Na wyjeździe #3

28 września 2013 14:57
Jakbyś ty kobieto była wykształcona to byś tu bzdur nie pisała i nie przyszło Tobie do głowy że ktoś może być wykształcony bardziej od Ciebie? Ja już do Modusia napisałam. I zycze Ci żebyś naprawdę miała jakieś wykształcenie a nie tylko takie że wpisujesz do rubryczki na forum wyższe. Bo inni mogą sobie napisać zawodowe, miejscowość Nieznana i być od ciebie o wiele bardziej wykształceni. Nie wiem dlaczego dokopujesz i upadlasz twoja sprawa ja sie od takich ludzi odcinam. Nie chce mieć z Tobą nic wspolnego. Pozdrawiam. Ja sobie przyjaciół wybieram:))))))))
28 września 2013 15:35 / 1 osobie podoba się ten post
Panie Moderatorze,
jak długo jeszcze?

Aż się pisać nic nie chce.
28 września 2013 15:45 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Panie Moderatorze,
jak długo jeszcze?

Wlasnie az sie pisac nie chce,nie dotyczylo Ciebie.
28 września 2013 15:49
bosk94

Wlasnie az sie pisac nie chce,nie dotyczylo Ciebie.

Czy ty sie kobieto wściekłaś???????
28 września 2013 15:53 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Czy ty sie kobieto wściekłaś???????

Iwunia, może by trzeba jakieś egzorcyzmy odprawić ha... haaa

Kasiu,
święta racja.
28 września 2013 15:55
scarlet

Iwunia, może by trzeba jakieś egzorcyzmy odprawić ha... haaa

Kasiu,
święta racja.

No ja już się boję,!!!!Hahahaha
28 września 2013 15:58
iwunia

No ja już się boję,!!!!Hahahaha

???????

28 września 2013 16:06 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

Panie Moderatorze,
jak długo jeszcze?

Pan Moderator wybiera sobie osoby do "pojechania po nich" według sobie tylko znanych preferencji.Kasuje wypowiedzi,oznacza na czerwono nie podając o co muchodzi, jest opryskliwy.Pewnie to jest jego prywatny folwark,bo inaczej pewnie ,ktoś by zareagował.Szkoda,że nie rażą go wpisy boska94 lub Lubiana...ale pewnie chodzi orzecz gustu i guściku:(
Mam nadzieję ,że nie zatęsknię już więcej ,za ty forum i wcale nie z powodu forumowiczow,bo sa kochani i różni jesteśmy ,więc mamy różne poglądy,ale żeby jakiś admin aż tak ingerował???nie do przyjęcia!!!
28 września 2013 16:08 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Hej -czarna11-bidula jesteś!!!Naprawde smutne to ,ale sie nie martw ja tez dzisiaj uroniłam łzy,bo mam dzisiaj urodziny
i tak mi smutno,ze tu sama bez moich kochanych siedze,w obcym domu-ehhh!!!

Wszystkiego najlepszego Iwunia!
Dużo marzeń i wytrwałości w ich spełnianiu!
28 września 2013 16:13
smagana wichrem

Pan Moderator wybiera sobie osoby do "pojechania po nich" według sobie tylko znanych preferencji.Kasuje wypowiedzi,oznacza na czerwono nie podając o co muchodzi, jest opryskliwy.Pewnie to jest jego prywatny folwark,bo inaczej pewnie ,ktoś by zareagował.Szkoda,że nie rażą go wpisy boska94 lub Lubiana...ale pewnie chodzi orzecz gustu i guściku:(
Mam nadzieję ,że nie zatęsknię już więcej ,za ty forum i wcale nie z powodu forumowiczow,bo sa kochani i różni jesteśmy ,więc mamy różne poglądy,ale żeby jakiś admin aż tak ingerował???nie do przyjęcia!!!

Też mam nadzieję, że nie zatęskinie! Amen!

Ps Widocznie te panie są z prywatnego folwarku?
28 września 2013 16:39 / 3 osobom podoba się ten post
iwunia

Hej -czarna11-bidula jesteś!!!Naprawde smutne to ,ale sie nie martw ja tez dzisiaj uroniłam łzy,bo mam dzisiaj urodziny
i tak mi smutno,ze tu sama bez moich kochanych siedze,w obcym domu-ehhh!!!

Po mimo wszystko cudownego razem z tymi, z którymi jesteś blisko...)))))
28 września 2013 17:30
Ja cie przepraszam ...ale sie porobilo no. Kasia ma rację Ignorancja jest najlepsza bronią na Marsjan :)) Ja jie bede dyskutowac bo nie znam marsjanskiego :)) A teraz sie pochwalę :)) zakupiłam włóczkę i od jutra skarpety zaczynam dziabać :)) Oczywiście w przerwach miedzy wyszywaniem. Poza tym mam pytanie...macie może namiary na e-booka "Lilka" Kalicinskiej? Ja tu w DE wiecie ...jeszcze długo a bardzo bym chciala przeczytać :)) no...posłuchać.
28 września 2013 17:56 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczyny i chłopaki,pamiętajcie ,że 3.10/przyszły CZWARTEK!!!!/ to dzień wolny od pracy w D-sklepy pozamykane!!!!!Święto Zjednoczenia Niemiec.
28 września 2013 17:59 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Ja cie przepraszam ...ale sie porobilo no. Kasia ma rację Ignorancja jest najlepsza bronią na Marsjan :)) Ja jie bede dyskutowac bo nie znam marsjanskiego :)) A teraz sie pochwalę :)) zakupiłam włóczkę i od jutra skarpety zaczynam dziabać :)) Oczywiście w przerwach miedzy wyszywaniem. Poza tym mam pytanie...macie może namiary na e-booka "Lilka" Kalicinskiej? Ja tu w DE wiecie ...jeszcze długo a bardzo bym chciala przeczytać :)) no...posłuchać.

Z przyjaciółmi masz zawsze wspólny język... dla bezpieczeństwa powinno sie uczyc języka wroga... i ja marsjański znam... tylko używam w cztery oczy...hihihi)))
28 września 2013 18:00
kasia63

Dziewczyny i chłopaki,pamiętajcie ,że 3.10/przyszły CZWARTEK!!!!/ to dzień wolny od pracy w D-sklepy pozamykane!!!!!Święto Zjednoczenia Niemiec.

Jednak jadę za wcześnie do domku, 3.10 już będe pracowć w Pl a nie jak Koleżanki świętować w De:)