasia63

Wiesz ,ja nie wiem czy z Tobą jest wszystko ok ,jak Ty sie już na powrót Romany zestroiłaś???:):):):)Troche to niepokojące......

Romanka  -Ty kochana po takim odwyku to chyba na jaki kursik komputerowy???Cos mało obrotnie sie sprawiłas ,jak Ci sie kolejno w dwóch miejscach netu nie udało załatwić!Bo to TCHIBO to chyba o kant d....,co?

I znowu......mi sie cisnie na usta(klawiature)  A nie mowilam??????????????Chodzilo mi o TCHIBO ,mialam i to go...o jest:(

20 listopada 2013 22:53 / 3 osobom podoba się ten post
romana

Bo Niemcy to twardziele, kiedyś w sklepie szok przeżyłam, gdy widzę, jak płaci za zakupy kobitka lat ze sto na oko, kartą, cierpliwie kod wstukuje, a ekspedientka nie pogania. W Polsce o wiele młodsze karty płatniczej nie tkną, bo jeszcze ugryzie...
Witajcie tak w ogóle dobrzy ludzie! Byłam w dwóch miejscach bez internetu i wymagam reanimacji, czyli intensywnej dawki naszego forum. Dzięki na pamięć tym, którym się chciało zadwonić czy smsa wysłać w czasie odwyku.

Jesus Marija und Juzef / cytat z Omci/.

Romka, to naprawdę TY!!!!?????
Nie podróba?

Uwierzę,  jak ocenzurujesz moje byki.
20 listopada 2013 23:03 / 1 osobie podoba się ten post
Dobry wieczór Wszsytkim!

Romana jak miło, że wreszcie jesteś! Brakowało tu Ciebie!!!

Kurde ale mnie tu impra pod nosem przeleciała!
Może dostanę na spanko jakiegoś drina Ivanilia?? Masz cosik tak jeszcze??

A tak w ogóle to się pochwalę: doszorowałam dzisiaj prysznic!!!!!!!!!! No błysk po prostu!!!! Trzy godziny szorowała i na części rozebrałam... kawałek mi został i nie wiem skąd to, no ale drzwi nie spadły, więc chyba jest ok :D może wykminię gdzie to pasuje... jutro może wyszoruję jeszcze w łazience podłogę... zastanowię się...

A tak w ogóle to jutro mam freiiiiiiiiii!!! Szefowa dzwoniła zapytaniem, czy mam dzień zaplanowany, a ja że TAK!!! A co!!! Nie chcę być na każde zawołanie tylko dlatego, że jestem sama... jutro z rańca idę na pucki, a po południu spotkanko z Barbarellą!!!
Już się cieszę!!!!!!!!!!!!!
20 listopada 2013 23:03 / 4 osobom podoba się ten post
Witaj Romanka po długiej nieobecnosci!!!! No to wspołczuje oczywiscie braku neta ,ja juz bym nie dała rady bez netka!!! Dlatego sam bez proszenia mam swoj prywatny i mam nadzieje ze wszedzie bedzie działał!!! Pozdrowionka
20 listopada 2013 23:09 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Dobry wieczór Wszsytkim!

Romana jak miło, że wreszcie jesteś! Brakowało tu Ciebie!!!

Kurde ale mnie tu impra pod nosem przeleciała!
Może dostanę na spanko jakiegoś drina Ivanilia?? Masz cosik tak jeszcze??

A tak w ogóle to się pochwalę: doszorowałam dzisiaj prysznic!!!!!!!!!! No błysk po prostu!!!! Trzy godziny szorowała i na części rozebrałam... kawałek mi został i nie wiem skąd to, no ale drzwi nie spadły, więc chyba jest ok :D może wykminię gdzie to pasuje... jutro może wyszoruję jeszcze w łazience podłogę... zastanowię się...

A tak w ogóle to jutro mam freiiiiiiiiii!!! Szefowa dzwoniła zapytaniem, czy mam dzień zaplanowany, a ja że TAK!!! A co!!! Nie chcę być na każde zawołanie tylko dlatego, że jestem sama... jutro z rańca idę na pucki, a po południu spotkanko z Barbarellą!!!
Już się cieszę!!!!!!!!!!!!!

Tali,
drinka nie mam, ale piffko, Paulaner Hefe Wiessbier stawiam, własnie sączę.

Należy Ci się po tej robocie.
20 listopada 2013 23:17
scarlet

Tali,
drinka nie mam, ale piffko, Paulaner Hefe Wiessbier stawiam, własnie sączę.

Należy Ci się po tej robocie.

Dzięki!! :DDD

Mam też piffko w lodówce... ale dzisiaj sobie już odpuszczę, bo jutro z rańca pucki mam...
może jutro wieczorkiem na rozluźnienie sobie strzelę jedno... 

21 listopada 2013 06:02 / 1 osobie podoba się ten post
EEE. A taką miałam nadzieję, że poznam Romanę w busiku PM24. Witaj Romanka, fajnie że już jesteś. Czekam na opowieści. Wpadłam się na chwilkę pożegnać, bo pakuję lapka a o 12 ma przyjechać busik a o 8 zmienniczka. Dziękuję za umilenie pobytu na wyjeździe i zamelduję się z PL, bo ja już bez forum żyć nie mogę :)
21 listopada 2013 07:33 / 2 osobom podoba się ten post
Judora szerokiej drpgi i samych przyjemności na urlopie.
21 listopada 2013 07:37 / 1 osobie podoba się ten post
judora

EEE. A taką miałam nadzieję, że poznam Romanę w busiku PM24. Witaj Romanka, fajnie że już jesteś. Czekam na opowieści. Wpadłam się na chwilkę pożegnać, bo pakuję lapka a o 12 ma przyjechać busik a o 8 zmienniczka. Dziękuję za umilenie pobytu na wyjeździe i zamelduję się z PL, bo ja już bez forum żyć nie mogę :)

Judora-szerokości ,ja w następny piąteczek się ładuje do Sindbada-już sie nie mogę doczekać....Przyjemności !!!
21 listopada 2013 08:07
A ja dzisiaj musialam pierwszy raz wstac w nocy do PDP,chciala isc do pracy.Troche czasu zjelo mi tłumaczenie,że dzisiaj niedziela.Co to znaczy siła perswazji.Ale........ myslę,że zacznie sie wstawanie po nocach.Zegnaj błogi snu niczym nie zmącony.
21 listopada 2013 08:08 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien doberek jak tam aniołki wyspane powstawały ???? Ja swiezutka obudzona kaloryfery  na gorze mi sie zapowietrzyły i mam chłodno brrrrrrrrrrry!!!! Ale juz wziełam kluczyk i odpowietrzyłam teraz czekam az sie nagrzeje od nowa!!!  Zaraz gminastyke od rana Zalicze to sie rozgrzeje kawke wypije z wami razem lepiej smakuje!!!! Mysle ze wszyscy usmiechnieci z dobrymi humorkami powstawały,wiec dzien kolejny bedzie miły!!!! Zycze wszystkim tego !!! Tym co na urlopie dni wspaniałego wypoczynku kozystajcie z wolnosci!!!! Nam na wyjezdzie dni szybko mijajacych A  wdomku Swiatt spedzajacych !!!Jeszcze miesiac ale trzeba o prezentach pomyslec!!!! Uf ja wczoraj 60e wydałam i to nie koniec oj oj Mikołaj z kazdym rokiem musi miec grubszy portwel!!! ale to radosc taka na sprawiac najblizszym przyjemnosc!!! no miłego dzionka:))))))))))))))))
21 listopada 2013 08:20
romana

Bo Niemcy to twardziele, kiedyś w sklepie szok przeżyłam, gdy widzę, jak płaci za zakupy kobitka lat ze sto na oko, kartą, cierpliwie kod wstukuje, a ekspedientka nie pogania. W Polsce o wiele młodsze karty płatniczej nie tkną, bo jeszcze ugryzie...
Witajcie tak w ogóle dobrzy ludzie! Byłam w dwóch miejscach bez internetu i wymagam reanimacji, czyli intensywnej dawki naszego forum. Dzięki na pamięć tym, którym się chciało zadwonić czy smsa wysłać w czasie odwyku.

Ja też wolę nie ryzykować - internet z Aldika prawie zawsze działa, czasami powoli, ale jest!
Chyba bym bez netu nie wytrzymała...