Ja też wolę nie ryzykować - internet z Aldika prawie zawsze działa, czasami powoli, ale jest!
Chyba bym bez netu nie wytrzymała...
Ja też wolę nie ryzykować - internet z Aldika prawie zawsze działa, czasami powoli, ale jest!
Chyba bym bez netu nie wytrzymała...
EEE. A taką miałam nadzieję, że poznam Romanę w busiku PM24. Witaj Romanka, fajnie że już jesteś. Czekam na opowieści. Wpadłam się na chwilkę pożegnać, bo pakuję lapka a o 12 ma przyjechać busik a o 8 zmienniczka. Dziękuję za umilenie pobytu na wyjeździe i zamelduję się z PL, bo ja już bez forum żyć nie mogę :)
Dzien doberek jak tam aniołki wyspane powstawały ???? Ja swiezutka obudzona kaloryfery na gorze mi sie zapowietrzyły i mam chłodno brrrrrrrrrrry!!!! Ale juz wziełam kluczyk i odpowietrzyłam teraz czekam az sie nagrzeje od nowa!!! Zaraz gminastyke od rana Zalicze to sie rozgrzeje kawke wypije z wami razem lepiej smakuje!!!! Mysle ze wszyscy usmiechnieci z dobrymi humorkami powstawały,wiec dzien kolejny bedzie miły!!!! Zycze wszystkim tego !!! Tym co na urlopie dni wspaniałego wypoczynku kozystajcie z wolnosci!!!! Nam na wyjezdzie dni szybko mijajacych A wdomku Swiatt spedzajacych !!!Jeszcze miesiac ale trzeba o prezentach pomyslec!!!! Uf ja wczoraj 60e wydałam i to nie koniec oj oj Mikołaj z kazdym rokiem musi miec grubszy portwel!!! ale to radosc taka na sprawiac najblizszym przyjemnosc!!! no miłego dzionka:))))))))))))))))
EEE. A taką miałam nadzieję, że poznam Romanę w busiku PM24. Witaj Romanka, fajnie że już jesteś. Czekam na opowieści. Wpadłam się na chwilkę pożegnać, bo pakuję lapka a o 12 ma przyjechać busik a o 8 zmienniczka. Dziękuję za umilenie pobytu na wyjeździe i zamelduję się z PL, bo ja już bez forum żyć nie mogę :)
Witaj Romanka po długiej nieobecnosci!!!! No to wspołczuje oczywiscie braku neta ,ja juz bym nie dała rady bez netka!!! Dlatego sam bez proszenia mam swoj prywatny i mam nadzieje ze wszedzie bedzie działał!!! Pozdrowionka
Bo Niemcy to twardziele, kiedyś w sklepie szok przeżyłam, gdy widzę, jak płaci za zakupy kobitka lat ze sto na oko, kartą, cierpliwie kod wstukuje, a ekspedientka nie pogania. W Polsce o wiele młodsze karty płatniczej nie tkną, bo jeszcze ugryzie...
Witajcie tak w ogóle dobrzy ludzie! Byłam w dwóch miejscach bez internetu i wymagam reanimacji, czyli intensywnej dawki naszego forum. Dzięki na pamięć tym, którym się chciało zadwonić czy smsa wysłać w czasie odwyku.