Na wyjeździe #3

24 listopada 2013 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Zazdroszcze Ci :) Ja ostatnio trafiam na jakieś dziwne miejsca, niestety!

kochana nie ma czego zazdroscic ,teraz serio stella jest super kasa tez nie zla tylko syn pdp jakich uprzedzony do internetu dla opiekunek dla mnie poza tym internetem tez spoko jak mu powiedzialam ze moj maz ktory jest tez w niemczech wraca do domu 2 dni przed moim odjazdem to powiedzial ze jak zmienniczka juz bedzie to z nim pojade a jak nie to moze tu na mnie poczekac zebysmy razem do polski pojechali
24 listopada 2013 20:48
wikil

jowitaliber - to jak masz jego laptopa, wejdz w ustawienia wifi i zobacz co tam jest porobione, moze ci sie uda jakos podlaczyc

chetnie tylko nie wiem co i gdzie   jak cos przestawilam to calkiem lacze ucieka i trzeba reuter resetowac
24 listopada 2013 20:52
a co do przystojniaka to ten jeden co tu caly czas jest to chyba rodem z DDR reperuje jakies stare auta a fryzura jak u czecha tyl dlugi a gora krotka super
24 listopada 2013 20:53
jaki masz tam system? windows 7? czy co? spróbuje ci jakoś pomóc, moze damy rade :)

hahahahano widzisz :Dto idź poszukać na mieście kogoś :D nawet jak odmówi, to na przystojniaka warto popatrzeć :P
24 listopada 2013 20:54
tak 7
24 listopada 2013 21:02
Jowita, otworz centrum sieci i udostępniania, koło zegara na dole 2 razy kliknij na komputerek z kabelkiem, albo na te kreseczki z wifi :)
później zrób screena tego i wrzuć tutaj (jak coś to screena robi się za pomocą przycisku prt scr na klawiaturze, później wklej to do painta, zapisz na pulpicie i wrzuć tutaj w odpowiedz) zobaczymy co tam ma ustawione
24 listopada 2013 21:17
wikil

Jowita, otworz centrum sieci i udostępniania, koło zegara na dole 2 razy kliknij na komputerek z kabelkiem, albo na te kreseczki z wifi :)
później zrób screena tego i wrzuć tutaj (jak coś to screena robi się za pomocą przycisku prt scr na klawiaturze, później wklej to do painta, zapisz na pulpicie i wrzuć tutaj w odpowiedz) zobaczymy co tam ma ustawione

tu nie ma ikonki z wifi a to co jest nie otwiera sie  ja na tej niemieckiej klawiaturze nic nie moge znalezc
24 listopada 2013 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea wejdz jeszcze raz , wybierz program jaki chcesz oglądać i jak się nie otworzy to naciśnij klawisz F5.Musisz odczekać jak znikną reklamy.

24 listopada 2013 21:22
ja podtym wzgledem to tepa dzida jestem
24 listopada 2013 21:23
kurcze :(
to chyba najlepiej będzie znaleźć kogoś uprzejmego kto się zna, albo tak jak pisał misiek, powiedziec nie ma internetu - wracasz
to nie twoja wina że oni zabezpieczyli sieć (jestem na 90% pewna ze to domowa sieć, której nie widać prostu) skoro twój tablet wykrywa sieci sąsiadów to musi tez tą!
może wtedy synek coś pomyśli :)
24 listopada 2013 21:24
wikil

kurcze :(
to chyba najlepiej będzie znaleźć kogoś uprzejmego kto się zna, albo tak jak pisał misiek, powiedziec nie ma internetu - wracasz
to nie twoja wina że oni zabezpieczyli sieć (jestem na 90% pewna ze to domowa sieć, której nie widać prostu) skoro twój tablet wykrywa sieci sąsiadów to musi tez tą!
może wtedy synek coś pomyśli :)

Pomyśli! Jak złamać hasło??? :)))
24 listopada 2013 21:27
rozmawialam z agencja jutro maja z nim rozmawiac a jak to siec domowa to u mnie na dole by ja sciagalo
24 listopada 2013 21:28
jest tu ikonka domku i pisze internetzugriff
24 listopada 2013 21:30
jeżeli jest zabezpieczona i udostępniona tylko dla urządzeń należących do danej sieci, czyli np komputer stacjonarny plus laptop - to nie bedziesz jej widziała
24 listopada 2013 21:31 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Ja ogólnie jestem trochę głupia, bo płaczę, kiedy ktoś płacze. Czy to film, czy reklama - ktoś w obrazku płacze, płacze i giunta ;) Jest taki amerykański program, że wyburzają ludziom domy i stawiają nowe. W sumie nie oglądam tego, nigdy w całości nie widziałam, ale jak się natknę np. na moment, kiedy pokazują rodzinie dom i oni się wzruszają, to ja razem z nimi w bek, hehe :)

Ło matko! To nie jestem sama taka nawiedzona!!!
Mam to samo co Ty!!!
Ryczę jak bóbr, nawet jak jakieś tam pitu pierdu leci...  ogólnie w wielu sytuacjach się wzruszam... moje Kochanie to się śmieje, że ja mam takie zaworki w oczach i na zawołanie je odkręcam! Hi hi hi!