Na wyjeździe #3

18 października 2013 23:19
Jaka kurę? Bo nie jestem w temacie :))
18 października 2013 23:22
scarlet

Asik, miałaś horror oglądać, a Cię tutaj wciągło....

No jednym okiem się boje a drugim śmieje :)) Gorzej ze skarpetką bo nogi sa tylko bezczynne a nimi nie potrafie strikować :))
18 października 2013 23:24 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

aaaaaa to niewiadomo na co zbierac kase bo do wroclawia dojade zugiem a Barcelona juz gorzej bo trza leciec hahaaa a le po tej szteli to mam skrzydla jak po redbulu te nocne maratony hahaa

Nie boooj..Hogata nam miotłe pożyczy albo pojedziemy autostopem :) W razie czego mam ponton. Jak nie polecimy to popłyniemy :)
18 października 2013 23:27
A to juz spokojna jestem heheeee dobranoc do jutra moze sie uda pospac z godzinke
18 października 2013 23:31
serce78

A to juz spokojna jestem heheeee dobranoc do jutra moze sie uda pospac z godzinke

Dobranoc...mam nadzieję że pospisz...ja na razie spokojne noce mam...ale nie wiem na jak długo. Ja tez juz sie wyłaczam...No nie moge tak...w stereo ...Do jutra :))
18 października 2013 23:38 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Jaka kurę? Bo nie jestem w temacie :))

Bo Andrejka pod okiem teściowej odebrala osobiście na pieńku życie kurce,
zeby ugotowac pyszny rosołek.

Ale o tym już nie pamiętamy.
19 października 2013 01:23 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Ale chyba Serduszko nie miało na myśli nas dwie :)) Ło matko! :D

Zeby zycie mialo smaczek... : )
19 października 2013 09:17
Dzień dobry :)
Słonko pięknie grzeje !!
Babcia ma lepszy humor, dziadek zawsze ma dobry.
Ja mam też dobry , ponieważ piję małą czarną , ulubioną :)
Wam natomiast dziewczyny i chłopaki , życzę miłego i spokojnego weekendu !!!
ps. Jutro minie tydzień jak jestem już , a tak narzekałam , że czas stanął w miejscu :)
19 października 2013 09:21
Kochana :) dzis zobaczylam i masz rację ARD to jedynka :) Zwracam honor :))
19 października 2013 09:42 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Się okaże, narazie trwają negocjacje.

Ostatnio Barcelona albo Wrocław.

Jestem za Wrocławiem ;) 

Ostatnio jak z Sylwunią na kawie byłysmy , to omawiany był temat zjazdu :) 
Fajnie by było we Wrocku bo nawet jak ktoś zjeżdza na urlop to z granicy ma juz bliżej hahaa :) 
Ale to tylko moje skromne zdanie na ten temat :) 

19 października 2013 10:12 / 1 osobie podoba się ten post
Ooooświecona Asik jest wielce rada że zjazd będzie we Wroclawiu :)) Dzien dobry mówie i lece pokoje pucowac. A po obiedzie na rowerek wyskakuje bo jutro ma byc burza (?)
19 października 2013 10:31
Oj to tylko termin dokładny poprosze i bedę mogła się dostosowywać :) 
A hasło na balange już mam - " jest zlot opiekunek , jest impreza "  

19 października 2013 11:17 / 4 osobom podoba się ten post

To kolejna wyprawa, wczoraj, jak i caly czas zreszta, piekna pogoda. Wodospad na Renie, nie Niagara, ale swoja moc posiada.
19 października 2013 11:20
emilia

To kolejna wyprawa, wczoraj, jak i caly czas zreszta, piekna pogoda. Wodospad na Renie, nie Niagara, ale swoja moc posiada.

Piękny widok,ma swój urok i wcale od Niagary nie gorszy,chociaż na "żywca" nie widziałam;-)).
19 października 2013 11:40
emilia

Rein Falls bylam widzialam zazdroszcze ze jestes w poblizu,jest przepiekny widzialam Go,masz racje moc posiada ale niestety Niagara piekniejsza widzialam na wlasne oczy:)