Na wyjeździe #3

24 września 2013 23:20
Jak po takim jakby wsunięciu kursora pod górny brzeg obrazu nie widzisz pozostałych okien, a i kusor nie współpracuje, to pozostaje Ci tylko 10 sekund przytrzymać przycisk wł/wył. - wyłączysz. Póżniej możesz ponownie uruchomić.
24 września 2013 23:23
hagia

Jak po takim jakby wsunięciu kursora pod górny brzeg obrazu nie widzisz pozostałych okien, a i kusor nie współpracuje, to pozostaje Ci tylko 10 sekund przytrzymać przycisk wł/wył. - wyłączysz. Póżniej możesz ponownie uruchomić.

Zrobie jak piszesz za pare minut... dziekuje...
24 września 2013 23:42
Dobranoc opiekunkowo spokojnej nocki do jutra:)))Meryky dobranoc trzymaj sie jestes dzielna, no i to ze zostaniesz do konca to napawde ogromnie wazne:)))))))))))) Dobranoc wszystkim:))))
25 września 2013 07:10
Witam w środę i miłego dzionka życzę.
25 września 2013 07:17
Witam Witam opiekunkowa z dziupli pod lasem ;)) .... kto porwał słońce?? bo ciemno ciemno w kreta wkoncu sie zamienie i dziuple zmienie na nore
25 września 2013 07:23 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien doberek podobno jak środa to tak jakby tydzien sie konczyła !!! pierwszy skowronek sie zameldował na posterunku,pomału inne dołacza do swiergotani hehe ,wszystkim miłego spokojnego dnia zycze,no i pamietajcie kochani usmiechac sie,Meryky co tam u ciebie noc przespałas jako tako,trzymaj sie cieplutko ,jestes silna powodzenia:))
25 września 2013 08:38
kika1

Prosze o pomoc... otoz mam na monitorze obraz wylacznie naszego Forum... nie moge wylaczyc komputera... bo nie ma takiej opcji...  paski na gorze i na dole znikly... co sie dzieje...

Kika1: po zmianie karty graficznej byly do niej pobierane sterowniki? Jaki masz system operacyjny (windows, ale ktory?), jaka karta graficzna na jaka zostala zmieniona?
Jeszcze jest mozliwosc klikniecia prawym klawiszem myszy w obrebie tego, co sie wyswietla i powinno sie pokazac takie menu, moze tam mozna przegladarke zamknac. 
Czy od razu po zmianie takie cuda sie dzialy?
25 września 2013 08:41 / 1 osobie podoba się ten post
Wspanialego wypoczynki na łonie rodzinki:)
25 września 2013 08:47
Kurcze jadac do pracy kupilam sobie dres bo wygodnie, wczoraj pierwszy raz go wypralam w 30 stopniach i dres sie po prostu skurczyl i chodze jakbym miala wode w piwnicy, na domiar zlego nie wzielam za duzo ciuchow ze soba bo ja tutaj nigdzie nie wychodze wiec o kupnie nowego tez nie ma mowy, zna ktos sposob na rozciagniecie tych spodni?
25 września 2013 08:55 / 1 osobie podoba się ten post
podobno.dobrze jest namoczyc w kwasnym mleku,ale nie probowalam
25 września 2013 08:57
Sówka

Kurcze jadac do pracy kupilam sobie dres bo wygodnie, wczoraj pierwszy raz go wypralam w 30 stopniach i dres sie po prostu skurczyl i chodze jakbym miala wode w piwnicy, na domiar zlego nie wzielam za duzo ciuchow ze soba bo ja tutaj nigdzie nie wychodze wiec o kupnie nowego tez nie ma mowy, zna ktos sposob na rozciagniecie tych spodni?

To chyba przepadło, spróbuj je tylko może jak sa mokre naciągnąć.Albo sobie zrób z nich 3/4 :))
25 września 2013 09:10
Sówka

Sowa nie przejmuj się,teraz są modne różne długości,a niemcy ubiorem z tego co widzę najmniej sie przejmują,oni lubią wygodę w domu,hamaki na tarasie ,fotela na pilota,dobre auta,a tam długość spodni weś na luz.
25 września 2013 09:17
cześć dziewczyny ranek taki sobie może sie poprawi ,dziś mój mały urlopik huraaa od 14 do 24 fruwam , raz w tyg wypuszczona czuje sie jak pies urwany z łańcucha hi hi . A co do mojej firmy która chce mnie wysłać do Szwajcarii bo mi sie konczy 6 miesieczny pobyt w niemczech to odpowiedział mi tak( Pracując dłużej jak 183 dni w dany kraju podlega Pani tam nieograniczonemu obowiązkowi podatkowemu i musiałaby Pani po przekroczeniu tego terminu płacić podatki w Niemczech. W związku z tym na okres następnych 6 miesięcy musiałaby jechać do klienta do Szwajcarii)
25 września 2013 09:18
Witan z rana :)))
Dzięki, kochane dziewczyny że pamiętacie o mnie. Dobrze, że jest to forum, przynajmniej mam do kogu się odezwać. Taka tu u mnie cisza i pustka! Co trochę zaglądam do podopiecznego i od razu spoglądam czy kołdra się porusza. Jeszcze żyje
Nie za dobrze spałam. Nie umiałam bardzo długo wczoraj usnąć, ale to chyba dlatego że przeczytałam na dobranoc wpis Zofiji w jakimś innym wątku? Miałam podobne przeżycie i trochę mi się tak smętnie na duszy zrobiło :((( Musze się wziąć w garść i nie roztkliwiać nad sobą.
25 września 2013 09:27 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy: Jestes bardzo silna osoba, ale nawet ludzie ze stali maja uczucia i nerwy i psychike, ktora potrafi "puszczac". W tej sytuacji klep do nas, co Ci slina na klawisze przynosi. Moge tylko Ci zyczyc, zeby ta sytuacja nie trwala zbyt dlugo, trzymaj sie !