A ja znowu co bym tutaj nie robiła, to zawsze dostaję łupieżu. Ta woda coś chyba nie jest taka jak powinna być. Nic na szczeście mi nie wyskakuje, ale skórę mam bardzo przesuszoną
A ja znowu co bym tutaj nie robiła, to zawsze dostaję łupieżu. Ta woda coś chyba nie jest taka jak powinna być. Nic na szczeście mi nie wyskakuje, ale skórę mam bardzo przesuszoną
Dzień Doberek wszystkim. Jakoś tak czas szybko mija,że człowiek nawet nie zauważyłem ile mnie na forum nie było.A tu zmiany,nowe twarze. W ostatnim czasie też poznałem nowybdh ludzi,a że pogoda dopisuje to i spacerując mamy możliwość poznać się bliżej:-) Stella rewelacyjna,dziadziuś bezproblemowy,córki?-ech,żeby tak było na kaźdej stelli.:-) Mnóstwo pozytywnej energii przesyłam znad Bodensee i uśmiechu każdego dnia:-)
Wniosek z tego taki , jak najmniej korzystać z wody hhihi
Ja po przyjeździe do domku wybieram się na weekend na Kaszuby i też własnie mamy zamiar łazić po lesie za grzybkami :-). Gdzieś Ty tyle grzybków w tej Małopolsce znalazła, ja tam większośc życia spędziłam i jakieś pojedyncze mi się trafiały :-). Teraz mamy taki malutki domeczek na Kaszubach w środku lasu nad jeziorem i każdego roku tam jesteśmy. W tym roku już też byliśmy, ale nie było grzybów, kilka tylko się przyplątało, ale za to pełno kleszczy i tylko do mnie bestie lgnęły. Męża żadna nie chciała, a ja za jednym razem 6 z siebie ściągnęłam
A dla mnie tu woda jest rewelacja,włosy mi rosną tak szybko,nie wspomnę o paznokciach i nie mam zmywarki wiec często moczę ręce.
A dla mnie tu woda jest rewelacja,włosy mi rosną tak szybko,nie wspomnę o paznokciach i nie mam zmywarki wiec często moczę ręce.
Ja tez mam skóre strasznie suchą po ich wodzie,ale faktycznie,że włosy i paznokcie mi rosną jak opetane,jak zajeżdzam do domu to po fryzurze ani sladu,wiec zaczełam zapuszczac ...bo mnie wkurzaja te piloty na głowie...
No wiesz ty co??Po co mnie straszysz?? One mi sie po nocach sniły
-czasami jeszcze mi sie jakis trafi
ale caly czas odkurzacz w ruchu,Na zewnatrz na oknach sobie robią pajęczyny ale je omiatam ,a tam gdzie nie sięgam to sobie wiszą,straszne,to taki wieli dom w stylu alpejskim z drewna,na podmorówce i przez pare lat nie sprzatane wiec sobie możesz wyobrazic jak tu bylo bbrrrrrrrr,co zjem jakiegos cytrusa to skorki buch wrzucam,wszedzie,
jak bede miala wyjezdzac to powyrzucam heheh
Urywek z ogłoszenia portalowego:
"Podopieczna zamieszkuje w domu, na obrzeżach miasta. Dla opiekuna/opiekunki jest do dyspozycji jedno piętro (pokój, łazienka z aneksem kuchennym, balkon)".
Widziałyście kiedyś łazienkę z aneksem kuchennym?:)
To ja nie jestem w temacie o co z tymi skórkami chodzi? Działają antypająkowo? Rany, jak sobie pomyślę o tych niemieckich ogromnych pająkach to ciarki mi po grzbiecie chodzą brrrrrr.... Jest na nie jakieś lekarstwo?
Polubić!