Na wyjeździe #3

24 listopada 2013 22:08
rozmawiala z nim koordynatorka niemiecka i jej powiedzial ze to wina tabletu tylko dziwne ze pere godzin po podaniu hasla nie mozna znalezc jego sieci
24 listopada 2013 22:23
jowitaliber

prosze napiszcie gdzie w necie moge polska telewizje zobaczyc

Jowita pracujesz ?? Poczytaj tu na forum w dziale co ogladam w DE
24 listopada 2013 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
http://www.tv.jardello.eu/02/#.UpI9B53xLIU             z tego linka macie polska telewizje bez limitów
 polsat,tvp 2 ,tvn
24 listopada 2013 22:30
jowitaliber

rozmawiala z nim koordynatorka niemiecka i jej powiedzial ze to wina tabletu tylko dziwne ze pere godzin po podaniu hasla nie mozna znalezc jego sieci

Jowita, jeśli nie widzisz sieci na tablecie, to możesz spróbować jeszcze czegoś takiego:

-wejdź znowu w Centrum sieci i udostępniania
-kliknij lewym przyciskiem myszy w "zmień zaawansowane ustawienia udostępniania" (ostatnia pozycja na niebiesko z lewej strony na górze) ....rozwinie ci się lista
-kliknij w trójkącik "dom lub praca"  -rozwinie ci się nowa lista
przy wszystkich opcjach powinnaś mieć zaznaczone pierwsze kółeczko
-najważniejsze są pozycje 1sza: włącz odnajdywanie sieci
i ostatnia:zewzalaj systemowi Widows......

na koniec naciśnij na dole: zapisz zmiany
(można jeszcze wyłączyć hasło: przedostatnia pozycja ......ale po co jeśli je znasz)
24 listopada 2013 22:34
Tali

Ło matko! To nie jestem sama taka nawiedzona!!!
Mam to samo co Ty!!!
Ryczę jak bóbr, nawet jak jakieś tam pitu pierdu leci...  ogólnie w wielu sytuacjach się wzruszam... moje Kochanie to się śmieje, że ja mam takie zaworki w oczach i na zawołanie je odkręcam! Hi hi hi!

Tak, można powiedzieć, że połowę życia chodzę wzruszona ;)
24 listopada 2013 22:35 / 1 osobie podoba się ten post
tak na explorer chodzi na chrome tez,trzeba próbowac na innych.niezamykaj tych reklam co ci sie wyswietlaja na ekranie w czasie trwania filmu one same znikna
24 listopada 2013 22:42
hagia

Na samej górze przy typach zabeżpieczeń - powinno być bez uwierzytelniania ( otwarte )

to spowoduje tylko wyłączenie hasła .....a sieci nadal nie będzie  widać u innych użytkowników
24 listopada 2013 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
Gabrysia

to spowoduje tylko wyłączenie hasła .....a sieci nadal nie będzie  widać u innych użytkowników

:) fachowcem to ja nie jestem, z konieczności tutaj w De, pomysłowym Dobromirem co najwyżej :))))
24 listopada 2013 22:51
hagia

:) fachowcem to ja nie jestem, z konieczności tutaj w De, pomysłowym Dobromirem co najwyżej :))))

hagia - ja podobnie.....konieczność matką wynalazców :D
ja to taki samouk - nigdy nie byłam na żadnym kursie komputerowym ....ale zawsze mnie ciekawił komp/internet - taki matematyczno-techniczne zainteresowania :)
24 listopada 2013 22:54
Gabrysia

Jowita, jeśli nie widzisz sieci na tablecie, to możesz spróbować jeszcze czegoś takiego:

-wejdź znowu w Centrum sieci i udostępniania
-kliknij lewym przyciskiem myszy w "zmień zaawansowane ustawienia udostępniania" (ostatnia pozycja na niebiesko z lewej strony na górze) ....rozwinie ci się lista
-kliknij w trójkącik "dom lub praca"  -rozwinie ci się nowa lista
przy wszystkich opcjach powinnaś mieć zaznaczone pierwsze kółeczko
-najważniejsze są pozycje 1sza: włącz odnajdywanie sieci
i ostatnia:zewzalaj systemowi Widows......

na koniec naciśnij na dole: zapisz zmiany
(można jeszcze wyłączyć hasło: przedostatnia pozycja ......ale po co jeśli je znasz)

nie wiem  jak w to wejsc a nie chce balaganu narobic
24 listopada 2013 22:58 / 1 osobie podoba się ten post
.konieczność matką wynalazców :D - 100%.
Ale w czeluści problemów zagłębiam się tylko jak nie mam nikogo do zaczarowania :)))) Bo jak mogę być biedną staruszką, albo słabą (na umyśle;))) ) kobietką, to z tego korzystam :)))
24 listopada 2013 23:02
ORIM

Jowita pracujesz ?? Poczytaj tu na forum w dziale co ogladam w DE

tak mirku jestem w norymberdze do20 grudnia tylko z tym internetem walcze
24 listopada 2013 23:03
jowitaliber

nie wiem  jak w to wejsc a nie chce balaganu narobic

no jak uważasz ...tu bałaganu nie narobisz......poza tym przecież to jest wszystko do cofnięcia.

W centrum sieci wchodziłaś już (to tam, gdzie domek - sieć domowa).
24 listopada 2013 23:04 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

http://www.tv.jardello.eu/02/#.UpI9B53xLIU             z tego linka macie polska telewizje bez limitów
 polsat,tvp 2 ,tvn

A to super sprawa szkoda ze wczoraj tego linka nie było gdy w TV leciał kevin sam w domu Ale ja tez dziekuje za informacje:)))
24 listopada 2013 23:14 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

A to super sprawa szkoda ze wczoraj tego linka nie było gdy w TV leciał kevin sam w domu Ale ja tez dziekuje za informacje:)))

służe pomoca w razie moźliwości moich:)))prosze bardzo