Panie Moderatorze,
jak długo jeszcze?
Aż się pisać nic nie chce.
Panie Moderatorze,
jak długo jeszcze?
Wlasnie az sie pisac nie chce,nie dotyczylo Ciebie.
Czy ty sie kobieto wściekłaś???????
Iwunia, może by trzeba jakieś egzorcyzmy odprawić ha... haaa
Kasiu,
święta racja.
No ja już się boję,!!!!Hahahaha
Panie Moderatorze,
jak długo jeszcze?
Hej -czarna11-bidula jesteś!!!Naprawde smutne to ,ale sie nie martw ja tez dzisiaj uroniłam łzy,bo mam dzisiaj urodziny
i tak mi smutno,ze tu sama bez moich kochanych siedze,w obcym domu-ehhh!!!
Pan Moderator wybiera sobie osoby do "pojechania po nich" według sobie tylko znanych preferencji.Kasuje wypowiedzi,oznacza na czerwono nie podając o co muchodzi, jest opryskliwy.Pewnie to jest jego prywatny folwark,bo inaczej pewnie ,ktoś by zareagował.Szkoda,że nie rażą go wpisy boska94 lub Lubiana...ale pewnie chodzi orzecz gustu i guściku:(
Mam nadzieję ,że nie zatęsknię już więcej ,za ty forum i wcale nie z powodu forumowiczow,bo sa kochani i różni jesteśmy ,więc mamy różne poglądy,ale żeby jakiś admin aż tak ingerował???nie do przyjęcia!!!
Hej -czarna11-bidula jesteś!!!Naprawde smutne to ,ale sie nie martw ja tez dzisiaj uroniłam łzy,bo mam dzisiaj urodziny
i tak mi smutno,ze tu sama bez moich kochanych siedze,w obcym domu-ehhh!!!
Ja cie przepraszam ...ale sie porobilo no. Kasia ma rację Ignorancja jest najlepsza bronią na Marsjan :)) Ja jie bede dyskutowac bo nie znam marsjanskiego :)) A teraz sie pochwalę :)) zakupiłam włóczkę i od jutra skarpety zaczynam dziabać :)) Oczywiście w przerwach miedzy wyszywaniem. Poza tym mam pytanie...macie może namiary na e-booka "Lilka" Kalicinskiej? Ja tu w DE wiecie ...jeszcze długo a bardzo bym chciala przeczytać :)) no...posłuchać.
Dziewczyny i chłopaki,pamiętajcie ,że 3.10/przyszły CZWARTEK!!!!/ to dzień wolny od pracy w D-sklepy pozamykane!!!!!Święto Zjednoczenia Niemiec.