Na wyjeździe #3

22 listopada 2013 12:23 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Zycze,zeby sie udalo:)Powodzenia w rozmowach,moze jednak cos ugrasz?:)Oby:)

Dzięki wielkie :) Tym bardziej że stella mi się podoba ...tak w sumie to jej się nie dżwiga po nałożeniu protezy trzyma się ręki i się podnosi ciężko to wytłumaczyć a co dopiero sobie wyobrazić ....jest tutaj spokój...nie jest upierdliwa....jak na razie jestem tutaj 2 tyg...rodzina się nie wtrąca  akceptują to co staram się wprowadzać ... +Net  ugrałam też tanią linię do Polski ....brakuje mi tylko kogoś w realu do pogadania ...wypicia kawki ......ale wszystko w swoim czasie ...:)
22 listopada 2013 13:24 / 1 osobie podoba się ten post
Witam wszystkich cieplo bo za oknem brrrrr jestem znowu w pracy.Tu sie tak duzo dzieje,przybywa tyle nowych osob,ze nie moge sie polapac hahaha pozdrawiam Wszystkich i zycze milego dnia )))
22 listopada 2013 13:24 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea cudownie Ci w swiatecznym fraczku  ......

22 listopada 2013 13:26 / 8 osobom podoba się ten post
Opowiem wam (dla poprawy humoru) krótką historię moich ulubionych kolczyków.Kupiłam je kilka lat temu bo zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia i od tamtej pory praktycznie ich nie zdejmuję.
Pierwszy raz jednego z nich zjadł mi pies.Leżały sobie na stoliku,a że bydle było jeszcze młode i głupie to zeżarło.Oczywiście nie miałam odwagi szukać w kupie na podwórku,więc pogodziłam się z ich stratą.Leżał więc jeden kolczyk bez brata w szkatułce,aż pewnego dnia poszłam do jubilera, przy okazji innych napraw pokazałam tego jednego kolczyka i zapytałam czy można dorobić drugiego.A pani jubiler rozpromieniła się i mowi,że ma akurat jednego takiego samego,bo ktoś przyniósł jakbo złom do sprzedania he,he.No wyobrażacie sobie,że ktoś go znalazł i przyniósł do sprzedania? Oczywiście odkupiłam i od razu założyłam i znowu miałam parę :)
Wczoraj byłyśmy z córką odstresować się w galerii,przymierzałyśmy wiele rzeczy,a po przyjściu do domu okazało sie,że zgubiłam znowu jeden kolczyk.
Wpadłam w rozpacz,szukałyśmy w całym mieszkaniu,zabroniłam włączać odkurzacz dopóki nie upewnimy się ,że go nie ma w domu.Po kilku godzinach usiadłam w kuchni i poczułam jak coś mnie gniecie w pośladek.Podniosłam sie,patrze nic nie ma na siedzeniu,macam się po tyłku,a z tyłu w majtchach mój zgubiony kolczyk he,he,he
No same powiedzcie,co za jaja :)
22 listopada 2013 13:37
Właśnie dostałam pocztą płytkę ze zdjęciami ze ślubu i wesela mojej przyjaciółki. Wcześniej dostałam tylko próbkę kilku zdjęć, teraz mam wszystkie :D Zabieram się za oglądanie :D
22 listopada 2013 13:41
giunta

Właśnie dostałam pocztą płytkę ze zdjęciami ze ślubu i wesela mojej przyjaciółki. Wcześniej dostałam tylko próbkę kilku zdjęć, teraz mam wszystkie :D Zabieram się za oglądanie :D

Nie narób sobie ochoty,bo nam ubędziesz.A szkoda by było.
22 listopada 2013 13:45 / 2 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam z urlopu : )
22 listopada 2013 14:00 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Nie narób sobie ochoty,bo nam ubędziesz.A szkoda by było.

Bez obaw :) Nie grozi mi ;)
22 listopada 2013 14:00
Sówka

Pozdrawiam z urlopu : )

Pozdrawiamy również :)
22 listopada 2013 14:05 / 1 osobie podoba się ten post
dzien dobry Opiekunkowo :)

Sowa pozdrawiamy takze

Czy Judorka juz zameldowala sie, ze dojechala cala z zdrowa?

Gdzies mi mignela dawno nie widziana Dorothea41 - fajnie, ze jestes !!!!! strasznie sie ciesze :))
22 listopada 2013 14:06
Dzis mojemu pdp został usuniety ostatni zab i kozen na gorze 90lat na dole ma jescze trzy niesamowite,No ale coz i praktycznie od reki ma proteze u nas mowia ze miesiac na wygojejnie kogo słuchac? U nas 2godziny po usunieciu nie nozna jesc i pic a tu zadnych przeciw wskazan jak to jest!!! Co kraj to inaczej ucza ? Ech jak to jest?
22 listopada 2013 14:58
Miałam PDP/97 /lat która miała wszystkie zęby!Ale dbała o nie.Po kazdym posiłku mycie zębów.I nie musiałam nigdy przypominac.
22 listopada 2013 15:45 / 1 osobie podoba się ten post
Fajnie, Andrejko. Tak trzymaj. Niech Ci się dalej tak układa, jak chcesz. Cieszę się, że takie mądre kobietki z nas są.
22 listopada 2013 15:47 / 2 osobom podoba się ten post
Trzeba umieć rozmawiać,a nie narzekać,wtedy każdy nas będzie traktował poważnie.Gratuluję Andrea :)
22 listopada 2013 15:57 / 1 osobie podoba się ten post
Mysle ,ze Milkolaj dla Mikolajowej to zalatwil:)
Byla grzeczna caly rok(no moze z wyjatkami,hihihihihi),pracowita,dobra dziewczyna i to jest nagroda:)
Andrea sobie tlumaczy ze to ze tamto,nieprawda.
Zawsze jest tak "badz dobry,a dobro wroci sie dwa razy do Ciebie"...
Ciesze sie razem z Toba:)